Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Moderátor: nehai

Avatar
Zsolesz02
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2015.04.10., pén. 17:59
Értékelés: 1

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Zsolesz02 »

Szia.

Régebben írtad,hogy fejlesztés alatt áll egy elosztó a Hydra6-és a Zeus power H.R.C közé. Lessz majd ilyen a közel jövőben?
Előre is köszi.

Üdv: Zsolt

Avatar
KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1501
Csatlakozott: 2015.02.18., szer. 13:49
Értékelés: 177

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

Kedves HydraSound kábel tulajdonosok és leendő tulajdonosok!

Pár hete egy akció keretében hozzám került egy hangfalkábelből (HydraSound Next+), tápkábelből (HydraSound Next), koax kábelből (HydraSound Iris One) és egy tápszűrőből (HydraSound Zeus Power Conditioner) álló csomag.

Kezdeném ott, hogy József hozzáállása tényleg példa értékű. Azt hiszem követendő, ahogy hozzááll az emberekhez.

A kábelek kialakítása nagyon minőségi, gyári szintű. Nem érzeni egy pillanatig sem, hogy DIY kábelekről beszélünk (remélem ezzel nem sértem meg Józsefet).

A lényeg, ami a kábelek hangját illeti: ezzel kicsit gondban vagyok, mert nálam eléggé be van építve a HiFi rendszer és nem egyszerű cserélgetni a kábeleket. Örültem volna, ha sikerül összehasonlítanom pl. a hangfalkábelt a Van Damme és Vertere kábellel, de inkább nem kísérletezem, mert nem egyszerű. Na meg egy része már el is kelt.
Nem mennék bele, hogy az egyes kábelek milyen szintű javulást hoztak, megpróbálok az egészről egységben írni, ha már a rendszer nagy része HydraSound kábelezést kapott.
Ha emlékezetből kéne írjak, hogy milyen volt a Van Damme (hangfal és tápkábel) és milyen lett a mostani Hydra kábelekkel a hang, akkor azt mondanám, hogy levegős, nagy tér és felbontás. Nem érzem, hogy bármi is hiányozna a zenéből. Nyilván ez körítés kérdése is, de szerintem egy alap rendszerből is sokat ki tudnak hozni ezek a kábelek.

Konklúzió: számomra a kábelek az (akciós) árukat megérték és örülök neki, hogy egy hazai gyártótól vásárolhattam. Örömmel tölt el, hogy a hazai gyártók (is) ilyen remek minőségű termékekkel járulnak hozzá a HiFi világ sokszínűségéhez. :)
Marantz CD74 - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »

Köszönöm, nagyon örülök, hogy egységes lett a többcsatornás rendszer :) Most már csak az új Next + Power van hátra ami még többet fog hozni. ;)

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »



Szia Marci



Köszi a véleményezést, örülök, hogy bevált (várható is volt), sajnálom, hogy pont lecsúsztál az akcióról, de mert 5.1-es szettről volt szó belefért a kedvezmény, meg hát nem először jártál nálam. Köszönöm és remélem sokáig fog örömet okozni...:)


Avatar
KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1604
Csatlakozott: 2005.01.24., hétf. 22:02
Értékelés: 435

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KisMarci »



Sziasztok!



Írnék pár sort Józsi új kábeléről, a Virgo ONE II analóg összekötőről. Igazából véletlenül került hozzám, mert amiért mentem (Virgo One használt, féláron), az addigra elkelt. Józsi üzletpolitikáját jól jelzi, hogy az új kábelt odaadta a régi használt árában!


