Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Moderátor: nehai

Avatar
earforce
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5798
Csatlakozott: 2009.01.21., szer. 00:18
Értékelés: 2796

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: earforce »


Szép az új fregoli, biztos jó is.
Ha szilikonból lenne a "héj" gondolom a flexibilitása is OK lenne.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Az áttdolgozott füleskábel... Remélhetőleg most már sokkal komfortosabb lesz és a minőség is megmarad
 

 
 
Gold Line REL High-Level SUB.
 
 


Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »

Előre megmondtam, hogy ez lesz, sajnos a negatív oldala is várható volt, emiatt is fáztam a dologtól (nem egyszerű ezzel a kábellel a szerelése a kis dugóknak), de sajnos a hangi pozitívumait a felépítése adja, de gondolkodom valami áthidaló megoldáson ami komfort érzetet nem rontja annyira és megtart minél többet a hangi élményből és köszönöm a beszámolót.

Avatar
Tul
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 2472
Csatlakozott: 2006.02.25., szomb. 01:39
Értékelés: 1182

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Tul »


Tegnap sikerült elhoznom a HD800-hoz készült szimmetrikus fejhallgató kábelem Józseftől.Csináltam pár képet, hogy látható legyen miről is írok - ha már a hang itt a fórumon nem megy át Az utolsó kép a gyári kábel miatt lett betéve, így szemléletesebb az eltérés. (A fülkagylók csatlakozójánál még nincs kitöltve a szűkület, illetve nincs ráhevítve a takaró zsugorcső, mert a csatlakozók pozicionálása, éles próbája előtt nem lett volna szerencsés készre szerelni.)
 

 

 

 

 
 
Jól látható, hogy míg a gyári kábel, bár meglehetősen jó a fejesek gyári szerelései között, egészen vékonyka és alapvetően a flexibilitást, használhatóságot tartották szem előtt. Az új kb. 10x vastagabb, ráadásul végig külön köpenyben fut a 2 oldal.
Emiatt negatívum, hogy nagyon merev, nehezen hajlik. Ez egy ilyen könnyű és komfortos fejhallgatónál nagyon szembetűnő. Képes lehúzni a fejemről a Sennheisert óvatlan, hirtelen mozdulatoknál Aki hasonlóban gondolkodna, annak feltétlenül számolnia kell ezzel a jelenséggel.
 
A hangja azonban egészen megdöbbentő. Aki hallott már HD800-at megfelelő erősítéssel, az tudja, hogy egy igen nívós termékről beszélünk. Az új kábelt és az Oppo XLR kimenetét használva egy teljesen új fejhallgatót kaptam. A sokat kritizált analitikus, precíz, hidegebb, néha vékonynak, basszusszegénynek titulált HD800 hátborzongatóan erőre kapott. Nem írom, hogy megmaradtak a részletek, mégis erőteljesebb lett, még ha igaz sem. Mert itt erről lényegesen többről van szó. Alapvető karakterében változott meg a rendszer megszólalása. Itt újra kiemelném, hogy az Oppo szimmetrikus kimenete is sokkal jobb, mint a sima 6,3-as, így a két változtatás együttes hatásáról írok. Közelebb vagyok a zenéhez, az egész intimebb, energikusabb és olyan DINAMIKÁVAL szólal meg, hogy ha nem lenne ennyire merev a kábel, feszt ugrándoznék, mikor hallgatom Erre merem azt mondani, hogy műfajfüggetlen rendszer. A HD800-ból egy combos, erőteljes, testes füles lett. A precízség már nem mint mérleget billentő alap ismertetőjegy, hanem mint természetes jó tulajdonság szerepel a jellemzésében. Tud kifejezetten meleg, analógos lenni, olyan energiákkal a mély regiszterekben, amikre biztosan senki nem gondolna egy nyitott, lineáris frekvenciamenetű eszköznél.
 
A fent leírtak, bár ömlengésnek tűnhetnek, ténylegesen a valóságot példázzák. Ha szívemből beszélnék, ennél jobban méltatnám, de akkor már végképp szavahihetetlennek látszana. Bárkit szívesen látok Miskolc környékén egy meghallgatásra, tesztre, aki kíváncsi, hogy megtapasztalja saját fülével is a hatást. Külön üdvözlöm az Audeze tulajokat, mert érzésre nagyon nagyot ugrott a HD800 az LCD tulajok kritikáiban megfogalmazott támadások fölé. Engem is nagyon érdekel tehát, ebben a konfigurációban hol állunk egy LCD3-hoz képest.
 
