A fórum általános részén és az adás vételi topikokban is elszaporodott off-ok és trollkodás okán innentől warning-al jutalmazzuk az elkövetőket, ismételt viselkedés esetén ideiglenes vagy végleges kitiltás is járhat.Kérünk mindenkit, hogy normális mederben folytassa a diskurzust !
A szabályzat adás-vételi részre vonatkozó követelményei 2020. Január 06. 00:00 kezdeti hatállyal megváltoznak!Kérünk mindenkit, hogy olvassa át és annak megfelelően adja fel hirdetését.Köszönjük!

Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Moderátor: nehai

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.10.26., pén. 05:14

Ár leszállítás!!!

Colossus HRC hangfalkábel 2x2.5méter 70.000Ft (eredeti ár 200eFt)

H.R.C Litz Technology 6AWG
Bare/Stranded H.R.C Conductors
Air & Polipropilen Fabric Insulation
Red Copper Z Banana or Carbon/Rhodium Plated Banana Plug
OD: 25mm

-Nagy hangtömeget is megjeleníteni képes nagy keresztmetszetű top hangfalkábel. Kiváló hangszerhangok, levegős, nagy teret rajzoló kábel, igen mélyre megy. Vastagsága (25mm) ellenére nagyon felxibilis. Állapota hibátlan. Igény esetén lehet javítani a hangján (Rhodiumos csatlakozócsere és DRES, együttes ára +10e Ft), amivel egy újszerű állapotú gyönyörű hangfalkábelt kapunk.

http://hydrasound.hu/kepek/Colossus%20HRC%20speaker.png
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
BBalu
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Hozzászólások: 107
Csatlakozott: 2012.12.27., csüt. 23:09
Értékelés: 42

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: BBalu » 2018.09.26., szer. 11:24

Sziasztok,

Nálam az utóbbi egy évben a "hifibogár" már nem mozgolódik oly aktívan. Komolyabb csere kb 3 éve nem történt, persze 1-1 kábel próba, kisebb apróságok azért néha előfordulnak.
A rendszeremben sok más egyéb Hydrasound termék mellett két Hydra analóg tápot használok, amikben még 3-4 éve cseréltem az alap biztosítékokat, Furutech-re. Nem mondanám azt, hogy még anno az első biztosíték csere előtt teljesen szkeptikus voltam, de nem számítottam jelentős változásra. Így meglepett, hogy nálam olyan jól hallható, pozitív változást eredményezett, kb. mint egy kábel ápgréd. Vásároltam is még egyet a másik tápba is, aztán itt megállt a sztori mivel a Furutech árát kicsit soknak ítéltem és az erősítőmbe 4 db kell... gondolkodik.gif

Időről-időre eszembe jutott, hogy vajon milyen lenne ha az erősítőben is cserélném, de ugye ezt nem lehet próbára elhozni a Kácsá-ból, ennyi pénzt egy kis biztosítékért, szóval győzött a józan ész, meg a dollár jelek a szemem előtt... Ezt a gátat törte át Józsi HRC biztosítéka, és annak emészthető árcédulja. :)
Kb. két-három hete használom, egy Plinius integrált erősítőben. Baromi érdekes volt, hogy ennek is van iránya, egyértelműen hallani, hogy melyik irányban "működik a csoda". Nálam tisztább és dinamikusabb megszólalást, jobb térábrázolást hozott. Egyértelmű volt a változás a gyári biztosítékokhoz képest.
Az emlékeimre támaszkodva, amikor az analóg tápokban cseréltem Furu-re a biztosítékokat, a változás hasonló volt: tisztább és dinamikusabb lett egy kis Furutech karakterrel. A térbeli ábrázolásban nem fedeztem fel változást, de ez eléggé almát a körtével, mert különböző készülékekről írok.

Érdemes lehet egy próbát tenni! Nekem megérte. ;) Ha valakinek van tapasztalata, hogy az Oppo 105 biztosítékát mennyire macerás lecserélni és megosztaná velem, azt előre is köszi!

