Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Két csatornás elő és végfokok, integráltak, fejhallgató erősítők, phono előerősítők, csöves, tranzisztoros, digitális, hibrid és fetes konstrukciók, streaming funkciós erősítők
Avatar
fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1346
Csatlakozott: 2014.12.28., vas. 17:46
Értékelés: 586

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »


böffentenék...agymenés...nyomorodat... szerintem itt már szépen bemutatkoztál a fórumon a stílusoddal, ehhez nincs mit hozzáfűzni. 
 
Akkor csak a korrektség kedvéért én is leírom a szitut:
Az, hogy kisérletezgetnék, ahogy olyan intelligensen megfogalmaztad nemrég és eszem ágában sincs megvenni... hát... akkor nem fizettem volna ki ezt a magas árat érte. Hiszen nem ismertelek, új vagy itt a fórumon. Semmi sem garantálta volna, hogy visszakapom pár nap múlva esetlegesen a pénzemet.
Valóban nem kapcsoltam be aznap este a hideg miatt, ez így volt korrekt. Másnap kora reggel beállítottam, bemértem mikrofonnal is, csak voltam annyira korrekt, hogy nem belerondítottam a beállításaidba, hanem a kettes pontra mentettem el. Szívesen elmondom neked fejből is a mentett értékeket. Talán ez volt az első AVR ami ennyire pontosan eltalálta a távolságokat. Nézz csak utána, van két mentési hely, ott van az a kettesen elmentve. De, hogy erre magadtól nem jössz rá, hát elég vicces és téged menősít.
Nem problémáztam a magasra belőtt áraddal, csak megkérdeztem finoman, engedsz-e belőle? Nem erőltettem a dolgot, de úgy gondolom, ez személyesen megbeszélve a legkorrektebb. Te abszolút elzárkóztál ettől. Kifizettem mindent amennyit kértél.
Abban maradtunk, 3 napig visszavihetem ha nem válna be. Sajnos a várthoz képest tényleg olyan borzasztó pocsék volt a hangja, hogy másnap reggel két óra összehasonlítás után eldőlt, biztosan nem ő marad.
Felhívtalak tízkor délelőtt, hogy mehetek-e? Láttam, hogy van rá érdeklődő, úgy gondoltam mielőbb visszajuttatom korrekten. Nem mondtam olyant, hogy be van pakolva. Kérdeztem, jó-e akkor neked, mert karácsonykor vendégjárás lesz nálunk és nehezebb egyeztetnünk időpontot. Ebben az átadásban neked semmi buktató nem volt, hiszen pont erre jártál és elmentem érte, majd másnap odavittem ahová kérted. Igaz, ott is egy órát megvárattál a kisfiammal a parkolóban, fel sem vetted a telefont... Azt a stílust meg hagyjuk, hogy beszéltél velem átvételnél...  De majd megismernek a leendő vevőid...
 
Sosem mondtam neked, olyant, hogy szar lett volna a Yami 3030. Azt mondtam, hogy 3 hónap használata után meghallgattam az 5007-est és nekem jobban bejött a hangzásvilága ezért az maradt. A mai napig felvállalom, hogy ár/értékben az egyik legjobb vétel használtan az Aventage sorozat. 
Nem szokásom a "szekrény aljából előkotorni" sem erősítőket. Nem vagyok guberáló, aki ismer a fórumról, tudja mennyire vigyázok a cuccaimra. Valóban kellemes hangzású a HK130 amit mostanában többször hallgattam, a maga 30e-es árával szuper kis gép, ezért kezdtem gondolkozni, hogy megveszem a tiedet az Onkyo helyett. És ezt így, el is mondtam neked. 
Igen, oké remek vétel ennyiért a villámcsapott erősítőd, legyen igazad. 
 
Megkérlek, mostmár, hogy mindketten leírtuk amit gondolunk a témáról, tisztelj meg annyival, hogy nem is válaszolsz. Nem a stílusod és az ellenszenv miatt nem maradt itt az erősítőd hanem az előzőleg leírtak miatt. 
 