Igaz, a kábel nem volt olcsó, mégis minden fillérjét megérte. Ha valahogy tudnánk puhítani a felépítésen, akkor külön szériát is alapozhatna rá a Hydrasound

Avatar
Griever
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 20
Csatlakozott: 2012.11.13., kedd 19:28
Értékelés: 2

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Griever »


Sziasztok!
 
Nemrégiben vettem Józsitól egy Virgo Gold Line összekötő kábelt és gondoltam megosztom a tapasztalataimat Veletek:
 
( a rendszerben egyébként szintén a Józsitól származó Titan II Mk1 hangfalkábelek dolgoznak illetve egy Zeus jelkondicionáló )
 
 
Már minimális használat után feltűnt a kábel kifinomult, nyugodt jelleme. A tonális egyensúly nekem nagyon tetszett , nem érződött semmilyen bántó csilingelés, fényesség vagy túlzott mély dominancia – még forszírozott hangerőn se!
 
A zene tele volt élettel és öröm volt hallgatni ,hogy mekkora színpadot képes varázsolni egy kb. 23 nm –es nappaliba. 
 
Vokális, illetve kevés hangszeres műfajon nagyon kellemes nyugalmat áraszt a kábel. Kellemes "csöndje" van. - valószínűleg itt a zavarszűrő is munkálkodik
 
 
Komplexebb, sok hangszeres illetve mainstream zenéknél pedig szintén egy sokáig hallgaható a sávszéleken precizen megfogott kábelként tudom jellemezni. Még egy zúzosabb Guns N’ Roses vagy Bon Jovi számnál se tudtam úgy „megvadítani” a rendszert , hogy bántó legyen.
 
Régóta volt olyan gondom, hogy sávszéleknél kissé produkálta magát az egyik stereo erősítőm ( Denon ) viszont ez a kábel nagyon sokat segített abban, hogy finomodjon a zavaró jelenség. --> Itt már a hangsugárzó kábelek cseréje is hatalmas javulást hozott !!! 
 
 
Az apró részletek és preciz stereo térképzés tekintetében úgy gondolom,  hogy jóval drágább kábelek szintjét könnyedén hozza....
 
 
Erősen ajánlom mindenkinek aki szeretne egy nagyon jó ár/érték arányú, kiegyensúlyozott kábelt ami már bőven ad ízelítőt a magasabb árkategóriából is…..
 
 
Üdv,
 
Griever
PioneerN50A / Vincent Audio SV500 / Quadral Platinum M40
Viablue SC-4 SILVER-SERIES SINGLE-WIRE T6S / Viablue X-60 Silver

Avatar
tafferi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2004.05.07., pén. 13:02
Értékelés: 43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: tafferi »


"Egy fórumtárssal való levelezés során felmerült, hogy eladnám e Colossus HRC kábelem. Gondoltam egy próbát megér, mit tehet hozzá egyetlen darab kábel ami 'csak' a fejegységet hajtja meg... ......... Természetesen maradt a kábel!"
 
Szóval ezért nincs nekem Colossus HRC tápkábelem   
 
 
További szép napot mindenkinek: Feri

Avatar
mikike
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1112
Csatlakozott: 2015.01.03., szomb. 15:01
Értékelés: 64

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: mikike »

Sziasztok! Sajnos le kellett építeni a házimozi rendszerem, átálltam sztereó rendszerre! A Cambridge Audio 651r erősítőmet(ami mozi erősítők között rendkívül jónak számít sztereóban is) cseréltem egy Heed elő/végfok párosra. A lejátszóm egy Oppo BDP 95EU volt, ezt egy Hydrasound Colossus HRC - vel csatlakoztattam a Hydrasoundos elosztóba. Egy fórumtárssal való levelezés során felmerült, hogy eladnám e Colossus HRC kábelem. Gondoltam egy próbát megér, mit tehet hozzá egyetlen darab kábel ami 'csak' a fejegységet hajtja meg... 'Összehallgattam' a kábeleket, iszonyatos különbséget tapasztaltam, sokkal több es kontrolláltabb mély, az énekes poziciónálható, stb..A gyári Úgy éreztem sok százezer forinttal gyengébb rendszerem van, elkeserítő volt, teljesen felesleges hatalmas pénzeket önteni egy rendszerbe, ameddig nincsenek meg az alapok.. Mindez egyetlen darab kábeltől!! Tavaly egyszerre cseréltem sok kábelt, érthető volt a javulás! Úgy gondolom, hogy a 'leggyengébb láncszemet' halljuk! Természetesen maradt a kábel! Köszönöm! Jó zenélést/mozizást!