Rendhagyó módon nem csúcssztereózásról, hanem inkább 5.1 "átlagos" felhasználásról írnék. (Oppo 103 -> Marantz 7702 -> Clarus 2+3 csatornás végfokok -> Triangle Genése hangfalak.) Először csak járattam a kábelt, ment a TV, mesét nézett a gyerek. Feltűnt, hogy halkabb az előző (szintén Hydrasound) kábeleimhez képest, de valahogy mégis tisztában hallom a másik szobában az adást. Este kicsit hangoltam a rendszert, majd ment egy huszadjára látott film az HBO-n. Valahogy ott ragadtam, végignéztem. A nagyobb robbanásoknál kicsit le is halkítottam. Aztán jött az esti blu-ray film. Előre le kell szögeznem, hogy nem volt valami nyugodt este...  Folyamatosan nyomkodtam a hangerő gombot, mert az attack részeknél akkora hangnyomást és dinamikát produkáltak az új IC kábelek, hogy féltünk, felébred a gyerek. A csöndesebb, motoszkálós részeknél oldalról is jöttek hangok, pedig ott nincsenek hangfalaim, csak hátul. Rájöttem, hogy olyan széles teret adnak a kábelek, hogy már tényleg oda kerülnek a hangok a szobában, ahol a történések szerint a filmen is. Az este 11 után felhangzó végcím zene pedig egyenesen a kanapéhoz szögezett, olyan tiszta volt. Azóta ment már mindenféle stílusú nagy felbontású zene, blu-ray koncert, SACD és valahogy mindegyiket volt kedvem újra végignézni, hallgatni.



Kevesebb, mint 15 éve hifizek. Az első (Denon -> Polkaudio) rendszeremet még CAT kábelekkel kötöttem össze. Azóta persze pár hangfal, elektronika, de főleg kábel megfordult nálam, de még a 850.000 Ft-os Triangle hangfalak sem hoztak akkora változást az összképben, mint most Józsi új kábele. Köszönöm!
Usher - Valhalla - Emotiva

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »



Szia Feri,



Köszi az összefoglalót, nagyon örülök, hogy megint sikerült egy kicsit följebb lépni.  


Avatar
tafferi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 118
Csatlakozott: 2004.05.07., pén. 13:02
Értékelés: 43
Tartózkodási hely: Kazincbarcika

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: tafferi »



Sziasztok! 



Kellemes vasárnapot mindenkinek!



Az elmúlt időszakban lehetőségem adódott kipróbálni Józsi új kábeleit, ennek apropóján szeretném megosztani a tapasztalataimat.



A kábelezés kialakítását vagy két éve kezdtem el, és azt gondolom ez idő alatt egyre jobb, egységesebb lett.



Felhasználva a fórum adta lehetőségeket, valamint a hydrasound.hu/használt kábelek részen hírdetett szuper lehetőségeket szépen lassan kialakult a teljes kábelezésem.



Jelenleg az alábbi összeállításban használom:



Elosztó - ProVI mkII



CD - Primare CD21- Zeus III



DAC - Audio-gd ref. 5.32 - Colossus - Colossus XLR



Előfok -Primare Pre30- Hades One - Virgo One XLR



Végfokok (monoblokk) - RR mono2 ICEPower 250Amk3- Zeus III



Hangfal - Hales Revelation three - Colossus 2x2,5m



Néhány hete ismét volt akciós hirdetés ahol megláttam a NEXT  kábeleket, de sajnos azok nagyon gyorsan gazdára leltek, lemaradtam :-(



Józsival egyezetve abban maradunk, hogy hamarosan készen lesz a legújabb fejlesztésű NEXT hangfalkábel amit kipróbálhatok, illetve egyúttal kértem 2 db NEXT tápkábelt is kipróbálásra a két végfokhoz.



Ezek a kábelek szerdán jöttek meg, szépen becsomagolva.



Aznap este, csak a tápkábeleket volt időm kipróbálni. Amit észrevettem, nagyon kiegyenlített, igazán mélyre menő előadás, nagyon jó térrel és felbontással. Mondom ezt úgy, hogy a ZEUS III is nagyon jó volt, de itt a tisztaság az átláthatóság, a csend, sokkal jobban egyben van. Ez a kábel nem fogja vissaz a végfokot, az szabadon képes ellátni a hangfalat. Éjfél után a sokadik lemezt hallgatva, azt gondolom ez a kábel nagyon el lett találva, nagyon szép az alu polírozott csatlakozókkal, kár, hogy az eszközök mögött van, nem nem látom folyamatosan :-).



Másnap hazaérkezve következett a hangfalkábel bekötése, rövid bejáródás után amit a dugdosás okozott a zene olyan, eddig nem hallott módon szólalt meg, amit csak nagyon profi rendszerekben és főként nem a nappalimban, hanem másnál máshol  halottam eddig!