 
Arcam AVR 850
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Avatar
fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1346
Csatlakozott: 2014.12.28., vas. 17:46
Értékelés: 586

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »



2 évig volt 660-am, utána a teljesítménytöbblet miatt 760-am (Infinity Renaissance-t nehéz hajtani), én kifejezettem szerettem a meleg hangzásvilága miatt.
Mondhat bárki bármit, nagyon jó erősítő, megfelelő körítéssel hosszan hallgatható, nagy élményt nyújt, én sokszor éreztem benne az "x-faktort".

 
Teljesen egyetértek veled! Van valami elmondhatatlan varázsa a márkának, ezt mindig is hangoztattam én is. Jól megfogalmaztad, ez egy igazi X faktor. 12 éve vettem az elsőt, egy 7500-ast, utána jött a 130 (ami a mai napig megvan, nincs szívem eladni  ), és 2 éve jött a 745 amit egyszerűen imádtam! Tápra, hangra teljesítményre ugyan az, mint az utódja a 760 más házba csomagolva. De annak 120e volt a piaci ára és ma is annyi a reális. Volt egy éve 760-asom, párhuzamosan próbáltam-használtam a 745-el, de nem éri meg a dupláját a 760. Aki tud élni HD hang nélkül egy brutális DTS hangzás mellett, tökéletes választás egy régebbi nagy HK is sokkal olcsóbban. Meg is sirattam nyáron a 745-öt amikor elvitték. Komolyan.
De pont azért döntöttem a 745 leváltásán, mert kipróbáltam egy Yami RX-3800-at, ami 100e volt és levett a lábamról. Tényleg sokkal jobban szólt. Hiányzott 1-2 hétig a megszokott hangzás, de visszatekintve nem bánom, hogy lecseréltem. Ott a 130-as bekötve a hálószobában szeretem és melegség járja át a szívem minden meghallgatásakor, de ettől amit lentebb a 760-ról leírtam, igaz. 
Arcam AVR 850
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »


Fcsfelix,
 
ha épp nem az ünnepek utáni punnyadás közben ennyire ráérnék mint most, csak böffentenék egyet az agymenésedre, de így ,mivel borzasztóan ráérek ezért kifejteném, biztos a többieket is rettenetesen érdekli
a kettőnk kis kalandja (amit én voltam olyan intelligens,hogy nem teregettem ki ide -de ha akarod..)
 
Semmi bajom azzal,hogy elvisz valaki kipróbálni valamit,én is vettem már így,vittem is vissza kipróbált terméket. Az,hogy reggel 6 -ra elvittem neked Bagra az erősítőt (ami éppen útba esett),és te nem vetted fel a telefont,mert lenémítottad,az se probléma. Hazafele este 8-kor adtam végül át neked, ahol kevesebbet akartál fizetni érte,mint az eladási ár,amiről előtte egy szót sem beszéltünk. Megkértelek,hogy ne kapcsold be pár óráig,mivel miattad egész nap a hideg kocsiban volt,amit meg is ígértél. Megbeszéltük,hogy mivel másnap szenteste,utána karácsony, ezért nem zavarsz, hanem 26.-án egyeztetünk,hogy kell-e,vagy visszahozod.
Ehhez képest másnap már 10 kor hívtál,hogy be van pakolva  a kocsiba,mert nem kell,és hogy hova hozzad,mert kell vissza a pénz. A legszebb az egészben,hogy tegnap vissza kötöttem,és az én beállításaim el se voltak állítva, tehát te be se állítottad, ki se próbáltad . Innentől az egész szöveged arról,hogy mennyire le van maradva  a hk a többihez képest és te magad is teljesen hiteltelenné váltál.
Korábban a yami 3030-al jöttél,hogy 300e -ért mennyivel jobb mint a hk, a személyes találkozásunkon meg azt mondtad,hogy tök szar volt és 3 hét után megszabadultál tőle. A hk 12 éves tapasztalatod meg saját elmondásod szerint egy hk 1030 -asból eredezik,amit most előkotortál a szekrény aljáról,és nosztalgiázni támadt kedved.
 