Avatar
Klang2
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Hozzászólások: 53
Csatlakozott: 2013.08.14., szer. 21:00
Értékelés: 18

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Klang2 »


Kedves Fórumtársak,
 
volt szerencsém kipróbálni a következő kábeleket és elosztókat Józsi műhelyéből:
 
- LAN kábelek: 1.) Iris One Ethernet, 2.) Iris Glare Ethernet
- Hálózati kábelek: 1.) Hades Pro VI mk1, 2.) Hades Pro VI mk2 (új fejlesztés), 3.) Hades One
- Elosztók: 1.) Hydra 6 mk2, 2.) Zeus Power H.R.C Edition
 
A kábeleket komolyabb rendszerben teszteltük, ennek darabjai egy streamer, egy DAC/előfok és egy csöves végerősítő voltak.
 
Én úgy kerültem Józsival kapcsolatba, hogy elosztót kerestem és már túl voltam pár konkurens elosztó és szűrő kipróbálásán. Józsi Zeus Power H.R.C Edition elosztóját szerettem volna meghallgatni, de akkor éppen nem volt raktáron, így elhoztam a Hydra 6 mk2 elosztót és egy Hades Pro mk1 hálózati kábelt betápkábelnek. Mivel nálam érdemi javulást hoztak a rendszerben, ezért meg is vásároltam mindkettőt azzal, ha megérkezik a nagyobb elosztó (Zeus Power H.R.C Edition), akkor azzal is teszek egy próbát.
Érdekes volt megfigyelni, hogy már a kisebb elosztó a betápkábellel együtt mennyivel nyugodtabbá tudja tenni a rendszert úgy, hogy a részlet és dinamika nem romlik.
 
LAN kábelek:
Most is beigazolódott, hogy a LAN kábeleknek is komoly jelentősége van egy rendszerben és egy jobb LAN kábel érdemi javulást tud hozni a hangban.
Átcseréltük a modem és router, valamint a router és streamer közötti LAN kábeleket is.
Nálunk az Iris One Ethernet határozottab sávszéleket és kontrolláltabb megszólalást eredményezett, a színezettség csökkent.
Az Iris Glare Ethernet az előzőhöz képest melegebb hangot eredményezett, nem volt annyira neutrális, mint az előző,
az analítikusság némileg csökkent, persze megvoltak a részletek és a dinamika is, de az előzőhöz képest ez a kábel nyugodtabb, hallgatást tekintve a "hátradőlősebb" eredményt produkálta.
Nekünk a One jött be jobban, meg is vásároltuk.
 
Hálózati kábelek:
Behatóbban a Hades Pro VI kábeleket teszteltük, de rövidebb ideig a Hades One-t is fülvégre kaptuk. A Hades Pro VI mk1 és mk2 kábelek számunkra legpozitívabb tulajdonságai a rendkívüli kontroll, a nagyfokú semlegesség (az mk2 még erősebb ebben), az un. fekete háttér biztosítása (sokat csendesedett a rendszer használatukkal, így még jobban szétváltak a hangszerek) voltak.
Strapabíró, kiváló minőségű megépítettség jellemzi a kábeleket. Kicsit merevek, de gond nélkül hajlíthatóak a megfelelő helyre.
A teszt után csak az jutott eszembe, hogy miért nem hallgattam meg őket korábban, biztosan esélyes befutók lettek volna.
 
Elosztó:
Zeus Power H.R.C Edition. Már külsőre is fantasztikus látvány, rendkívüli minőségű munka! Rendszerbe illesztve 2 tulajdonsága rajzolódott ki azonnal. Első, hogy mennyit tisztít a hangon úgy, hogy közben nem vész el a dinamika. Kezdetben szinte bántó volt ez a tisztaság (inkább szokatlan), de a jóhoz persze gyorsan hozzászokik az ember és élvezi az előjövő részleteket, a sokkal jobban elkülönűlő hangszereket. Meg eszébe jut, hogy tényleg mennyire fontos a minőségi táppellátás, ami a gyártók sokasága ellenére annyira nem is egyszerű megoldás. Betápkábelnek elegendő volt a Hades Pro mk1, próbáltuk az Hades Pro VI-tal is, amivel még tisztább lett a hang, de egyúttal ezt a rendszert már némileg izgágává tette, hosszú távon jobban bejött a Pro mk1 betápnak. Másik tulajdonság, ami azonnal kijött, az a megnövekedett térérzetben jelentkezett. Nem is kicsi volt a tér növekedése. Sokkal monumentálisabb lett a hang, lényegesen kitágult a tér.
 