Az, hogy magas és mély tartományban minden rendben azt gondolom, nem kell mondani ezen a szinten elvárható, de az a linearitás és nyugodtság ami jelen volt jóval túl volt azon amit vártam. Sehol sincs kiemelés, "sötét háttér, a csendből robban be a zene, a magas tartomány finom és lágy, nagyon egyben volt. A tér egységes, mély, nagyon jól pozícionált és stabil. Jöttek sorban a lemezek, de sajnos kevés, mert nem volt kedvem kivenni a berakott lemezt, mindet végighallgattam, magamban vigyorogva :-)



Pénteken korábban érkezve, egy kicsit "megküldve" a rendszert, még jobban tetszett, cseppet sem szoba hangerőn, egy eltöltött szotverrel "Decibel Ultra" mérve 98dB volt a hangnyomás :-), sehol sem volt kaparós, kellemetlen felkeményedó a hang, még ezen a szinten is abszolút megvolt a kontroll.  A Colossus kábellel az alsó tartományban 40-60 Hz környékén kicsit "búgott" a nappalim, ez egyértelműen csökkent!



Az egyes lemezeken sokkal jobban kijött a felvétele minősége és a helyszínek közötti különbségek, rengeteg finom részlet került felszínre, így kezdhetem újra meghallgatni a lemezeket, amit nagy örömmel teszek !



Végezetül mindenkinek csak ajánlani tudom az új fejlesztésű kábeleket, nagyon magas szintet képviselnek, aki teheti tegyen próbát vele, meg fog lepődni, mennyi van még a rendszerében! 



Ezúton szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a kábeleket, melyek remélem hosszú időn keresztül maradnak a rendszeremben. 



Üdv: Feri


Avatar
kistibcsi
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1041
Csatlakozott: 2017.07.10., hétf. 14:21
Értékelés: 80
Tartózkodási hely: Gödöllő

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: kistibcsi »




2018. 05. 06. at 6:09, nehai írta:




Sziasztok



Jelentősen át fog alakulni a kínálat, minden szegmensben csak az aktuális csúcs kábelt fogom megtartani és alatta jelentősen kedvezőbb árazással fogtok találkozni mely minőségben a mostani középkategóriát is túl fogja szárnyalni. Az ok, hogy a közeljövőben elég elfoglalt leszek és nem tudok ekkora palettát fejleszteni és karban tartani.



Első körben a hangfalkábeleknél már a honlapon is láthatóan bekerültek az új méterben és szerelve is kapható, igen kedvező árú kábelek, a cél, hogy az itthon kapható hasonló árazású méterben kapható hangfalkábelektől jobbat kínáljak, akár még a márkás nagynevű gyártókénál is de olcsóbban.



Minden ilyen új kábelcsoportnál megjelenésénél szeretnék segítséget kérni olyan fórumtárstól aki vállalná a kábelek tesztelését amit korrekten itt megosztana, ha igényt tart a kábelre akkor olcsóbban megkaphatja, vagy ha nem vásárlási szándékkal jelentkezik csak segíteni szeretne és kíváncsi, akkor bármikor ha vásárol akkor kedvezményre lesz jogosult. Szeretnék egy-egy csomagot összeállítani majd, hangfalkábel, tápkábel, IC és ezt kellene fülvégre kapni.



Jelentkezni email-ben lehet, rendszer leírással A-Z-ig és majd én választom ki a jelöltet-jelölteket, kitétel a nem high-end  és nem hydra rendszer kábelezés. Köszönöm.



 





Követésre méltó gyártói hozzáállás!


Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »



Sziasztok



Jelentősen át fog alakulni a kínálat, minden szegmensben csak az aktuális csúcs kábelt fogom megtartani és alatta jelentősen kedvezőbb árazással fogtok találkozni mely minőségben a mostani középkategóriát is túl fogja szárnyalni. Az ok, hogy a közeljövőben elég elfoglalt leszek és nem tudok ekkora palettát fejleszteni és karban tartani.



Első körben a hangfalkábeleknél már a honlapon is láthatóan bekerültek az új méterben és szerelve is kapható, igen kedvező árú kábelek, a cél, hogy az itthon kapható hasonló árazású méterben kapható hangfalkábelektől jobbat kínáljak, akár még a márkás nagynevű gyártókénál is de olcsóbban.