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.09.19., szer. 15:31

Köszi Feri,

Nem egyszerű a szinergiát eltalálni az már biztos, sokkal drágább kábelekkel is meggyűlik az ember baja, sok próbálgatást igényel, a lényeg, hogy neked sikerült :)
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
tafferi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Hozzászólások: 75
Csatlakozott: 2004.05.07., pén. 13:02
Értékelés: 30
Tartózkodási hely: Kazincbarcika

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: tafferi » 2018.09.19., szer. 15:16

Sziasztok!
(egy kis beszámoló)
Június elején került be a rendszerembe az új Next+ hangfalkábel és két szintén Next tápkábel a monoblokkjaimhoz (akkor erről írtam is Nektek). A múlt héten sikerült megvennem a kábeles részen hirdetett Next+ XLR inteconnect kábelt (ezúton is köszönöm giotto14-nek), így sikerült elérnem azt, hogy egységes, kábelezéssel működjön a rendszerem.
Az első este a DAC és az előfok közé tettem be a kábelt (Audio Gd 5.32 ref és Primare Pre30), ott eddig egy Hydrasound Colossus XLR kábel volt. Amit biztosan hallok az a nagyfokú nyugalom, a teljes csend és iszonyatos energia amit közvetít.
Sokkal határozottabb a tér és az egyes hangszerhangok természetessége is sokat javult.

Másnap megcseréltem a kábeleket az előfok- monoblokkok (Mytekman -RR- ICEPower A250MkIII) közé ment a Next+, és az eddig ott lévő Virgo One került a DAC-előfok közé a hogy lássam melyik helyen kapom a jobb eredményt. Ebben a felállásban valami nem volt kerek, a nyugodtság és a kifinomultság helyett kicsit ideges, száraz megszólalást kaptam, ennél biztosan több van a rendszerben.
Néhány nap múlva, miután több zenén is meghallgattam a rendszert, azon gondolkodtam, hogyan tovább. Józsival többször levelezgettünk arról, hogy nagyon sok esetben nem elegendő a csúcsminőségű berendezés, a legdrágább kábel, ha nincs meg közöttük a kellő összhang (szinergia).
Ezután a meglévő kábeleimet számba véve bekötöttem a DAC és előfok közé a Colossus, a előfok-végfokok közé a Next+ kábelt. Már a bekapcsolás után érezhető volt, hogy ez valami más, valahogy az a minimális alapzaj is másképp szólt.
A zene bekapcsolása után minden teljesen más volt, mint eddig, teres, természetes és nagyon energikus. Valahogy mindkét kábel előnyeit éreztem, bármiféle zavaró hatás nélkül. Na ez a szinergia :smile53:
Hallgattam a zenéket, de nem volt kedvem cserélgetni a lemezeket, amit betettem az végig ment, mert nagyon tetszett. Ez a legjobb jele annak, hogy valami jó irányú változás történt a rendszerben.
Ami nagyon észrevehető, hogy a felbontás megnőtt, eddig nem hallott részletek tisztán kerülnek elő a háttérből. A térbeli pozicionálás sokkal stabilabb, úgy jobb és nagyobb a sztereo tér, hogy közben sokkal stabilabb a hangfalak közötti részek megszólalása, egy csöppet sem fárasztó hallgatni! A hangszerhangok gyorsak, dinamikusak, nagyon nagy energiát közvetítenek. Néha egészen meglepő váltások vannak a jól ismert lemezeimen, egészen csendesen is jön a teljes mélytartomány, nagyon élvezetes az esti zenehallgatás.
A szükséges két kábel különböző párosításában a produkált hangkép:
Colossus – One : Jól hallgatható, kissé fedett, fátyolos de nagyon természetes, a részletekből kevesebb jön át.
Next+ - One : sok részlet, szárazabb, hangosan kicsit keményebb, jó a mély
One – Next+ : Sok részlet, de digitális jelleg, néha túl sok, hangosan nem tetszik, valahogy egy kicsit mindent forszíroz.
Colossus – Next+ : Hatalmas tér – stabil poziciók, sok részlet, finom rezdülések is ott vannak, igazi analógos hang, nagyon energikus dinamikus, mélyre megy és gyors. A csend igazi mély és fekete :D , még soha nem volt ennyire rendben, nagyon tetszik!
Ezúton is köszönöm Józsi támogatását és javaslatait, azt gondolom elértem az általam maximumként valaha csak remélt szintet és a rendszerem mindenben át tudja adni azt ami a készülékekben van.
Azoknak, akik jó kábelt keresnek, javaslom kipróbálni az új NEXT+ szériát, biztosan nem fognak csalódni benne!
Mindenkinek köszönet: Feri