A teljes szinergia akkor jelentkezett, amikor a meglévő kábelezést átcseréltük a Hydrasound hálózati kábelekre. A betáp-elosztó-hálózati kábel szinergia ekkor jött ki a legjobban.
Amint összeáll rá a keret, biztosan beruházok egy ilyen elosztóra.
 
Nagyszerű élmény volt a teszt ezekkel a kábelekkel, a gyártó (Filkor Józsi) segítőkészsége pedig példaértékű!
 
Mindenkinek szívből ajánlom a próbát és a kábelek, elsoztók vásárlási lástára történő felvételét.
 
Ismételten nagyon köszönöm Józsinak a lehetőséget a tesztre!
 
Üdv,
J.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Musician - Pass Labs - Ayon Gyrfalcon - Stax

Avatar
Swordfish76
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 1092
Csatlakozott: 2014.11.09., vas. 19:58
Értékelés: 374

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »


Sziasztok!
 
Szeretnék egy rövid beszámolót közzétenni.
 
VTEN tápegység cseréjén gondolkodtam egy ideje, a gyári szvsz, nagyon visszafogja a készüléket!
 
Megkerestem Józsit az üggyel kapcsolatban, aki nagyon készségesen segített.
 
A VTEN- en kívül a rendszer elemei: YAMAHA RX-A3030, B&W 603 S2, LCR 6 S2, 601 S2, Dynavoice T12, 42" Sharp AQUOS tv.
 
A táp megérkezése után a következőket tapasztaltam:
 
Nagyobb dinamika, pontosabb mélyhangok, a kép is 3D-sebb lett, a színek élénkebbek. Kihozza a lejátszóból a maximumot!
 
Józsit egy nagyon korrekt, segítőkész embernek ismertem meg, bátran ajánlom mindenkinek!
 
Köszönöm!
 
 

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Szia,
 
Köszi az alapos beszámolót Mondtam neked, hogy ennyi kábel cseréjekor kell kis idő (beégetés ide vagy oda) amíg összeáll a rendszer, pláne ha a szűk helyre való tápkábel beszuszakolás fel is bosszantott. Azért ez a tápkábel egy belépőszintű kábel, balansza kiegyenlített és a nívósabb kábelekhez képest a mélytartománya inkább kevés is, a tömör felépítése miatt a felsőbasszusa is pontos kissé száraz, nem terjengős, inkább a DALI hangsugárzóid dúsabbak kicsit pláne ha falközeli az elhelyezése. Azért örülök, hogy megérte kis időt adni nekik.
 
 

Avatar
charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 576
Csatlakozott: 2012.04.16., hétf. 16:51
Értékelés: 81

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: charlee74 »


Sziasztok!
 
Rövid ideje magam is tulajdonosa vagyok egy Hydra6 MK2 típusú tápelosztónak és 3db Hades Pro MK1 tápkábelnek.
Bizonyára sokan ismerik azt a jelenséget, hogy este 10 után jelentősen javul a térérzet és a dinamika zenehallgatás közben, míg a kora délutáni órákban ugyanaz a rendszer gyakorlatilag élvezhetetlenül fakó, zavaros hangzást produkál. Jómagam is ezzel küzdök folyamatosan. Korábban próbáltam már több gyártó tápelosztóit, tápkábeleit több-kevesebb sikerrel. Valami azonban mindig hiányzott az összképből. Az egyik legnevesebb gyártó esetében a mély hangok túlzott elfinomkodásával kellett fizetnem a jobb hangért (nem kevés pénzért cserébe), egy másik világszerte ismert gyártó esetében kissé grízesnek éreztem a magas tartományt...
Volt magyar tápelosztóm is, de az annyira más szintű (jóval gyengébb) rendszeren és olyan régen volt, hogy nem lenne fair az összehasonlítás. A ráfordítások tekintetében egyik sem igazán érte meg az érte elkért összeget, így utólag nézve.
Kissé szkeptikusan fordultam hát Józsihoz, de valami kellett a hálózati zavarok kiszűrésére, hogy délután is élvezhető legyen a zene. Miután hazavittem az eszközöket és bekötöttem, az első percekben az volt a gondolatom, hogy viszem is vissza az egészet, mert teljesen felborultak a megszokott arányok, mindenre ráültek a mélyek. Minderre még az is rátett egy lapáttal, hogy a tápkábelek annyira merevek és vastagok, hogy alig tudtam behajtogatni azokat a nálam rendelkezésre álló igen szűk helyre, ami meglehetősen felbosszantott. Szerencsére végül mégis adtam egy kis időt a rendszernek. Másnap már helyreálltak az arányok (nem, nem a fülem szokta meg, hanem helyreállt a rend), kezdett élvezhető lenni a hangzás. Egy hét elteltével tovább finomodott a hang, több részlet vált kivehetővé, kevésbé volt hifis, mint eleinte. Folyamatosan változott a hang, naponta egy kicsit tisztább, finomabb lett anélkül, hogy túlzásba vitt volna bármit. Most pedig már bátran kijelentem, hogy ár/érték tekintetében eddig ezek a kábelek hozták a legtöbbet. Tény, még most is tetten érhető némi beszűkülés a dinamikában a kora délutáni órákban, de már nagyon is élvezhető a hang ilyenkor is, mindezt úgy, hogy az alapvető hangzásvilágot nem változtatja meg, nem vesz el belőle és nem is tesz hozzá. Nem tudom, hogy maga a tápelosztó és a kábelek sikerültek ennyire, vagy jó döntés volt eleve beégetve kérni őket, de azt tudom, hogy nem bántam meg ezt a ráfordítást.

