Újdonságok:


ÁRADÓ al-Fórum, árazási kérdések, segítségnyújtás eszközök értékesítéséhez
GDPR-nak megfelelő e-mail-küldési lehetőség az azt engedélyező Felhasználóknak
Új Pro Audio kategória az Adás-vételi al-Fórumban, az XLR-es eszközök és kábelek* új helye

*: MInden ami nem stúdiótechnika és hangszer, ezért akár házi-mozihoz, sztereo rendszerhez is használható lehet.

Sütés-főzés

Online
Avatar
kökény
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 907
Csatlakozott: 2006.03.03., pén. 12:23
Értékelés: 66

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: kökény » 2019.06.29., szomb. 23:15

Tőled indult az ötlet, gyöngyhagymát nem kaptam, újhagymával pótoltam, de nem ezen ment el, eccerűen nem akarták, h újra én nyerjek :-)) Amúgy nagyon király kis étel, először csináltam, de nem utoljára ;-)

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.29., szomb. 23:11

kökény írta:
2019.06.29., szomb. 22:52
Céges főzőversenyen holtverseny után a zsűrielnök nem a javamra döntött. Boeuf Bourguignont készítettem bográcsban, a vicc, hogy egy hagyományos marhapöri vert meg. :-)) Jah tavaly én nyertem palóclevessel csakhogy kicsit dicsekedjek.
Ez a franciák marhapöri utánérzése. Jól néz ki, de hol van pl. a gyöngyhagyma? gondolkodik.gif
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
kökény
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 907
Csatlakozott: 2006.03.03., pén. 12:23
Értékelés: 66

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: kökény » 2019.06.29., szomb. 22:52

Céges főzőversenyen holtverseny után a zsűrielnök nem a javamra döntött. Boeuf Bourguignont készítettem bográcsban, a vicc, hogy egy hagyományos marhapöri vert meg. :-)) Jah tavaly én nyertem palóclevessel csakhogy kicsit dicsekedjek.
Csatolmányok
6545024C-BDF7-44AD-9BCE-1E409A867DB9.jpeg
6545024C-BDF7-44AD-9BCE-1E409A867DB9.jpeg (1.83 MiB) Megtekintve 1144 alkalommal
0CE9DC1E-F707-45C2-A741-69DDD06AE32C.jpeg
0CE9DC1E-F707-45C2-A741-69DDD06AE32C.jpeg (3.63 MiB) Megtekintve 1144 alkalommal
AFFF9DF7-A20A-42F7-9C37-E44106844DE9.jpeg
AFFF9DF7-A20A-42F7-9C37-E44106844DE9.jpeg (4.53 MiB) Megtekintve 1144 alkalommal
46EB7AEA-764B-4747-A875-5103DB35DBAB.jpeg
46EB7AEA-764B-4747-A875-5103DB35DBAB.jpeg (3.76 MiB) Megtekintve 1144 alkalommal

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.27., csüt. 17:02

Csevapcsicsa és cheddarral töltött gombafejek. Sütöttem még paprikát is, de azt a csípős juhsajtkrémbe kevertem.
12671940-5A36-402A-8844-54C0EECBF9E5.jpeg
12671940-5A36-402A-8844-54C0EECBF9E5.jpeg (1.02 MiB) Megtekintve 998 alkalommal
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
kökény
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 907
Csatlakozott: 2006.03.03., pén. 12:23
Értékelés: 66

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: kökény » 2019.06.27., csüt. 15:48

Oké, köszi! :smile53:

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.27., csüt. 15:30

kökény írta:
2019.06.27., csüt. 15:05
Vinkler írta:
2019.06.27., csüt. 14:15
kökény írta:
2019.06.27., csüt. 13:13
Nagyon pazar, pár kérdés, az a vas(?)fazék az honnan? nekem kell egy olyan :) husit brassóihoz milyen fűszerrel pácolod?Krumplit előfőzöd és utána pirítod vagy egyből? :smile53:
Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska. karácsony2
Nem pácolom a husit a brassóihoz, csak sóval és birssal ízesítem és szigorúan sertésszüzet használok. Azzal kezdem az egészet, hogy a húst a szalonna előtt a forró edényben lepirítom. Aztán kiszedem és félreteszem.
A krumpli valogatja. Ez apró szemű újburgonya volt 4 db-ba vágva. Ez annyira zsenge, hogy nem szabad előfőzni, mert szétesik. Kis piritás frituban 90%-osra, aztán friss fokhagymát rátörni és összerottyantani a raguval. :rolleyes:
Köszi, pácolást azért kérdeztem, mert lentebb ezt írtad: "Én sertés szűzből szoktam készíteni, amit előre bepácolok, majd sütés után félre."
De akkor most már tiszta ;)
Azt a tárcsás változatra írtam. Ott érdemes bepácolni előtte egy nappal. Az edényben nem, hiszen ott nem csak alulról éri hő. Persze ott is lehet, de nekem megfelelő a só, bors, majoranna, fokhagyma, hagyma, paprika, paradicsom szaftos ízvilága, ami bezáródik a sütőbe, ahol finoman keveredik a füsttel.
A tárcsán ez más egy picit.