A kislányos hisztit otthon keresd,ha a tükörbe nézel,a gép árazását,vagy túlárazását pedig nem te, hanem  a piac fogja eldönteni.Ennyiért nem ment még itt el 760-as, pláne nem új hdmi kártyával.
De azt hogy mennyiért adom oda,majd én eldöntöm. 
Most pedig arra kérlek,hogy a kisebbségi komplexusodat,meg a nyomorodat máshol éld ki,ne a hirdetési topicot szemeteld tele a sértettségedből eredő hozzászólásaiddal.
Értelmes vitára, vélemény közlésre továbbra is nyitott vagyok, nem tartom magam gurunak, se szakértőnek de tudom amit tudok.
 
És ahogy látod a hozzászólók nagy része kellemes emlékeket őriz erről a gépről,a leendő vevő pedig nem a te véleményed alapján dönt majd.

Avatar
fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1346
Csatlakozott: 2014.12.28., vas. 17:46
Értékelés: 586

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »



Melyik érvelésre gondolsz ? Hol van itt érvelés ? Én egyszerűen leírtam a száraz adatokat. Nem mondtam egy szóval se, hogy ettől jobb vagy rosszabb lenne bármelyik . Örülök,hogy ilyen vehemensen védi mindenki a saját portékáját, legalább pörög a topik. Azt se állítottam, hogy a 760-as a világ valaha létezett legjobb erősítője, mivel akkor hülye lennék eladni.
Ettől függetlenül kapcsoló üzemű táp ide vagy oda, új technológiák ide vagy oda a csúcsmodellek ma is nagyobbak,nehezebbek ( pl. külön táp az audió és videó áramköröknek , toroid trafó lsd. Onky TX-RZ 900 ) ,és a tápegységük is nagyobb teljesítményű. Az Onkyo 3030 ma is 25 kg , és 11xx w , nem hiszem,hogy azért mert elavult lenne...
Fcsfelix ha ennyire nem váltanál HK ra semmi pénzért,mert kevés a 4 hdmi bemenet,akkor minek vitted haza kipróbálni ,hogy 24.-én veled kelljen foglalkoznom? Ülj le, egyes !
 
További kellemes eszmefuttatást mindenkinek

Azért vettem meg és fizettem ki neked az általad kért irreálisan magas árat érte, mert valóban szerettem volna a 760ast új családtagnak. Az, hogy megbeszéltük, hogy kipróbálhatom itthoni környezetben szerintem megszokott dolog a fórumtársak között. Nem véletlenül vittem vissza rögtön másnap, ennyire csalódás volt és kiábrándító volt a hangja. Jó erősítő, de nem a 220e kategóriás társai mellett, hanem a sokkal olcsóbbak versenytársa.
Vittek tőlem is el már próbára erősítőt, lejátszót, ha nem tetszett visszahozták a megbeszéltek szerint. Mosolyogva kezet fogtunk és barátok maradtunk. Ehhez képest a te kislányos hisztid eléggé kiábrándító volt akkor is és itt is... :-)
 
200e környékén elég sok AVR volt már nálam, ebben tényleg borzasztó nagyot csalódtam! Szép és ritka gép, de...
Nem a kevés hdmi vagy a szolgáltatás miatt nem maradt, hanem nagyon messze volt a hangja, dinamikája, paraméterezhetősége a jelenlegi Onkyo 5007-hez képest. Amit ha a HK marad, 180-190ért adtam volna el az általad 250e-re értékelt 760ashoz képest.
De legalább uppoljuk a beragadt portékádat. Még egyszer leírom: imádom a HK-t, de mostmár személyes tapasztalat alapján látom: nagyon messze lemaradt a jelenleg ennyiért kapható AVR-ekhez képest.
Ne haragudj, hogy mindezt leírtam, de úgy gondolom, ez egy viszonylag zárt baráti közösség az AVX fórumon és ne csak a pozitívumok és a hypolás pörögjön, hanem a tények is.
Arcam AVR 850
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Avatar
kokaikoko
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2011.08.12., pén. 16:27
Értékelés: 21
Tartózkodási hely: Szeged

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: kokaikoko »