Minden ilyen új kábelcsoportnál megjelenésénél szeretnék segítséget kérni olyan fórumtárstól aki vállalná a kábelek tesztelését amit korrekten itt megosztana, ha igényt tart a kábelre akkor olcsóbban megkaphatja, vagy ha nem vásárlási szándékkal jelentkezik csak segíteni szeretne és kíváncsi, akkor bármikor ha vásárol akkor kedvezményre lesz jogosult. Szeretnék egy-egy csomagot összeállítani majd, hangfalkábel, tápkábel, IC és ezt kellene fülvégre kapni.



Jelentkezni email-ben lehet, rendszer leírással A-Z-ig és majd én választom ki a jelöltet-jelölteket, kitétel a nem high-end  és nem hydra rendszer kábelezés. Köszönöm.



 


Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Egy új termék került a palettára, amit kifejezetten külső 12VDC-s HDD-k tápellátására fejlesztettem. Zeus Cube egy kompakt megoldás a zenei vagy házimozi rendszerünk tuningolására, nem kell hozzá külön a megfelelő tápkábel megtalálásával vesződnünk, hiszen be van építve a hozzá illeszkedő hálózati kábel ródiumos minőségi dugvillával. A dc dugó mérete és a kábelek hossza változtatható, az alap kiszerelés 1M-es kábeleket tartalmaz. Grátisz beépítésre került egy hálózati jelkondícionáló is mely akkor is érezteti pozitív hatását ha csak önmagában a hifit kiszolgáló hálózatra kapcsoljuk az egységet.
 
A hangi hozadéka legfőképpen a feltisztult és nagyon részletgazdag magastartomány, nagyon levegős és teres hangkép, megfogott mélyremenő basszussokkal. Nálam egy 4TB-os külső HDD-nél élményszerű változást hozott, messze az egyik legolcsóbb rendszert tuning
 
A lehető legolcsóbb és legjobb ár/érték arányú tuning, HDD-k vagy egyéb kisfogyasztású 12VDC-s eszközökhöz használható (router, switch stb.).
 
Az ára : 20.000Ft
 



Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Szia
 
Az új kábelek sok mindenben különböznek a régebbi generációktól, anyag, felépítés. tervezési szempontok. A legújabb (2017-18) szériák pedig több kategóriával léptek följebb az elődöknél. A Titan IV Mk3 2014-es fejlesztés, a mostani már lényegesen följebb van
 
Az új fejlesztések leginkább a transzparencia, hangszínek, felbontás terén javultak sokat, annak is köszönhetően, hogy sok új referencia kábellel bővült a paletta amihez volt szerencsém fejleszteni, meg sikerült egy klasszis hangfalat felújítani és ezáltal munkába állítanom.

Avatar
dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 179
Csatlakozott: 2007.09.17., hétf. 10:12
Értékelés: 20

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: dszabi »


Sziasztok!
 
Pioneer VSA-AX10Ai erősítő és B&W 703 hangfal közé tervezek front kábelt újítani és így találtam rá a Titan kábelekre.
 
Az érdekelne, hogy a régebbi Titan IV Mk3 SE és a jelenlegi kínálatban szereplő Titan IV Mk5 mennyire különbözik, mennyivel jobb/más az új típus?
 
Köszönöm!

Avatar
KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1501
Csatlakozott: 2015.02.18., szer. 13:49
Értékelés: 177

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »


Látom kikerültek a web oldalra az árak is, hogy melyik kábel (szett) vagy eszköz mennyibe is kerül.
 
Köszönjük!
Marantz CD74 - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Az új füleskábelemből...
 
Meze 99 fejhallgatóhoz készült kábel eladó. Vadonatúj, sajnos túl jó képeket nem sikerült róla készíteni egyelőre, élőben szebb.
 
Jelenleg 2.5mm-es TRRS jack dugókkal van szerelve szimmetrikus bekötéssel, de bármilyen más csatlakozóra át tudom szerelni, OCC Silver Plated Copper Litze, teflon szigetelés, 8 core, csatornánként 4-4. Tiszta, légies hang, nagy felbontás.
 
1M az ár a 25e Ft. A kábel elkelt, köszönöm.
 
 

 


Avatar
Tom40
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 935
Csatlakozott: 2010.09.08., szer. 18:06
Értékelés: 279

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Tom40 »



 
Hamarosan elkészülnek az új fejlesztésű tépegységek, lesz egy olcsóbb fix táp/dc kábellel együtt kifejlesztett egybeépített lieáris tápegység, amit kis fogyasztású eszközök (12Vdc 1A-2A) tápellátására ajánlok, főleg külső HDD-k tápolására, de jól jöhet routerek, switch-ek és egyéb kis fogyasztású eszközöknél ahol a hang és a kép minőség javítása fontos.
 
