Ő elgondolkodik , változtat ,de csak az adminok segitségével tudja erről meggyőzni a közösséget.bitrograde írta: ↑2020.01.09., csüt. 10:38Már elnézést, de szerintem egyáltalán nem az adminoknak kellene átgondolni a döntésüket és reaktiválni chord regjét. Ha valakinek, hát neki magának kellene elgondolkoznia azon - ha akar egyáltalán -, hogy akar-e bármin változtatni. Mert valóban nagyon sok zenét ajánlott, és jelenléte a témában igen erőteljes volt, de éppen ennyire megosztó és kirekesztő, bizonyos fórumtagokkal elfogult, másokkal szemben kifejezetten sértő. Én például nagyon régóta nem írok (rendszeresen) a komolyzenei témába, és ennek egyik oka ő, és ahogyan megnyilvánul. És még annyit: a fórumozás nem magányos, hanem mégiscsak közösségi dolog, és nem egy közösségnek kellene eldönteni, hogy akar-e chordhoz tartozni, hanem neki, hogy akar-e a közösséghez? Szerintem ezután is megtalálja a módját, hogy beszéljen arról, ami érdekli (pl. a blogján vagy a facebookon, akár privát oldalán, akár a vonatkozó csoportokban), aki pedig olvasni és követni akarja, mit gondol a zenékről, megtalálja majd.ajkamici írta: ↑2020.01.09., csüt. 09:25Elfogadva az Adminok sok esetben kényszerű nyilván nem könnyű döntéseit, kérlek benneteket hogy gondoljátok át és idő elteltével reaktiváljátok a regjét . Biztos vagyok benne nem fogjátok megbánni , ő is átértékeli és újragondolja az eseményeket és hozzászólásait.
Mégegyszer mondom, nem a döntéssel van a baj, hanem a mértékével. szvsz nem áll arányban a kettő.
"Bocsánatos bűnről" mindannyian hallottunk nem ?
Pihenőt, de nem végleges kizárást merészeltem kérni