2 évig volt 660-am, utána a teljesítménytöbblet miatt 760-am (Infinity Renaissance-t nehéz hajtani), én kifejezettem szerettem a meleg hangzásvilága miatt.
Mondhat bárki bármit, nagyon jó erősítő, megfelelő körítéssel hosszan hallgatható, nagy élményt nyújt, én sokszor éreztem benne az "x-faktort".
Sony HW65ES-Samsung QE55Q95T-HDI Dune Max Vision 4K-Philips BDP8000-Denon AVC X8500H-Infinity Renaissance 90-Infinity Kappa Video Center B-Infinity Reference 20-Paradigm PDR-12 V3-Audioquest Mocha-Nordost White Lightning-Nordost Flatline Gold-Portento Audio Reference, Musica-Logitech Harmony One

Avatar
citizen1972
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 263
Csatlakozott: 2014.05.13., kedd 12:12
Értékelés: 24
Tartózkodási hely: Lakitelek

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: citizen1972 »


"A paraméterezhetőség, hangprocesszor, használhatóság sokkal lényegesebb összetevők..."
 
Ez azért nagyon fontos szempont rettegve váltottam le egy majd 25kg-os szörnyeteget ami azért igen csak jó masina volt !!!
De 3napig még nálam volt és volt időm össze mérni az ujjal és a fent említett dolgok miatt döntöttem változtatásnál na meg a kapott hang miatt.
De azt is be kell ismerni hogy ezek a régebbi nagy VADAK igenis nagyon becsületes dolgokat tudnak produkálni,és a többi csak fül és ízlés kérdése hogy kinek mi tetszik mit tart jónak!!!
 
Nagy         a Nagy Vadnak!!!

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »



Nagyon nem jó az érvelésed, főleg, hogy a saját gépedet állítod az összes létező többi elé, hogy az a legjobb, legerősebb a világon... 
Már jöttél azzal, hogy ennyi meg annyi kiló, most meg a wattok... Nem ettől lesz JÓ és Szerethető egy AVR, hogy nehéz és konnektor vámpír. A nála fiatalabb, modernebb gépekben már kapcsoló üzemű tápok vannak, és ott másként mérik a wattháborút. A tied 20 kilós súlya, sem a lényeg. Nekem is volt 2Kw-os , 32 kilós végfokom egy évig két jó AVR után kötve, mégis a Yami 3030 hangján már nem tudott javítani, pedig az is csak 480w-os tápú. 
A paraméterezhetőség, hangprocesszor, használhatóság sokkal lényegesebb összetevők...
Az általad itt felsorolt AVR-ek lehet papíron kevesebb áramfogyasztásúak, de mind megeszik reggelire a 760-ast. A maga idejében jó gép volt ez, de abbamaradt a fejlesztés amikor a többi gyártó belehúzott. Ma már nagyon kevés 1 HDMI kimenet és 4 be, ennek a duplája van a (z ár) kategóriatársakban, vagy pl. a csatornánkénti hangszínszabályozás, ami nagyon hasznos dolog.
 
Én is nagy HK fan voltam 12 évig, de már nem térnék vissza, ismerve a tudását és képességét. Kíváncsi vagyok, hány Yami x0x0, Onkyo xxxx vagy LX-xx  tulaj váltana erre a több áramfelvétel vagy kiló miatt? 
Mert hangzásban, tudásban, szolgáltatásokban messze alattuk marad. Bocs, de ez tény. Jó gép, de annyira már nem, hogy azok elé helyezd, amiket ennyiért vagy akár jóval ez alatti árban jelenleg lehet használtan venni. 

Melyik érvelésre gondolsz ? Hol van itt érvelés ? Én egyszerűen leírtam a száraz adatokat. Nem mondtam egy szóval se, hogy ettől jobb vagy rosszabb lenne bármelyik . Örülök,hogy ilyen vehemensen védi mindenki a saját portékáját, legalább pörög a topik. Azt se állítottam, hogy a 760-as a világ valaha létezett legjobb erősítője, mivel akkor hülye lennék eladni. 
Ettől függetlenül kapcsoló üzemű táp ide vagy oda, új technológiák ide vagy oda a csúcsmodellek ma is nagyobbak,nehezebbek ( pl. külön táp az audió és videó áramköröknek , toroid trafó lsd. Onky TX-RZ 900 ) ,és a tápegységük is nagyobb teljesítményű. Az Onkyo 3030 ma is 25 kg , és 11xx w , nem hiszem,hogy azért mert elavult lenne...
Fcsfelix ha ennyire nem váltanál HK ra semmi pénzért,mert kevés a 4 hdmi bemenet,akkor minek vitted haza kipróbálni ,hogy 24.-én veled kelljen foglalkoznom? Ülj le, egyes !
 