Avatar
lajbo1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 137
Csatlakozott: 2011.08.20., szomb. 17:11
Értékelés: 12

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: lajbo1 »


  Köszönöm 
Szivesen 

Avatar
nemtomm
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2871
Csatlakozott: 2010.03.30., kedd 23:05
Értékelés: 829

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

  Köszönöm 
"Az igazi barát szemből támad."

Avatar
lajbo1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 137
Csatlakozott: 2011.08.20., szomb. 17:11
Értékelés: 12

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: lajbo1 »


Sziasztok
 
Nos hogy teljes legyen a kép kiegészíteném akkor pár dologgal az előző írásom.
Nemrég teljes rendszer Upgrade-be fogtam,és mivel nem megy minden egyszerre,így az első állomás a hangfalak,ezen belül is a Front szekció valamint a kábelek cseréje volt.
A Mission M34i Frontjaimat egy Revel Concerta F12,a KEF C6LCR Centeremet egy Revel Perfoma C32 váltotta. Az új szerzemények kaptak egy Hydrasound Titan VI Mk4 hangfalkábelt.
Az analóg összekötéseket Virgo Silver II,a digitálisakat pedig Iris Copper Symmetric Mk1 hivatott szolgálni.
A csomagban voltak még Hades Pro Mk1-es tápkábelek,Hydra 6 Mk2 hálózati elosztó.
A régi hangfalkábelekről annyit hogy már a régi rendszer is alul volt kábelezve.(hangfalkábel: M.N.C OFC Loud Speaker Cable USA Standard,összekötők:Van Damme és Audioquest Golden Gate,Sub: Inakustik Y)
A háttérsugárzóim jelenleg Mission MV-4-ek,a Sub egy JBL e150P. (ezeket is cserélem idővel)
És amikkel próbálom a hangfalakat kiszolgálni:
Erősítő:                                  Arcam AVR 280
CD/SACD-DVD Player:          Arcam DV 137
Media Player:                        Dune HD Smart H1
Network Audio Player:           Pioneer N50a
 

 A Pioneer-en kívül mind cserés lesz.   

 
Hogy hangzásban az összetevők külön külön mit hoztak,azt nehéz lekövetnem,egyrészt mivel a hangfalak is és a kábelek is újak számomra,másrészt egymást is szokják még.
De az előző hangzásképhez képest a részletesség,a tér és dinamika javulás engem meggyőzött és ez volt a célom,hogy az összkép meglegyen.
Azt mindenki tudja hogy nincs olyan aminél ne lenne jobb,így nyilván ennél is,de számomra hozta azt amit vártam egy ilyen feljebb lépéstől így elégedett vagyok vele.
 
Nos ennyit tudtam hozzátenni a történethez.
 
Üdv Mindenkinek 
 
 
 

Avatar
nemtomm
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2871
Csatlakozott: 2010.03.30., kedd 23:05
Értékelés: 829

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nemtomm »


"Filkor Józsi kábelei" ez kissé táv fogalom...picit írhatnál pontosabban a kábelek típusait illetően, akkor még élvezhetőbb lenne a beszámoló...
Bocsánat, hogy beleszólok de milyen kábelokat váltott le ha szabad megkérdezni? A rendszer milyen elemekből áll? Alap közép netán felső kategóriájú rendszerben történt a kábel csere?
Nagyon jó lenne ha megosztanád velünk a tapasztalatolat ! Előre is köszi -
"Az igazi barát szemből támad."

