Ha jól látom, Kalmi nemigen jár errefelé (utolsó belépés márciusban volt), így utólagos engedelmével belekotnyeleskednék:
viewtopic.php?f=33&t=127870
Ár, elérhetőségek, stb. a linkelt topic-ban.
Moderátor: kalmi
Ha jól látom, Kalmi nemigen jár errefelé (utolsó belépés márciusban volt), így utólagos engedelmével belekotnyeleskednék:
Ez valoban nagyon minosegi munka! Kivancsi vagyok, hogy milyen a karaktere?
Sziasztok!
Elkészült, és már nálam muzsikál Kalmi és Pisti80 által készített "dobozkám".
Aztaqrva, ez brutálisan jól néz ki..nagyon nagy grat. hozzá és tisztelet a készítőknek!
szívesen fülvégre kapnék egy ilyen monstrumot én is!
gondolom minőségben is hozza
Mi az hogy!! Volt szerencsém meghallgatni ma és lenyűgözött! Megvizslattam közelről is - a kivitel mondhatni "gyári".
Ezúton is gratulálok még egyszer a tulajnak és a gyártónak!
T
Mi meg a türelmes várakozást köszönjük!Sziasztok!
Elkészült, és már nálam muzsikál Kalmi és Pisti80 által készített "dobozkám".
Olyan hangulatjelet kerestem volna,ahol az emberkének lesik az álla...
Tényleg brutális!
Olyan hangulatjelet kerestem volna,ahol az emberkének lesik az álla. Nem találtam. De az államat sem. Gratulálok, méretes darab lett, gondolom minőségben is hozza, amit gondoltál.
(Esetleg a méreteit, leírnád?)
Szia!
Hát ez komoly lett! Grat hozzá a készítőknek és Neked is.
Sziasztok!
Elkészült, és már nálam muzsikál Kalmi és Pisti80 által készített "dobozkám". Eddig nem ismertem sem Kalmi, sem Pisti80 munkáját, személyesen is csak nyáron találkoztam Velük, amikor megálmodtam ezt a kisebb monstrumot (több mint 100 kg lett a súlya a tárolódobozával.. nálam magasra kellett vinni szűk helyen, 4-en is megszenvedtünk vele ).
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy pont azt kaptam, amit megálmodtam. Ez igaz mind a külső, mind a tartalmi részét tekintve. Két remek szakembert ismertem meg, akiknek bizalmat előlegeztem meg, hisz a végeredmény egy egyedileg megálmodott dolognál nem volt szavatolva. Örülök, hogy belevágtam, mindemellett tudom, hogy ez a doboz bőven okozott fejtörést, és pluszmunkát mindkét gyártónak, akik mégis addig "faragták", amíg tökéletes nem lett a kezük alatt. A tapasztalatom sajnos az kishazánkban, hogy ritka az ilyen lelkiismeretes ember, úgyhogy a magam részéről óriás respect Kalminak, és Pisti80-nak is!!
A dobozok hangjáról egyelőre annyit, hogy nekem az egyik lényeges igényem az volt, hogy kis hangerőn is telt mélyhangokat kapjak, mert sokat megy a zene nálam a háttérben. Ezen felül mindenképp aktívat szerettem volna, az utólagos szobához hangolási lehetőségek miatt. Természetesen ezeket mind tudja a doboz könnyedén. A mélyhangjairól csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, könnyen beterítik a 35 nm-es helységet kis hangerőn is. Zártak a dobozok, nyilván ez is rendkívül jó hatással lett a tiszta, megfogott, pontos mélyekre. Nagy hangerőn, meg egyszerűen egy precíz falbontó géphez tudnám csak hasonlítani. Brutál.
A magas, ill. a középhangok is versenyben vannak a top minőséget tekintve, Kalminak több dobozában is ez a magassugárzó lett korábba beépítve, talán nem véletnelül.
A teljes hangképről majd még később írnék, egyelőre még beállítás, bejáratás, kábelzgetés, stb.. alatt van a rendszer, talán majd az ünnepek alatt lesz lehetőségem többet hallgatni.
Tessék....már nálunk is gyerek munkaerőt alkalmaznak
Sosem lehet elég korán kezdeni
majd jól címlapon végzi a Foxconn hírek mellett
Tessék....már nálunk is gyerek munkaerőt alkalmaznak
Sosem lehet elég korán kezdeni
A verzió
Sok sikert