További kellemes eszmefuttatást mindenkinek  

Avatar
fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1346
Csatlakozott: 2014.12.28., vas. 17:46
Értékelés: 586

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »


Szia, várom az ellenpéldákat ! Amiket megnéztem : onkyo 1030,3030,5010, pioneer sc lx 78,88 , denon 4520,7200 , marantz 7009.
 
Nagyon nem jó az érvelésed, főleg, hogy a saját gépedet állítod az összes létező többi elé, hogy az a legjobb, legerősebb a világon... 
Már jöttél azzal, hogy ennyi meg annyi kiló, most meg a wattok... Nem ettől lesz JÓ és Szerethető egy AVR, hogy nehéz és konnektor vámpír. A nála fiatalabb, modernebb gépekben már kapcsoló üzemű tápok vannak, és ott másként mérik a wattháborút. A tied 20 kilós súlya, sem a lényeg. Nekem is volt 2Kw-os , 32 kilós végfokom egy évig két jó AVR után kötve, mégis a Yami 3030 hangján már nem tudott javítani, pedig az is csak 480w-os tápú. 
A paraméterezhetőség, hangprocesszor, használhatóság sokkal lényegesebb összetevők...
Az általad itt felsorolt AVR-ek lehet papíron kevesebb áramfogyasztásúak, de mind megeszik reggelire a 760-ast. A maga idejében jó gép volt ez, de abbamaradt a fejlesztés amikor a többi gyártó belehúzott. Ma már nagyon kevés 1 HDMI kimenet és 4 be, ennek a duplája van a (z ár) kategóriatársakban, vagy pl. a csatornánkénti hangszínszabályozás, ami nagyon hasznos dolog.
 
Én is nagy HK fan voltam 12 évig, de már nem térnék vissza, ismerve a tudását és képességét. Kíváncsi vagyok, hány Yami x0x0, Onkyo xxxx vagy LX-xx  tulaj váltana erre a több áramfelvétel vagy kiló miatt? 
Mert hangzásban, tudásban, szolgáltatásokban messze alattuk marad. Bocs, de ez tény. Jó gép, de annyira már nem, hogy azok elé helyezd, amiket ennyiért vagy akár jóval ez alatti árban jelenleg lehet használtan venni. 
Arcam AVR 850
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Nagy kufferba jó pakolni, vastagon kent kenyér jobban laktat, és egyéb bölcsességek......

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Kérdésedre pedig : tűzifa nélkül nem ég a tűz se

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Jogos! Én leragadtam a " kommersz" márkáknál

Online
Avatar
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2464
Csatlakozott: 2006.02.25., szomb. 01:39
Értékelés: 1182

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Tul »


Az aláírásomban lévő AVR (CA 751R) 1700W-os teljesítmény felvételre van specifikálva. A valós kimeneti teljesítmény mérések ezt bőven alátámasztják. Nem akarok Watt háborút, legyen ez ingyen UP, ahogy írtam, nagyon régi vágyam egy ilyen HK zászlóshajó Igényes kidolgozás, gyönyörű dizájn és biztosan szuper hang . Remélem hamarosan elviszik és nem kísért majd tovább a vásárlás gondolata
 
Szia, várom az ellenpéldákat ! Amiket megnéztem : onkyo 1030,3030,5010, pioneer sc lx 78,88 , denon 4520,7200 , marantz 7009.

Online
Avatar
Axwel
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 735
Csatlakozott: 2011.12.20., kedd 20:01
Értékelés: 73

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Axwel »


Szia, várom az ellenpéldákat ! Amiket megnéztem : onkyo 1030,3030,5010, pioneer sc lx 78,88 , denon 4520,7200 , marantz 7009.
 