A pác egyszerű. Bors, majoranna, olivaolaj, pici mustár, mustármag, fokhagyma, worcester szósz.
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
kökény
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 907
Csatlakozott: 2006.03.03., pén. 12:23
Értékelés: 66

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: kökény » 2019.06.27., csüt. 15:05

Vinkler írta:
2019.06.27., csüt. 14:15
kökény írta:
2019.06.27., csüt. 13:13
Nagyon pazar, pár kérdés, az a vas(?)fazék az honnan? nekem kell egy olyan :) husit brassóihoz milyen fűszerrel pácolod?Krumplit előfőzöd és utána pirítod vagy egyből? :smile53:
Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska. karácsony2
Nem pácolom a husit a brassóihoz, csak sóval és birssal ízesítem és szigorúan sertésszüzet használok. Azzal kezdem az egészet, hogy a húst a szalonna előtt a forró edényben lepirítom. Aztán kiszedem és félreteszem.
A krumpli valogatja. Ez apró szemű újburgonya volt 4 db-ba vágva. Ez annyira zsenge, hogy nem szabad előfőzni, mert szétesik. Kis piritás frituban 90%-osra, aztán friss fokhagymát rátörni és összerottyantani a raguval. :rolleyes:
Köszi, pácolást azért kérdeztem, mert lentebb ezt írtad: "Én sertés szűzből szoktam készíteni, amit előre bepácolok, majd sütés után félre."
De akkor most már tiszta ;)

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.27., csüt. 14:15

kökény írta:
2019.06.27., csüt. 13:13
Nagyon pazar, pár kérdés, az a vas(?)fazék az honnan? nekem kell egy olyan :) husit brassóihoz milyen fűszerrel pácolod?Krumplit előfőzöd és utána pirítod vagy egyből? :smile53:
Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska. karácsony2
Nem pácolom a husit a brassóihoz, csak sóval és birssal ízesítem és szigorúan sertésszüzet használok. Azzal kezdem az egészet, hogy a húst a szalonna előtt a forró edényben lepirítom. Aztán kiszedem és félreteszem.
A krumpli valogatja. Ez apró szemű újburgonya volt 4 db-ba vágva. Ez annyira zsenge, hogy nem szabad előfőzni, mert szétesik. Kis piritás frituban 90%-osra, aztán friss fokhagymát rátörni és összerottyantani a raguval. :rolleyes:
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
kökény
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 907
Csatlakozott: 2006.03.03., pén. 12:23
Értékelés: 66

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: kökény » 2019.06.27., csüt. 13:13

Nagyon pazar, pár kérdés, az a vas(?)fazék az honnan? nekem kell egy olyan :) husit brassóihoz milyen fűszerrel pácolod?Krumplit előfőzöd és utána pirítod vagy egyből? :smile53:

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.25., kedd 18:12

Lemmy9 írta:
2019.06.24., hétf. 15:15
Bitangul betyárrrrosan jól néz ki. :smile32:
Akár meg is lehetne fürdeni benne.
:D
Mi inkább megettük. :D
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.23., vas. 12:18

Végül most nem a tárcsán, hanem a grillben, öntöttvas edényben készítettem tegnap a brassói aprópecsenyét.
DA4CD702-DCB2-44F6-9FCA-86E9973AFD45.jpeg
DA4CD702-DCB2-44F6-9FCA-86E9973AFD45.jpeg (262.04 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
29457347-7311-43ED-B551-247FDDE28EDF.jpeg
29457347-7311-43ED-B551-247FDDE28EDF.jpeg (357.34 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
3BF9E433-4082-40C0-BB17-42A7F39C2FBB.jpeg
3BF9E433-4082-40C0-BB17-42A7F39C2FBB.jpeg (320.58 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
AA047A9D-76D1-49C7-9ED0-EE373F34C5D7.jpeg
AA047A9D-76D1-49C7-9ED0-EE373F34C5D7.jpeg (334.83 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
17C34130-BA76-46F8-A670-85FDDB5DCDF4.jpeg
17C34130-BA76-46F8-A670-85FDDB5DCDF4.jpeg (274.15 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
07B4C780-2AF9-4FFD-A3EF-9B1EED250977.jpeg
07B4C780-2AF9-4FFD-A3EF-9B1EED250977.jpeg (394.58 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
B6D41D78-D0D1-44C1-9918-2A99A3447D60.jpeg
B6D41D78-D0D1-44C1-9918-2A99A3447D60.jpeg (535.22 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
6BAD5A6A-D605-4C39-813A-D7412085CD28.jpeg
6BAD5A6A-D605-4C39-813A-D7412085CD28.jpeg (248.75 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
12FF0E7B-688C-4CAC-AB66-968C50B519A7.jpeg
12FF0E7B-688C-4CAC-AB66-968C50B519A7.jpeg (468.88 KiB) Megtekintve 1018 alkalommal
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.13., csüt. 16:17