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.09.13., csüt. 08:07

Köszönöm a visszajelzést mindkettőtöknek :)

Biztosan van benne bizti, de mint ahogyan elég sok tápegységben nem cserélhető foglalatos biztosíték van, főleg helyszűke okán, hanem "lábas" beforrasztott amit sajnos csak annak kiforrasztásával és egy lengő aljzat behelyezésével lehet cserélhetővé tenni. :)
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
vlaca
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 542
Csatlakozott: 2008.02.19., kedd 16:57
Értékelés: 77
Tartózkodási hely: Kaposvár
Kapcsolat:

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: vlaca » 2018.09.13., csüt. 07:58

Sziasztok!

Rendeltem én is egy biztit, próba szerencse alapon.
Egy DIY erősítőbe raktam, aztán meglepődtem :)
Határozottan változott a hangja, a magasaknál eltünt egy torzítás, a mélyeknél meg plusz energiák jöttek.

Köszönöm!

UI: a MacMini tápját kellene szét kalapálnom, valahol abban is kell lenni biztinek... :)
TIDAL > SOtM SMS100 > Audiobyte Hydra Z > Theta DS Pro Progeny > Meridian 201 > Hypex UCD180HG > Magneplanar SMGb
TIDAL > Rpi Network Player > Schiit Asgard 2 > Akg K712 PRO

"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com

Avatar
audioline
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 5281
Csatlakozott: 2012.03.20., kedd 10:29
Értékelés: 2626

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: audioline » 2018.09.12., szer. 21:05

Szia Józsi!

A "legjobb biztosíték, ha nincs biztosíték" elvemen túlgördülve (nem száműztem mindenütt) próbát tettem a FUSE GOLD HRC-vel. Józsi! A 'tuning biztosítékod' nem semmi találmány. Elég szkeptikusan tettem próbát vele, de meg kell mondjam őszintén, valóban működik. Asszony pajtit is bevontam a jóba - ő teljesen elfogulatlan, sőt, esze ágában nincs újabb hifis kiadásba bocsátkozni :smile29: - , és bizony el kellett ismerje, valóban jobb vele, mint nélküle. Pontosabb mélyek, több részlet, több élet... Vicc, "a legkisebb is számít" - mint a teszkóban... :D

Köszönöm a lehetőséget! :smile53:

.


Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.09.09., vas. 08:08

Colossus HRC hangfalkábel 2x2.5méter 80.000Ft (eredeti ár 200eFt)

H.R.C Litz Technology 6AWG
Bare/Stranded H.R.C Conductors
Air & Polipropilen Fabric Insulation
Red Copper Z Banana or Carbon/Rhodium Plated Banana Plug
OD: 25mm

-Nagy hangtömeget is megjeleníteni képes nagy keresztmetszetű top hangfalkábel. Kiváló hangszerhangok, levegős, nagy teret rajzoló kábel, igen mélyre megy. Vastagsága (25mm) ellenére nagyon felxibilis. Állapota hibátlan. Igény esetén lehet javítani a hangján (Rhodiumos csatlakozócsere és DRES, együttes ára +10e Ft), amivel egy újszerű állapotú gyönyörű hangfalkábelt kapunk.Kép
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.08.22., szer. 14:50

Nagyon örülök, hogy bevált nálad is. :) Köszi a véleményezést...
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Online
Avatar
hunhun
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 344
Csatlakozott: 2007.12.04., kedd 13:59
Értékelés: 19
Tartózkodási hely: Sopron

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: hunhun » 2018.08.22., szer. 14:20

Egy Iris Silver II lan kábelnek adtam egy esélyt puszta kíváncsiságból...
Bevallom szeptikus voltam a lan kábel jelentőségét illetően is, de ez a kábel abszolút és teljes mértékben lenyűgözött.
Egy Supra kábellel tudtam összevetni, de a különbség a készülék fejlesztések hatását idézi. Nem tudom részletekbe menően kifejteni a változásokat, csak annyit hogy új élet költözött a két membrán közé/köré ;) Lenyűgöző. Gratula!

