Kérjük a Fórum szabályzatban foglaltak betartását, és különösen a kötelezően megadandó adatokra való odafigyelést az Adás-vétel al-Fórumban!

Admin és moderátor közlemények

Vendég

Admin és moderátor közlemények

Hozzászólás Szerző: Vendég » 2005.06.28., kedd 11:09


Éppen akartam jelezni, hogy jó volna, ha egy topicot töröltök -és nem egyértelmű az oka- akkor értesítehtnétek a topic indítóját.

Nem az a bajom, hogy töröltétek a topicomat, hanem az, hogy indoklás nélkük történt, sőt ami még rosszabb, hogy:


Dolgoztam, füvet nyírtam, szomszédoltam, kutyát sétáltattam és töröltem pjotr munkavállalós topicját. Meg ne haragudjon rám. szóval ez nem indoklás...


Ebből az jön le, hogy csak úgy szórakozás kedvéért törölgetsz topicokat, mert éppen ahhoz van kedved, vagy mert a kutya rosszul viselkedett sétállás közben.


Ilyet nem csinálhatsz, hiába vagy moderátor.Ez a beírás arra vonatkozott, hogy "hol a fenébe vagyok már".


 


Nem szükséges indokolnom, hogy miért törlök, de nem is értem miből gondoltad, hogy az adás-vétel-csere rovatban a "munkát keresek" topik 10 percnél tovább marad. Ez egy DVD fórum. Részemről annak sem örülök, hogy fűnyírásról, gasztronómiáról nyílnak témák, de ezek a fórumgazda támogatását élvezik és olyan helyen vannak ahová csak társasági életet élni megy be az ember.


 


Ettől függetlenül nem zárkózom el semmitől. Ha a tulajdonost (volt T-Boy) meg tudod győzni a munkaközvetítés vagy a társkeresés szükségességéről itt a DVDCenteren akkor úgy alakítjuk a fórumot és alkalmazkodom.Avatar
(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2092
Csatlakozott: 2003.03.11., kedd 06:36
Értékelés: 3

Admin és moderátor közlemények

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat » 2005.06.28., kedd 11:06


Szerintem kb. 2 napja fenn van Simon új topicja, hogy az OFF - témaidegen - topicok törlésre kerülnek (ebből lehetett következtetni arra, hogy miért is törlődött a tiéd is. És ennek semmi köze ahhoz, hogy rosszkedvű valaki, vagy sem, mert a lényege az egésznek, hogy az adott hirdetésnek semmi köze a házimozihoz, még egészen távolról sem)


 


Ezzel együtt ez a topic a jövőben arra szolgál, hogy az ilyen félreértéseket - mint amit te most itt írsz, elkerüljük.Vendég

Admin és moderátor közlemények

Hozzászólás Szerző: Vendég » 2005.06.28., kedd 09:09

Ennek a topicnak a létrehozása nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden moderálás itt feltüntetésre kerül. Egy lehetőség arra, hogy ha valamelyik moderátor vagy adminisztrátor töröl hozzászólást vagy topicot akkor itt néhány keresetlen szóban jelezze.


Lezárt

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”