Szeretnék igényesebb alumínium dobozba épített tápegységet is kínálni, ennek a fejlsztése is befejeződött, itt 4A-6A 12Vdc teljesítménnyel szinte bármilyen eszköz tápigényét le lehet fedni, Japán gyártmányú bipoláris tranzisztorok és minőséi teljesítmény diódakkal, audiograde nagy kapacitású puffer kondenzátorokkal szerelt, a belső kábelezés nagytisztaságú UPOCC és ezüst.
 
Tesztek alapján egy audiophile rendszerben képes legalább egy készülék kategóriányit emelni a nívón, még egy külső HDD használatánál is, nem beszélve egy komplett médialejátszóról például.
 

 
Jol hangzik, kivancsian varom!
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Hamarosan elkészülnek az új fejlesztésű tépegységek, lesz egy olcsóbb fix táp/dc kábellel együtt kifejlesztett egybeépített lieáris tápegység, amit kis fogyasztású eszközök (12Vdc 1A-2A) tápellátására ajánlok, főleg külső HDD-k tápolására, de jól jöhet routerek, switch-ek és egyéb kis fogyasztású eszközöknél ahol a hang és a kép minőség javítása fontos.

 

Szeretnék igényesebb alumínium dobozba épített tápegységet is kínálni, ennek a fejlsztése is befejeződött, itt 4A-6A 12Vdc teljesítménnyel szinte bármilyen eszköz tápigényét le lehet fedni, Japán gyártmányú bipoláris tranzisztorok és minőséi teljesítmény diódakkal, audiograde nagy kapacitású puffer kondenzátorokkal szerelt, a belső kábelezés nagytisztaságú UPOCC és ezüst.

 

Tesztek alapján egy audiophile rendszerben képes legalább egy készülék kategóriányit emelni a nívón, még egy külső HDD használatánál is, nem beszélve egy komplett médialejátszóról például.


Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »

Nincs mit szívesen.

Online
Avatar
d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 650
Csatlakozott: 2004.10.12., kedd 00:45
Értékelés: 194
Tartózkodási hely: 4200

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: d.janos »



Szia
 
Az alap elosztó a Hydra6 30e Ft brutto. 3Méteres tápkábel pedig attól függ melyik kategóriából választasz, a kínálatból a legolcsóbb. Hades Pro Mk2 25e 1m  30e 1.5m ....3méter 40e Ft lenne. Összesen 70e Ft brutto.
 
Egyedi olcsóbb megoldás lehetne, hogy nem a kínálatból választasz hanem egyedi kábelként, rendszerhez illesztett betáp kábelt kérsz az elosztóhoz, melynél figyelembe kell venni az elosztóból tovább csatlakoztatott tápkábeleket és a készülékeket valamint azt, hogy mit szeretnél (bár ezt leírtad). Így nagyjából 50e Ft-ból kilehet hozni egy jó elosztó/tápkábel párost ami illeszkedik a rendszerhez.
 
Vagy te határozd meg a rendelkezésre álló pénzügyi keretet és ha tudok ahhoz adok ajánlatot, ha érdekel akkor email-ben keress meg és másold be nekem az itt adott árajánlatot is, köszönöm.

 
Köszönöm a részletes infót !  
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Szia
 
Az alap elosztó a Hydra6 30e Ft brutto. 3Méteres tápkábel pedig attól függ melyik kategóriából választasz, a kínálatból a legolcsóbb. Hades Pro Mk2 25e 1m  30e 1.5m ....3méter 40e Ft lenne. Összesen 70e Ft brutto.
 
Egyedi olcsóbb megoldás lehetne, hogy nem a kínálatból választasz hanem egyedi kábelként, rendszerhez illesztett betáp kábelt kérsz az elosztóhoz, melynél figyelembe kell venni az elosztóból tovább csatlakoztatott tápkábeleket és a készülékeket valamint azt, hogy mit szeretnél (bár ezt leírtad). Így nagyjából 50e Ft-ból kilehet hozni egy jó elosztó/tápkábel párost ami illeszkedik a rendszerhez.
 
