A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Az Extrema állványok rendelkezésedre állnak. Ezzel szeretnék a projekthez hozzájárulni.
Csak a Szegedre történő lejutást kellene megoldani.
Remélem elkészülnek hamarosan a dobozaid és meg tudod őket hallgatni.
Nekem nagyon sok kellemes zenehallgatásos órát adtak ezek a monitorok, ártól, kinézettől, prekoncepcióktól függetlenül sztem az egyik legjobb monitor amit a Sonus Faber
készített.
Mark Levinson No.512 - - Leben cs600 - PS Audio P15 - Entreq - Shunyata -- Harbeth M40.2
köszönöm, csak félek nem lesz mit rárakni.
Szerintem már rég elkészültek a dobozok, és a megbízott évek óta azt hallgatja.Túl jól sikerült és nincs szíve megválni tőlük .
Ha elviszik a dobozaimat állvány nélkül , felajánlom Béla főnöknek a HUB féle állványokat pontos eredeti gyári méretekkel , súlyokkal .
Ezeken szólt a legjobban nálam az Extrema.
Ha elviszik a dobozaimat állvány nélkül , felajánlom Béla főnöknek a HUB féle állványokat pontos eredeti gyári méretekkel , súlyokkal .
Ezeken szólt a legjobban nálam az Extrema.
Mark Levinson No.512 - - Leben cs600 - PS Audio P15 - Entreq - Shunyata -- Harbeth M40.2
Lassan oktober! Valami valtozas?
Többször hívtam, de sosem hívott vissza.
Eléggé csalódott vagyok. Nekem már az is jó lenne, ha félkészen visszahozná, mert így is lenne rá vevőm.
Az ilyen fazonoktól óva intek mindenkit.
Az egyik régi vasa még mindig úgy teljesít nálam, hogy a nevét (az Önét :-))) ) minden nap imába foglalja egy pár 1.4es Dyno.
Dehogy! Itt még mindig Béla reménybeli dobozáról szólna a diskurzus...ha volna miről.
Az enyémek még a régiek.... és a szabadidőm mennyiségére jellemzően nincsenek készen. :-)
Angol egybehifi+osztrák Tesla+svájci lemezvakaró+angol fonó+belga drótok+háelté 3.....zene és bona.
Gyerekszoba: Cambridge Audio One+System Audio Saxo 1 active
Mozi:LG PH450UG+Bydium / 55C9
KV: Hario+Dedica