(Linksys RE6500 ranger extender és Auralic Aries LE között szolgáltat a kábel)

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.08.22., szer. 10:07

Olaca, KopaszKutya, köszönöm szépen. :)
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1084
Csatlakozott: 2015.02.18., szer. 13:49
Értékelés: 83

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya » 2018.08.22., szer. 09:47

Végre sikerült egységesítenem a kábeleimet. A múltkori Next tápkábel, Next+ hangfalkábel és Iris One koax kábel után bekerült a rendszerembe egy Iris Eye optikai, egy Iris HDMI és egy HRC jumber kábel szett.

Talán nem árulok el vele nagy titkot, hogy a rendszerem hangja tovább javult. :napsut:
HydraSound Hydra 6 MK4, Bodor Audio PC, S.M.S.L X-USB II, Kercso Audio MomentDAC mkII Burson Edition,
Luxman L-410, Vandersteen 2CI, freebá kábelezés

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
 

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.08.18., szomb. 13:27

Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.08.18., szomb. 07:02

Hydra Fuse Gold H.R.C Audiphile olvadó biztosíték. Speciális nanokezelés, cryogen -175C. Versenyben a 100EUR-os high-end biztosítékokkal, garantáltan a legkiválóbb ár/érték arányú fejlesztési lehetőség.

- H.R.C*
- Deep Cryogen Treatment
- 5x20mm

- 315mA-16A -ig

Az átlagos biztosítékok elveszik a mélydinamikát, éles karcos magastartományt, kaparós középtartományt hoznak a hangképbe. Ezzel a termékkel, megmaradnak a részletek, nő a felbontás, mélytartoány mélyebbre megy és erőteljesebb energikusabb is lesz, az énekhangok emberibb és selymes hangszínt kapnak, magastartomány is testet kap, a cinneknek lesz teste, vége a sziszegő magastartományak, levegős színpadkép, nagy és széles színpad. Érdemes próbát tenni. :)
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.08.14., kedd 16:38

Sziasztok

Már itt vagyok. 2 napig nem volt interneten nyaralás közben azért nem tudtam válaszolni. Meg volt akinek a céges emailre jött a levele és a spam mappába került, onnan nem került tovább küldésre. Az AVX meg nem küldi megint csak az értesítőket, majd megnézem, elnézést aki nem ért el :)
Újdonság Next + Nano kábelcsalád... Újdonság a betápvonal előtt a kismegszakító cseréje, méret azonos 38x10mm-es biztosítékházra/biztosítékra.
http://hydrasound.hu/kapcsolat.php

Avatar
olaca
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2009.06.03., szer. 11:13
Értékelés: 15
Tartózkodási hely: Oroszlány

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: olaca » 2018.08.09., csüt. 12:39

