Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327

Sütés-főzés

Avatar
Begicafe
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 508
Csatlakozott: 2013.11.15., pén. 21:48
Értékelés: 75

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Begicafe »


Persze. Mire vagy kíváncsi? Ez most nem klasszikus BBQ lesz. Ma sikerült gyönyörű marha rostélyost vennem. Folyamatosan jönnek a családtagok így húsvétkor ezért csak grillezni lesz időm. A fűszerből egyéb összetevőkkel csinálok egy marinádot, amiben pácolom a húst. Vettem még Tarját is, azt is ebben fogom megforgatni. Pár tisztességesebb szeletet félretettem és csak bedörzsöltem ezzel a fűszerkeverékkel. Betettem a hűtőbe, azt fogom holnap megsütni ebédre.
Pont erre.   Tarjából meg egyéb sertésrészekből már én is viszonylag tisztességes grillfogásokat tudok készíteni, de marha terén még nem vagyok jártas. Sajnos cipőtalp lett az összes, hiába próbáltam lassú tüzön sütni-párolni. Hordógrillem van, két emeletes, sok szabályozható levegőnyílással, de még nem tapasztaltam ki a marhát. A rostélyossal könnyebb bánni, több a faggyú benne? Marhanyakat már elég jól tudok sütőben sütni egyben, elég szaftos és omlós lesz, de a grill az kemény dió. Locsolgatod sütés közben, hogy nem szárad ki?
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar

Avatar
Begicafe
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 508
Csatlakozott: 2013.11.15., pén. 21:48
Értékelés: 75

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Begicafe »


http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/04/ ... vWc9fnhAdU
Köszönöm, nagyon hasznos, gyakran fogom olvasgatni! 
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar

Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 12683
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 7377
Tartózkodási hely: Szentendre

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »


WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
Persze. Mire vagy kíváncsi? Ez most nem klasszikus BBQ lesz. Ma sikerült gyönyörű marha rostélyost vennem. Folyamatosan jönnek a családtagok így húsvétkor ezért csak grillezni lesz időm. A fűszerből egyéb összetevőkkel csinálok egy marinádot, amiben pácolom a húst. Vettem még Tarját is, azt is ebben fogom megforgatni. Pár tisztességesebb szeletet félretettem és csak bedörzsöltem ezzel a fűszerkeverékkel. Betettem a hűtőbe, azt fogom holnap megsütni ebédre.
Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
Veterán
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 15
Csatlakozott: 2014.09.23., kedd 19:30
Értékelés: 1

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Veterán »


WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
http://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/04/ ... vWc9fnhAdU

Avatar
Begicafe
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 508
Csatlakozott: 2013.11.15., pén. 21:48
Értékelés: 75

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Begicafe »



A hétvégi steak pác
 
image.jpeg

WOW, tudnál esetleg részleteket is írni az elkészítéséről és az alapanyagról is? Nagy BBQ rajongó vagyok!!!
Nuova Simonelli Mac Cup, Quamar M80E
Saját pörkölésű kávék: Ethiopia-BWF, India Monsooned Malabar

Avatar
AVX
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 29303
Csatlakozott: 2007.02.20., kedd 22:34
Értékelés: 3307

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: AVX »



A hétvégi steak pác
 
image.jpeg

Jujj

Avatar
Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Hozzászólások: 12683
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 7377
Tartózkodási hely: Szentendre

Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler »


A hétvégi steak pác
 

Apple / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Válasz küldése

Vissza: “Gasztro”