[/quote]prando írta: ↑2019.03.03., vas. 22:11Bocs, hogy megint.....prando írta: ↑2019.03.03., vas. 22:094k,8k,hogy mik vannak,kábeltévén meg örülünk ha valami már hd.Sd és hd adásokhoz bőven jó egy fhd tévé is.Egyszer próbáltam egy 4k uhd tévét kábeltévéhez,és hát borzalom volt egy sony VA paneles fhd mellett,amin szinte tökéletes az sd,és a hd adás is.
Ha valaki belemegy a málnásba és az fhd-nál újabb tévét vesz,az könnyen járhat úgy hogy rosszabb képminőséggel szembesül a kábeltévé adásoknál.
Egyik gyerekem most rendezgeti be a lakását, 4k-s tévét gondoltam hozzá, de ezek szerint a kábel tv és az .avi-ban letöltött filmjei a 4k-s tévén pocsék minőségűek lesznek?
Esetleg próbálja közvetlenül a netről nézni őket?
Köszi!
Nem tudom,de ez biztosan attól is függ hogy milyen is az a uhd tévé.Amit én próbáltam az egy viszonylag alap lg uhd 4k volt,de attól olcsóbban,(240 ezer/55 col)az fhd sony minőségben sokkal jobb volt sd,és hd adásoknál is.Biztosan van sok uhd tv is amelyik jó,de sok a vacak is.
Itt van több értő szaki is akik tudnak tanácsot adni abban hogy milyet is érdemes,nekem nagy tapasztalatom nincs ez ügyben.