Sziasztok!
Tudom, hogy ebben a melegben a legtöbben éppen a szabadságukat töltik valamilyen kellemes vízparton, de ha valaki mégis a hőség elől a hűvösebb zeneszobába menekülne- mint ahogyan azt én is tettem- és esetleg a fórumot is olvasgatja, azzal szeretnék megosztani egy tapasztalatot.
2017 nyarán Józsitól úgy váltam el a kábelek vásárlását követően, hogy ha kész lesz a NEXT tápkábel végleges verziója akkor én is szívesen kipróbálom. Ez a lehetőség az elmúlt hónap során adódott részemre, így Mielőtt Józsi elment szabadságra küldött nekem egy NEXT tápkábelt a véglegesnek mondható külsővel. Maga a kábel egy nehezen hajlítható, de ugyanakkor rugalmas és viszonylag vékony ( kb.10mmm) szerkezetű kábel, melynek a végein high-end minőségű alumínium házas csatlakozók vannak. Az aláírásomban szereplő, szintén Józsi műhelyéből származó darabok helyére került beillesztésre. Elöljáróban annyit hozzá tennék, hogy a jelenlegi kábel összeállításom abszolút nem késztet semmiféle upgrade-re, pláne hogy ebbe a környezetbe szépen beleillik pl. egy Audioquest Diamond ethernet kábel is.
A NEXT-et kipróbáltam a streamer-előfokban valamint a végfokban is, de nálam a végfokban egy hajszálnyival jobbnak bizonyult.Az első bedugást követően rögtön feltűnt a kábel egységessége a teljes hangspektrumban. Nem akart semmit sem kiemelni vagy hozzá tenni, viszont a felső és alsó szekciója mindkét nálam lévő hálózati kábeltől tovább megy. Mélyben nagyon pontos és részletező, ugyanakkor a magasai is simák és realisztikusak. Ez például kedvenc szaxofonosom ,James Carter After All című lemezén nagyon hallható volt. Itt időnként a szaxofon hangjától szinte kirázott a hideg annyira valóságosnak hatott, elképesztő jelenlét érzettel. Mindemellett pl. Szalóki Ági hangja is gyönyörűen és fülbemászóan szólalt meg köszönhetően az egységes középtartományának.
A kábel másik nagyon fontos és a régebbi kábelektől jobb paramétere az a dinamikája. A zene mondanivalója és hullámzása sokkal pontosabban érezhető, ezáltal egy olyan élvezeti faktort biztosít ami folyamatos zenehallgatásra készteti az embert műfajtól függetlenül.
A kábel bejáródási ideje nálam kb. két hét volt ami után már úgy éreztem, hogy nem változott a hangja számottevően. Mint ahogyan az elején írtam az egységes hangja miatt készülék hangolásra nem alkalmas. Viszont ha a készülékpark már egy kialakult összehangolt képet mutat, akkor mindenképpen érdemes vele próbát tenni hogy kiaknázzuk vele készülékeink tudásának legjavát és egyébként pedig alternatívái árban nagyon messze felette találhatók mint ahogyan ez Józsi kábeleire eddig is igaz volt.
AVM Evolution SD 3.2 streamer-előfok, AVM Evolution SA 3.2 végfok, Gauder Akustik Arcona 60 hangfal,Audioquest Diamond és Hydrasound Iris Silver II ethernet, Hydrasound Next+,Hades Pro VI Mk2 és HRC Zeus II táp, Hydrasound NEXT PSS Silver analóg összekötő, Hydrasound NEXT hangsugárzó kábel

Avatar
tottyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2199
Csatlakozott: 2013.06.19., szer. 16:37
Értékelés: 415
Tartózkodási hely: Šamorín

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: tottyi » 2018.07.17., kedd 13:56

olaca írta:
2018.07.17., kedd 13:52
tottyi írta:
2018.07.16., hétf. 16:21
Hi, nemtudja valaki mivan Jozsival, esetleg nem-e ment kirandulni? Mert irtam neki ket helyre is mailt de nem valaszol pedig rogton szokott. gondolkodik.gif
Jul 20-ig nyaral.
Koszi, igen mar kapcsoltaba leptunk es 23-tol all munkaba. :)
Zozoweb Audio PC, DAC: Chord 2Qute, Crown PSA-2/DC300A MK-II, Hydrasound, Infinity IRS Sigma, Violectric HPA V200, Sennheiser HD800

Avatar
olaca
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Hozzászólások: 49
Csatlakozott: 2009.06.03., szer. 11:13
Értékelés: 15
Tartózkodási hely: Oroszlány

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: olaca » 2018.07.17., kedd 13:52

tottyi írta:
2018.07.16., hétf. 16:21
Hi, nemtudja valaki mivan Jozsival, esetleg nem-e ment kirandulni? Mert irtam neki ket helyre is mailt de nem valaszol pedig rogton szokott. gondolkodik.gif
Jul 20-ig nyaral.
AVM Evolution SD 3.2 streamer-előfok, AVM Evolution SA 3.2 végfok, Gauder Akustik Arcona 60 hangfal,Audioquest Diamond és Hydrasound Iris Silver II ethernet, Hydrasound Next+,Hades Pro VI Mk2 és HRC Zeus II táp, Hydrasound NEXT PSS Silver analóg összekötő, Hydrasound NEXT hangsugárzó kábel

Avatar
KisMarci
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 725
Csatlakozott: 2005.01.24., hétf. 22:02
Értékelés: 164

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KisMarci » 2018.07.16., hétf. 16:34

Tudtommal nyaralni van, lassan hazajön.

Avatar
tottyi
Beköltözött
Beköltözött
Hozzászólások: 2199
Csatlakozott: 2013.06.19., szer. 16:37
Értékelés: 415
Tartózkodási hely: Šamorín

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: tottyi » 2018.07.16., hétf. 16:21

Hi, nemtudja valaki mivan Jozsival, esetleg nem-e ment kirandulni? Mert irtam neki ket helyre is mailt de nem valaszol pedig rogton szokott. gondolkodik.gif
Zozoweb Audio PC, DAC: Chord 2Qute, Crown PSA-2/DC300A MK-II, Hydrasound, Infinity IRS Sigma, Violectric HPA V200, Sennheiser HD800

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.07.01., vas. 14:21

KopaszKutya írta:
2018.06.28., csüt. 18:44
Kedves HydraSound kábel tulajdonosok és leendő tulajdonosok!...
Örülök, hogy sikerült kicsit a rendszert följebb tornászni, használd őket sokáig. :) és köszi a bizalmat.

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.07.01., vas. 14:19

Szia

Folyamatban van, csak az erre a célra szánt időt mindig elvitte valami fontosabb, sajnos mivel egyszemélyes a vállalkozás :) súlyozni kell mi a fontosabb, ősszel már elérhető lesz megígérem :) Köszönöm a türelmet.

Avatar
Zsolesz02
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Hozzászólások: 14
Csatlakozott: 2015.04.10., pén. 17:59
Értékelés: 1

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: Zsolesz02 » 2018.07.01., vas. 09:11

Szia.

Régebben írtad,hogy fejlesztés alatt áll egy elosztó a Hydra6-és a Zeus power H.R.C közé. Lessz majd ilyen a közel jövőben?
Előre is köszi.

Üdv: Zsolt

Avatar
KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1084
Csatlakozott: 2015.02.18., szer. 13:49
Értékelés: 83

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya » 2018.06.28., csüt. 18:44

Kedves HydraSound kábel tulajdonosok és leendő tulajdonosok!

Pár hete egy akció keretében hozzám került egy hangfalkábelből (HydraSound Next+), tápkábelből (HydraSound Next), koax kábelből (HydraSound Iris One) és egy tápszűrőből (HydraSound Zeus Power Conditioner) álló csomag.

Kezdeném ott, hogy József hozzáállása tényleg példa értékű. Azt hiszem követendő, ahogy hozzááll az emberekhez.

A kábelek kialakítása nagyon minőségi, gyári szintű. Nem érzeni egy pillanatig sem, hogy DIY kábelekről beszélünk (remélem ezzel nem sértem meg Józsefet).

A lényeg, ami a kábelek hangját illeti: ezzel kicsit gondban vagyok, mert nálam eléggé be van építve a HiFi rendszer és nem egyszerű cserélgetni a kábeleket. Örültem volna, ha sikerül összehasonlítanom pl. a hangfalkábelt a Van Damme és Vertere kábellel, de inkább nem kísérletezem, mert nem egyszerű. Na meg egy része már el is kelt.
Nem mennék bele, hogy az egyes kábelek milyen szintű javulást hoztak, megpróbálok az egészről egységben írni, ha már a rendszer nagy része HydraSound kábelezést kapott.
Ha emlékezetből kéne írjak, hogy milyen volt a Van Damme (hangfal és tápkábel) és milyen lett a mostani Hydra kábelekkel a hang, akkor azt mondanám, hogy levegős, nagy tér és felbontás. Nem érzem, hogy bármi is hiányozna a zenéből. Nyilván ez körítés kérdése is, de szerintem egy alap rendszerből is sokat ki tudnak hozni ezek a kábelek.

Konklúzió: számomra a kábelek az (akciós) árukat megérték és örülök neki, hogy egy hazai gyártótól vásárolhattam. Örömmel tölt el, hogy a hazai gyártók (is) ilyen remek minőségű termékekkel járulnak hozzá a HiFi világ sokszínűségéhez. :)
HydraSound Hydra 6 MK4, Bodor Audio PC, S.M.S.L X-USB II, Kercso Audio MomentDAC mkII Burson Edition,
Luxman L-410, Vandersteen 2CI, freebá kábelezés

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
 

Avatar
nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1594
Csatlakozott: 2009.02.17., kedd 13:23
Értékelés: 180

Re: Hydrasound Audio (Néhai kábelek)

Hozzászólás Szerző: nehai » 2018.06.27., szer. 16:56

Köszönöm, nagyon örülök, hogy egységes lett a többcsatornás rendszer :) Most már csak az új Next + Power van hátra ami még többet fog hozni. ;)

Válasz küldése

Vissza: “Néhai kábelek”