Arcam AVR-400   Egyébként nem tudom hogy a teljesítmény felvételnek mi köze van a minőséghez. 
Forrás: Egreat A8 PRO, PC
Dac: Parasound Zdac v1
Erősítő: Rega Elex-R
Hangfal: B&W 606
Kábelek: Valhalla, Audioquest, Furutech, Hydrasound, Isotek.

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Szia, várom az ellenpéldákat ! Amiket megnéztem : onkyo 1030,3030,5010, pioneer sc lx 78,88 , denon 4520,7200 , marantz 7009.

Online
Avatar
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2464
Csatlakozott: 2006.02.25., szomb. 01:39
Értékelés: 1182

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Tul »


Ez egy szuper erősítő, de ezért a mondatért még fognak írni páran (Bújtatottan én is )
Mindig vágytam egy ilyenre - ha valaki Miskolc környékéről venné meg, feltétlenül jelezze, mert nagyon meghallgatnám
 
Kivancsisagbol megneztem a teljesitmeny felvetelet a csucs erositoknek. Egyik se tud 1220 w- ot mint ez a hk. A denon 7200 csucs gep pl. 780 w - os. Bocs az ekezetek miatt.

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Kivancsisagbol megneztem a teljesitmeny felvetelet a csucs erositoknek. Egyik se tud 1220 w- ot mint ez a hk. A denon 7200 csucs gep pl. 780 w - os. Bocs az ekezetek miatt.

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Na ez gyorsan megvolt.Ilyen az amikor valakinek esze ágában sincs vásárolni,csak kísérletezget. Szóval újra eladó. Kérem csak valós vàsàrlàsi szándékkal keressetek. A gépről elég sok info fent van a neten. Komoly vásárlók számára továbbra ís állok rendelkezésre. Áldott karácsonyt mindenkinek!

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »


Holnap reggel meghallgatásra utazik egy kedves fórumtárshoz.Ha tetszik,ott is marad.
Ezen alkalomból csatolok pár képet a tartozékokról.







Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Jó zenélést hozzá!

Avatar
fehérvári
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 134
Csatlakozott: 2015.11.23., hétf. 10:42
Értékelés: 5

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: fehérvári »


Most még pont odaér a fa alá
az enyém már ide ért, igaz csak 265 -ös modell

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »


Most még pont odaér a fa alá
 

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Szia, helyileg Fóton van. Nekem meg az a bajom, hogy a barátom belerakta a fülembe a bogarat a dolby atmos- szal. De ahhoz,hogy ugyanilyen minőségű legyen, mégegyszer ennyit rá kéne dobni.

Online
Avatar
D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1419
Csatlakozott: 2004.10.01., pén. 21:33
Értékelés: 138
Tartózkodási hely: Budapest

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »



Én is aggódva követem az eseményeket. Tudom, hogy nem ezt kellene vennem, de addig nem nyugszom meg, amíg ki nem próbálok egyet! Félek, hogy januárban már nem fogom tudni visszatartani magam.
 
Félve kérdezem meg, helyileg merre van?

Szerintem bátran próbáld ki! Nekem 460 volt, egy barátomnak meg 660, és mindkettő igen szépen teljesített.
AV: Onkyo TX-RZ1100 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

Avatar
mivamma
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 119
Csatlakozott: 2013.05.31., pén. 14:35
Értékelés: 34

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: mivamma »


Én is aggódva követem az eseményeket. Tudom, hogy nem ezt kellene vennem, de addig nem nyugszom meg, amíg ki nem próbálok egyet! Félek, hogy januárban már nem fogom tudni visszatartani magam.
 
Félve kérdezem meg, helyileg merre van?

Avatar
Mike7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 309
Csatlakozott: 2012.08.20., hétf. 10:22
Értékelés: 17

HK AVR 760 új hdmi panellel eladó

Hozzászólás Szerző: Mike7 »

Semmi akadálya ! 

Lezárt

Vissza: “Sztereó erősítők”