Szerintem ez a világ legfinomabb sajtja sütve. Egy dologra kell vigyázni, hogy serpenyőben kell elkészíteni, mivel sütés közben folyóssá válik de aztán kialakul egy keményebb kéreg rajta. Erre öntöttvas serpenyőt használok.

https://culinaris.hu/item/kefalotyri
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
mechazseni
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Hozzászólások: 320
Csatlakozott: 2015.02.28., szomb. 14:03
Értékelés: 99

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: mechazseni » 2019.06.13., csüt. 15:40

Lemmy9 írta:
2019.06.09., vas. 08:10
Van valami jobb minőség ezekből? Aldi, Lidl az nyekereg mint a tekerőlant. :D
Aldiból ezt szoktuk....finom.
Csatolmányok
A586AFE1-04D5-4C63-A2B9-6119ABDB2C3B.jpeg
A586AFE1-04D5-4C63-A2B9-6119ABDB2C3B.jpeg (116.99 KiB) Megtekintve 1096 alkalommal
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
Klipsch- REF 7

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.09., vas. 19:57

Lemmy9 írta:
2019.06.09., vas. 08:10
Van valami jobb minőség ezekből? Aldi, Lidl az nyekereg mint a tekerőlant. :D
Ez a fajta sajt ilyen. A görög halloumi ilyen nyikorgós. Nem azért, mert gagyi, hanem mert ilyen sajt.
Én sokszor csinálok olivaolajjal és fűszerekkel megkent camambert sajtot, be kell csomizni alufóliába.
A sajtkészítményeket hanyagoljátok.
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
avl2
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3556
Csatlakozott: 2007.08.23., csüt. 14:50
Értékelés: 810

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: avl2 » 2019.06.09., vas. 11:39

Lemmy9 írta:
2019.06.08., szomb. 21:54
Ezek a grillsajtok valami rettentően kakik. Nyegereg a fogam alatt mint egy bringabelső.
Szoktatok grillsajtot venni?
ritkan, hasonloan az altalad emlitett ok miatt, illetve mert:
nalunk jobban bejön a (tapadasmentes pl. keramia) serpenyöben minimalis olajon olvasztott vagy/illetve reszben ropogosra odapiritott (barmilyen mas, a legsimabb trappista is) sajt. ajanlom kiprobalni

Online
Avatar
AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 991
Csatlakozott: 2008.09.08., hétf. 11:47
Értékelés: 486

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: AAttila » 2019.06.09., vas. 01:17

A feleségem imádja ezeket a grill sajtokat, ezért mindig készítek a husik mellé. Én nem nagyon komálom, pont amiatt, amit említettél.

Avatar
avl2
V.I.P.
V.I.P.
Hozzászólások: 3556
Csatlakozott: 2007.08.23., csüt. 14:50
Értékelés: 810

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: avl2 » 2019.06.07., pén. 11:19

Vinkler írta:
2019.06.07., pén. 11:02
...
Most nincs képem, de ha nem felejtem el, akkor lefotózom.
Jó étvágyat! ...
De elötte jelezd 18-as karikával! 36_1_11.gif

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.07., pén. 11:02

ZolaBA írta:
2019.06.07., pén. 05:10

Visszatérve a tárcsára, szerintem hatalmas találmány és remekül használható szelet és apró húsokhoz, zöldségekhez. A brassóis ötlettel bevallom megleptetek! Pláne, hogy a kedvenc kajám, ki fogom próbálni...
Amire nem jó a tárcsa mert nincs burája, az a nagyobb darab húsok és egész húsok átpuhítása.
Egy ideje gondolkodom a szuvidos verzión, sokan használják, vákuumzacskóban szuvidálják a húst és a grillen csak melegíteni meg kérget képezni kell. Nagy előnye, hogy tökéletesen átpuhul, átjárja a fűszer és a grillezés sokkal gyorsabb és hibamentes, biztosan nem lesz rágós vagy sületlen belül :)
Nem tudom, mekkora tárcsád van? Nekem a nagy. Nem kell alá nagy tűz. A szalonnát megolvasztom, aztán félretolom a szélére, ott csak melegen taródik. Én sertés szűzből szoktam készíteni, amit előre bepácolok, majd sütés után félre. Kis lecsós alapot is lepirítom (nagyon apróra vágom) és az is félre. Mindent kb 80%-osra készítek, a húst 70.
Végül, ha kell, teszek középre még zsiradékot és megsütöm benne a burgonyát.
A végén a középső részen maradt zsiradkot kimerem és összesütöm az egészet, végén török rá fokhagymát.

