Akkor olvass egy picit, találd ki első körben, hogy mit is szeretnél...
https://nyarspolgar-bbq.blog.hu/2014/03 ... cgptcq6qf0
Akkor olvass egy picit, találd ki első körben, hogy mit is szeretnél...
Tudtommal olyan sütő, ami füstöli is a bent sülő húst.
Mi az, hogy bbq sütő? Azért ez így elég tág fogalom...
Szerintem mindegy, hogy melyiket veszed. Mindkettővel lehet dolgozni...dhcodoki írta: ↑2019.08.21., szer. 19:51Használ valaki ProQ, vagy Weber töltényszmókert?
Ez alapján nem sok különbség van köztük. Talán a ProQ egy hajszállal jobb, illetve olcsóbb.
https://www.forfoodsmokers.co.uk/acatal ... ntain.html
Strapabíró lehet? Kezdőként vásárolnék. Élőben sajna nincs lehetőségem meglesni őket.
Wagyu rump steak, grillezett koktélparadicsommal és újhagymával. A pirított édesburgonyáról nem csináltam képet.
Instagram filterek vannak rajta, de nem emlészem pontosan, hogy mik.
Ez a fotó annyira guszta hogy meg kell kérdeznem milyen effektet használtál a képeiden?
Ez a franciák marhapöri utánérzése. Jól néz ki, de hol van pl. a gyöngyhagyma?
Azt a tárcsás változatra írtam. Ott érdemes bepácolni előtte egy nappal. Az edényben nem, hiszen ott nem csak alulról éri hő. Persze ott is lehet, de nekem megfelelő a só, bors, majoranna, fokhagyma, hagyma, paprika, paradicsom szaftos ízvilága, ami bezáródik a sütőbe, ahol finoman keveredik a füsttel.kökény írta: ↑2019.06.27., csüt. 15:05Köszi, pácolást azért kérdeztem, mert lentebb ezt írtad: "Én sertés szűzből szoktam készíteni, amit előre bepácolok, majd sütés után félre."Vinkler írta: ↑2019.06.27., csüt. 14:15Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska.
Nem pácolom a husit a brassóihoz, csak sóval és birssal ízesítem és szigorúan sertésszüzet használok. Azzal kezdem az egészet, hogy a húst a szalonna előtt a forró edényben lepirítom. Aztán kiszedem és félreteszem.
A krumpli valogatja. Ez apró szemű újburgonya volt 4 db-ba vágva. Ez annyira zsenge, hogy nem szabad előfőzni, mert szétesik. Kis piritás frituban 90%-osra, aztán friss fokhagymát rátörni és összerottyantani a raguval.
De akkor most már tiszta
Köszi, pácolást azért kérdeztem, mert lentebb ezt írtad: "Én sertés szűzből szoktam készíteni, amit előre bepácolok, majd sütés után félre."Vinkler írta: ↑2019.06.27., csüt. 14:15Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska.
Nem pácolom a husit a brassóihoz, csak sóval és birssal ízesítem és szigorúan sertésszüzet használok. Azzal kezdem az egészet, hogy a húst a szalonna előtt a forró edényben lepirítom. Aztán kiszedem és félreteszem.
A krumpli valogatja. Ez apró szemű újburgonya volt 4 db-ba vágva. Ez annyira zsenge, hogy nem szabad előfőzni, mert szétesik. Kis piritás frituban 90%-osra, aztán friss fokhagymát rátörni és összerottyantani a raguval.
Ez öntöttvas lábas, van fedele is, csak most nem használtam. Perfect home gyártmány. Netről rendelte a jézuska.
Mi inkább megettük.