Avatar
sokekola
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 425
Csatlakozott: 2014.01.18., szomb. 17:42
Értékelés: 149

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: sokekola »



Sziasztok
 
 
Nemrég boldog tulajdonosa lettem Filkor Józsi kábeleinek.
Egy teljes rendszer kábelezés volt a terítéken,értem ez alatt hogy hangfal kábel,analóg és digitális összekötők,tápkábel,elosztó és ilyen finomságok. 
Sokat beszéltünk előtte,mielőtt döntöttem de nem bántam meg,rendkívül szimpatikus,segítőkész embert ismertem meg benne.
Ekkor döntöttem el hogy személyesen is találkoznunk kell,rendkívül kellemes beszélgetés és némi zenehallgatás mellett elröpült az idő!
Amikor látod valakin hogy mennyire elhivatott azért amit csinál,az hoz némi nyugodtságot,hogy igen jól döntöttél! (miután kipróbálod a kábeleit meg pláne) 
Mindenkinek bátran ajánlom aki kábelezésen gondolkodik,szinte mindenre van egy jó megoldása! 
 
Ezúton is köszönök mindent! 
 
Tisztelettel:Lajos

"Filkor Józsi kábelei" ez kissé táv fogalom...picit írhatnál pontosabban a kábelek típusait illetően, akkor még élvezhetőbb lenne a beszámoló...

Avatar
lajbo1
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 137
Csatlakozott: 2011.08.20., szomb. 17:11
Értékelés: 12

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: lajbo1 »


Sziasztok
 
 
Nemrég boldog tulajdonosa lettem Filkor Józsi kábeleinek.
Egy teljes rendszer kábelezés volt a terítéken,értem ez alatt hogy hangfal kábel,analóg és digitális összekötők,tápkábel,elosztó és ilyen finomságok. 
Sokat beszéltünk előtte,mielőtt döntöttem de nem bántam meg,rendkívül szimpatikus,segítőkész embert ismertem meg benne.
Ekkor döntöttem el hogy személyesen is találkoznunk kell,rendkívül kellemes beszélgetés és némi zenehallgatás mellett elröpült az idő!
Amikor látod valakin hogy mennyire elhivatott azért amit csinál,az hoz némi nyugodtságot,hogy igen jól döntöttél! (miután kipróbálod a kábeleit meg pláne) 
Mindenkinek bátran ajánlom aki kábelezésen gondolkodik,szinte mindenre van egy jó megoldása! 
 
Ezúton is köszönök mindent! 
 
Tisztelettel:Lajos
 

Avatar
Dogzidog
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Hozzászólások: 36
Csatlakozott: 2016.03.26., szomb. 07:47
Értékelés: 2

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Dogzidog »

Szasztok,skacok

Avatar
dyno
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 102
Csatlakozott: 2011.12.27., kedd 16:40
Értékelés: 8
Tartózkodási hely: bp

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: dyno »


A beégetés nagyon megéri.A "kezelés" után mintha egy másik  kábelt kapnál vissza  
Ennek ellenére vannak kétkedők stb.de ne törődj vele, nagyon hasznos.

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Szia,
 
Valahol már beírtam, 2e-3e / szett,

Avatar
Polimer78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2015.02.26., csüt. 19:05
Értékelés: 13

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Polimer78 »


Itt is...
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül a kábelbeégetés Köszi, Tamás

Avatar
Polimer78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Hozzászólások: 95
Csatlakozott: 2015.02.26., csüt. 19:05
Értékelés: 13

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Polimer78 »


Filkor Józsi= Néhai= HydraSound...
 
 
Filkor Józsi= Néhai= HydraSound...
Ahhh....értem, köszi :-)

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »

A karácsonyi akciós kábel készlet sajnos elfogyott, köszönöm a sok érdeklődést.

Avatar
sokekola
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 425
Csatlakozott: 2014.01.18., szomb. 17:42
Értékelés: 149

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: sokekola »


Szia! Én még nem hallottam Filkor Józsiról. Hol lehet Őt fellelni? :-)
Filkor Józsi= Néhai= HydraSound...

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »

Itt is...

Válasz küldése

Vissza: “Néhai kábelek”