Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327
Sütés-főzés
Sütés-főzés
Persze. Mire vagy kíváncsi? Ez most nem klasszikus BBQ lesz. Ma sikerült gyönyörű marha rostélyost vennem. Folyamatosan jönnek a családtagok így húsvétkor ezért csak grillezni lesz időm. A fűszerből egyéb összetevőkkel csinálok egy marinádot, amiben pácolom a húst. Vettem még Tarját is, azt is ebben fogom megforgatni. Pár tisztességesebb szeletet félretettem és csak bedörzsöltem ezzel a fűszerkeverékkel. Betettem a hűtőbe, azt fogom holnap megsütni ebédre.
Pont erre. Tarjából meg egyéb sertésrészekből már én is viszonylag tisztességes grillfogásokat tudok készíteni, de marha terén még nem vagyok jártas. Sajnos cipőtalp lett az összes, hiába próbáltam lassú tüzön sütni-párolni. Hordógrillem van, két emeletes, sok szabályozható levegőnyílással, de még nem tapasztaltam ki a marhát. A rostélyossal könnyebb bánni, több a faggyú benne? Marhanyakat már elég jól tudok sütőben sütni egyben, elég szaftos és omlós lesz, de a grill az kemény dió. Locsolgatod sütés közben, hogy nem szárad ki?
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
Sütés-főzés
http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/04/ ... vWc9fnhAdU
Köszönöm, nagyon hasznos, gyakran fogom olvasgatni!
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Sütés-főzés
WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
Persze. Mire vagy kíváncsi? Ez most nem klasszikus BBQ lesz. Ma sikerült gyönyörű marha rostélyost vennem. Folyamatosan jönnek a családtagok így húsvétkor ezért csak grillezni lesz időm. A fűszerből egyéb összetevőkkel csinálok egy marinádot, amiben pácolom a húst. Vettem még Tarját is, azt is ebben fogom megforgatni. Pár tisztességesebb szeletet félretettem és csak bedörzsöltem ezzel a fűszerkeverékkel. Betettem a hűtőbe, azt fogom holnap megsütni ebédre.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sütés-főzés
WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/04/ ... vWc9fnhAdU
Sütés-főzés
A hétvégi steak pác
image.jpeg
WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Hozzászólások: 12683
- Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
- Értékelés: 7377
- Tartózkodási hely: Szentendre
Sütés-főzés
A hétvégi steak pác
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos