És reméljük a minőségi fizetések is kiszorítják a selejtet
Persze azért egyetértünk... Viszont sajnos még vannak olyan helyek is, amik förtelmes szarok, mégis sztárolják.. , ilyen pl a ram kolosszeumnál a "vak madár" .
És reméljük a minőségi fizetések is kiszorítják a selejtet
Na, már megint beelőzött valaki
Egyrészt szvsz egyáltalán nem ritka (nem is nagyon értem, miért írod, hogy nálunk nagyon ritka, nekem TELJESEN más a tapasztalatom. Pedig Ausztriában is rengetegszer megfordultam már), másrészt tedd oda az árakat is, hogy teljes és korrekt legyen a kép.greenbio írta: ↑2019.07.26., pén. 11:10Ezt meg tudom erősíteni. Bicikli túrán voltunk Ausztriában és MINDENHOL ahol megálltunk (random helyeken) nagyon jókat ettünk, bárhol álltunk meg. friss finom volt minden, isteni csapolt lager sörök, mosolygós és gyors kiszolgálás. egyszóval olyan minőségű szolgáltatás MINDENHOL, amit itthon nagyon ritka...Vasti írta: ↑2019.07.26., pén. 00:11Nem igazán ide tartozik, de Ausztriában élünk egy ideje, és ezen, mármint a kaják minőségén még mindig meglepődök - vagy csak szerencsém van ;-)
OK, vannak kedvenc éttermek: de ha tehetjük, kirándulunk erre-arra, és néha olyan helyeken eszünk, hogy otthon biztosan nem mennék be ;-) Valami semmi kis tó partján egy azt sem biztos, hogy étterem, pár kiránduló lézeng a környéken, a rutintalan magyar félve azért csak bemegy (otthon ennél sokkal jobbnak tűnő helyeken is simán gyanús dolgokat szolgálnak fel) , megkapjuk az ételt, és csak hümmögünk. Minden atom friss, a rántott husi is tökéletes ;-) , minden jól elkészítve, nagy adag, kedves kiszolgálás.
Ezt meg tudom erősíteni. Bicikli túrán voltunk Ausztriában és MINDENHOL ahol megálltunk (random helyeken) nagyon jókat ettünk, bárhol álltunk meg. friss finom volt minden, isteni csapolt lager sörök, mosolygós és gyors kiszolgálás. egyszóval olyan minőségű szolgáltatás MINDENHOL, amit itthon nagyon ritka...Vasti írta: ↑2019.07.26., pén. 00:11Nem igazán ide tartozik, de Ausztriában élünk egy ideje, és ezen, mármint a kaják minőségén még mindig meglepődök - vagy csak szerencsém van ;-)
OK, vannak kedvenc éttermek: de ha tehetjük, kirándulunk erre-arra, és néha olyan helyeken eszünk, hogy otthon biztosan nem mennék be ;-) Valami semmi kis tó partján egy azt sem biztos, hogy étterem, pár kiránduló lézeng a környéken, a rutintalan magyar félve azért csak bemegy (otthon ennél sokkal jobbnak tűnő helyeken is simán gyanús dolgokat szolgálnak fel) , megkapjuk az ételt, és csak hümmögünk. Minden atom friss, a rántott husi is tökéletes ;-) , minden jól elkészítve, nagy adag, kedves kiszolgálás.
Köszi!cables írta: ↑2018.11.05., hétf. 13:27Havanna Heti Vásár, szombat reggel és nem pecsenyéző, hanem "Open Air" sütőde egy hentes kocsi mellett.huszti-zsolt írta: ↑2018.11.05., hétf. 12:45
Ellenben hol is van a lőrinci piacon az a jó kis pecsenyéző..? :)
Havanna heti vásár.jpg
Havanna Heti Vásár, szombat reggel és nem pecsenyéző, hanem "Open Air" sütőde egy hentes kocsi mellett.huszti-zsolt írta: ↑2018.11.05., hétf. 12:45
Ellenben hol is van a lőrinci piacon az a jó kis pecsenyéző..? :)
Ok, hagyjuk mert biztosan velem van a gond, meg egyébként is túlrágott csont, ráadásul "De gustibus...".cables írta: ↑2018.11.05., hétf. 07:39Itt a Nótafa étlap, mi pont eszerint ettünk és fizettünk most okt.31-én. Erdélyi fatányérost ettünk, a 3500 Ft-ért járt hozzá nagyon OK krumpli köret. Ketten a felét tudtuk megenni a szuper tarjákat, a hátszineket elcsomagoltattuk másnap felmelegítve is izletes finom volt. Volt hozzá hatalmas sült Kolozsvári szalonna, életemben ilyen finom és pont jóra sütött szalonnát nem ettem.huszti-zsolt írta: ↑2018.11.04., vas. 16:00...egy rántott szelet (nem Bécsi, nem borjú, hanem sertés!) köret nélkül egy uborkasalátával 4 ezer forint...
Itt a Nótafa étlap, mi pont eszerint ettünk és fizettünk most okt.31-én. Erdélyi fatányérost ettünk, a 3500 Ft-ért járt hozzá nagyon OK krumpli köret. Ketten a felét tudtuk megenni a szuper tarjákat, a hátszineket elcsomagoltattuk másnap felmelegítve is izletes finom volt. Volt hozzá hatalmas sült Kolozsvári szalonna, életemben ilyen finom és pont jóra sütött szalonnát nem ettem.huszti-zsolt írta: ↑2018.11.04., vas. 16:00...egy rántott szelet (nem Bécsi, nem borjú, hanem sertés!) köret nélkül egy uborkasalátával 4 ezer forint...
Akkor nagyot változott mióta ( kb 4-5 éve ) ott jártam, akkor még voltam elégedvele mindennel. Akkor nagyot fordult a világ azóta.huszti-zsolt írta: ↑2018.11.04., vas. 16:00Mint írtam, hosszú éveken át nagy kedvenc volt a Nótafa. És negatív élményeimet sem egy betérés után írtam, az elmúlt egy évben legalább ötször voltunk ott, részben azért is mert nem volt eddig jobb ötletem. És tulajdonképpen most sem a konyhával van gondom, az úgy általában olyan mint régen. Viszont az, hogy egy rántott szelet (nem Bécsi, nem borjú, hanem sertés!) köret nélkül egy uborkasalátával 4 ezer forint, hogy 1 liter limonádé 2 ezer forint, azért arra nem mondanám, hogy nagyon rendben van, amikor a Buja Disznókban egy 30 dkg-os rántott szelet bécsi krumplisalátával 2200 forint. :/
Egyébként ha már Buja Disznók, azaz Bíró Lajos. Augusztus végén voltunk a Vendéglő a KisBíróhoz-ban, Budán. Hárman ettünk egy-egy 3 fogásos "menüt" (külön összeválogatott és nem extra ajánlat ételsort) ketten boroztak, én csak limonádéztam. Az étel abszolút top volt, az italok nagyszerűek, a környezet csodás, a pincér kifogástalanul beszélt angolul, az egész egy élmény volt. És a végén a számla kereken 20 ezer forint volt. Múlt hétfőn a Nótafában egyetlen főfogás, kizárólag üdítők és a végén egy kávéért szólt a számla 15 ezer forintról, szintén 3 főre. Ehhez azt hiszem kár kommentet fűzni.
huszti-zsolt írta: ↑2018.11.01., csüt. 20:25Nagy kedvenc... volt. Már tavaly a liba-napokon nagyon lenyúlás szagú volt a dolog, de idén nyáron már "viccessé" váltak az árak! :/ És a "számlázási" szokásaik is "érdekesek". (Nem véletlen a sok idézőjel.) Szóval csak óvatosan mostanában a Nótafával.