Talán nem én vagyok az ideális jelölt, mert nekem sem ez a kedvenc Sosztakovics szimfóniám! Az általános benyomásom az, hogy a bostoniakban a fiatal karmester kapott egy bármire képes luxus zenekart, látszólag tud is velük élni, ha kell izgalmas, virtuóz, technikailag kifogástalan(nak tűnik nekem, de képzett zenészként Te nyilván jobban meg tudod ítélni).
Ugyanakkor mintha egy picit "szépítene" a darabon, nem képes vagy nem akarja a szerző zaklatott és felkavaró vízióját a maga durvaságában visszaadni, ahogy azt tudja néhány a szovjet érát kőkeményen megélt karmester mint Kondrashin vagy épp Mravinszkij, vállalva akár néhány tudatosan "csúnya" hangot, passzust.
A felvétel hangzása pont az ízlésemnek való. Shawn Murphy csak ritkán látogat a klasszikus zene birodalmába, elsősorban szimfónikus filmzenék felvételeiről ismert, van egy jellegzetes alul telt, a bőgőket és a dobokat zengetően visszaadó stílusa, amit lehet szeretni vagy sem. Nálam otthon a mélynyomóval alulról megtámogatott rendszeremen a világ egyik legjobbjának tartott bostoni hangversenyterem benyomását elég jól zengő módon képes közvetíteni.
Szóval picit talán Technicolor mind előadásában, mind felvételében, van aki számára pont ez teheti befogadhatóbbá ezt a valljuk be egyáltalán nem könnyű zenét, van akiben meg pont emiatt fog hiányérzetet kelteni.