Most nincs képem, de ha nem felejtem el, akkor lefotózom.
Jó étvágyat! :rolleyes:

Lehet előre varázsolni a húson, nem ördögtől való, bár én nem szoktam. Én csak pácolok, száraz, nedves, esetleg sóoldat. A hőkezelén nálam kizárólag a grillen, tárcsán, stb.-n történik.
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.07., pén. 07:14

Alkoholmentes sör, guminő, gázgrill... :D
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1156
Csatlakozott: 2006.10.31., kedd 09:10
Értékelés: 685
Tartózkodási hely: Pilisvörösvár

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: ZolaBA » 2019.06.07., pén. 05:10

A wikipédia szerint a grillezés nyílt lángon sütés :) ebbe belefér a tárcsa, de persze nem veszünk össze és/vagy nem érdekel más mit gondol :D Btw. akkor fogalom szerint az elektromos ill. kontakt grill sőt a grill csirke is sánta. Engem spec. a gázos grill inkább zavar, bár sokan odavannak érte.
Visszatérve a tárcsára, szerintem hatalmas találmány és remekül használható szelet és apró húsokhoz, zöldségekhez. A brassóis ötlettel bevallom megleptetek! Pláne, hogy a kedvenc kajám, ki fogom próbálni...
Amire nem jó a tárcsa mert nincs burája, az a nagyobb darab húsok és egész húsok átpuhítása.
Egy ideje gondolkodom a szuvidos verzión, sokan használják, vákuumzacskóban szuvidálják a húst és a grillen csak melegíteni meg kérget képezni kell. Nagy előnye, hogy tökéletesen átpuhul, átjárja a fűszer és a grillezés sokkal gyorsabb és hibamentes, biztosan nem lesz rágós vagy sületlen belül :)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.06., csüt. 18:12

Lemmy9 írta:
2019.06.06., csüt. 18:07
Ami szúrta a szemem, hogy szerintem a grill az rács, faszén, meg füst. Nem a tárcsa. A boronatárcsa annyira nem grillezés szerintem. De akkor minek nevezzük? :D
Tárcsán sütésnek?! gondolkodik.gif :smile29:
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.06., csüt. 15:43

Apropó tárcsa, nekem is van egy tárcsám és most hogy így beszéltünk elő is veszem és csinálok rajta valamit. Utóljára a brassói nagyon jól sikerült rajta ha jól emlékszem, úgyhogy szerintem megküzdök vele a hétvégén újra. ;peace;
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Online
Avatar
Vinkler
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 8881
Csatlakozott: 2011.02.13., vas. 23:02
Értékelés: 3357
Tartózkodási hely: Budakalász

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Vinkler » 2019.06.06., csüt. 11:35

Elmo írta:
2019.06.06., csüt. 11:10
Vinkler írta:
2019.06.02., vas. 13:32
R2D2 in da house! :tutiok:

415C030F-D472-4CD5-ACBD-E881A1819E55.jpeg
Az alsó rész mi célt szolgál? Azt látom, hogy huzatszabályzós, de itt be is lehet gyújtani a faszenet, vagy csak a hamut gyűjti össze?
Hamugyűjtő és szellőző. Biztos be is lehetne egyébként gyújtani, de én kéményt használok, ott teljesen jól, homogénen begyullad.
Apple / Parasound / Audio-GD / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Avatar
Elmo
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 636
Csatlakozott: 2009.09.09., szer. 08:30
Értékelés: 115

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: Elmo » 2019.06.06., csüt. 11:10

Vinkler írta:
2019.06.02., vas. 13:32
R2D2 in da house! :tutiok:

415C030F-D472-4CD5-ACBD-E881A1819E55.jpeg
Az alsó rész mi célt szolgál? Azt látom, hogy huzatszabályzós, de itt be is lehet gyújtani a faszenet, vagy csak a hamut gyűjti össze?

Avatar
ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Hozzászólások: 1156
Csatlakozott: 2006.10.31., kedd 09:10
Értékelés: 685
Tartózkodási hely: Pilisvörösvár

Re: Sütés-főzés

Hozzászólás Szerző: ZolaBA » 2019.06.05., szer. 18:42

Lemmy9 írta:
2019.06.05., szer. 14:38
Van fa, faszén, meg brikett. Fával hogyan grillezel? Gyorsan? :D
Én pl. fával grillezem... :D Fogom a tárcsát aztán begyújtok alá!
Lehet, hogy nem olyan elegantos, de kényelmes, gyors és az ízre sincs panasz :)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Válasz küldése

Vissza: “Gasztro”