Vagy te határozd meg a rendelkezésre álló pénzügyi keretet és ha tudok ahhoz adok ajánlatot, ha érdekel akkor email-ben keress meg és másold be nekem az itt adott árajánlatot is, köszönöm.

Online
Avatar
d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 650
Csatlakozott: 2004.10.12., kedd 00:45
Értékelés: 194
Tartózkodási hely: 4200

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: d.janos »

Érdekelne egy olyan 6-os elosztó 3m tákábellel, amely megtartja a dinamikát és nem hangolja el a rendszer tonalitását, ha szabad így fogalmazni, azaz inkább a semleges fajtát képviseli, de nem lesz tőle lapos a hang. Van ilyen a kínálatban (olcsóbb kategória érdekel) ? Jöhet priviben is a válasz / ajánlat, ha megoldható. Köszönöm.
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Sziasztok!

 

Mai naptól megváltozott a bankszámlaszámom, kérek mindenkit aki utalással fizet, hogy a kapcsolatoknál megadott számlaszámra utaljon. Köszönöm.

 

Személyes átvételre a Bp. IV kerület Klauzál utca 9. hsz alatt is van ezentúl lehetőség, előzetes egyeztetés alapján 7h-14.30h között. Vásárlás előtt a számlaigényt kérem előre jelezni lehetőleg az adatokkal együtt. Tápegységekre és egyéb garanciális eszközökre a számla automatikusan jár mert ez a garancia jegy is egyben.

 

kapcsolat


Avatar
Meztys
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018.02.02., pén. 13:59
Értékelés: 0

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Meztys »



Szia
 
Már készítettem ilyen füleshez kábelt. De asszem az 3.5mm minijack-es volt nem 2.5mm-es. Ami probléma, hogy baromi szűk a bemeneti nyílás és meg kell venni a bele való dugókat, vagy kell hozzá a fejhallgató és akkor pontosan méretre kell gyártani a csatlakozót, szívtam vele mert 5mm a hely és a csatlakozó fizikailag önmagában már nagyobb, nem beszélve ha zsugorcsövezni vagy csicsazni is szeretnénk. de a tulaj elégedett volt a kivitellel és a hangzással. Talán olvassa és majd leírja. Keress meg emailben a részletekért amennyiben érdekel.

Igen, írtam privátot.

Avatar
Meztys
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018.02.02., pén. 13:59
Értékelés: 0

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Meztys »

Szia 
Már készítettem ilyen füleshez kábelt. De asszem az 3.5mm minijack-es volt nem 2.5mm-es. Ami probléma, hogy baromi szűk a bemeneti nyílás és meg kell venni a bele való dugókat, vagy kell hozzá a fejhallgató és akkor pontosan méretre kell gyártani a csatlakozót, szívtam vele mert 5mm a hely és a csatlakozó fizikailag önmagában már nagyobb, nem beszélve ha zsugorcsövezni vagy csicsazni is szeretnénk. de a tulaj elégedett volt a kivitellel és a hangzással. Talán olvassa és majd leírja. Keress meg emailben a részletekért amennyiben érdekel.[/quote
 
 
Ez a gyári kábelukrol mi a vélemény? Igazi highend kabel nem?
 
https://mezeaudio.eu/products/99-series ... ated-cable

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1647
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 208
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai »


Szia
 
Már készítettem ilyen füleshez kábelt. De asszem az 3.5mm minijack-es volt nem 2.5mm-es. Ami probléma, hogy baromi szűk a bemeneti nyílás és meg kell venni a bele való dugókat, vagy kell hozzá a fejhallgató és akkor pontosan méretre kell gyártani a csatlakozót, szívtam vele mert 5mm a hely és a csatlakozó fizikailag önmagában már nagyobb, nem beszélve ha zsugorcsövezni vagy csicsazni is szeretnénk. de a tulaj elégedett volt a kivitellel és a hangzással. Talán olvassa és majd leírja. Keress meg emailben a részletekért amennyiben érdekel.

Avatar
Meztys
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 17
Csatlakozott: 2018.02.02., pén. 13:59
Értékelés: 0

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Meztys »

Sziasztok. Valaki ismer innen olyan embert aki tud készíteni jo minőségű 2,5mm balaanced kábelt egy meze 99 classics fejhallgatóhoz? (Dap készülékhez)

Válasz küldése

Vissza: “Néhai kábelek”