A hibátlant csak elrontani lehet...
Rendelkezik a Hi-Res tanúsítvánnyal, a Dynamic Balance meghajtó tervezéssel, a Terylene magas sugárzókkal. Ezért annyira jó hallgatni bármilyen zenét vele, mert minDEN úgy szólal meg, mintha előtted adnák elő élőben.
Nem kell kiadni milliókat a tökéletes hangzásért mert, hogy hibátlan, az biztos. És Móricka ide vagy oda, de szerintem is és a bemásolt vélemény szerint is megalkotott egy egészen rendkívüli sorozatot a Polk rendkívül alacsony áron.
Hozzászoktam ahhoz a beidegződéshez az évtizedek során, hogy milliós nagyságrendbe kerül a minőségi: részletgazdag, dinamikus, stb hangzás. Most pedig kiderült, hogy ez nem így van. Keresni kell és meg lehet találni. Ami rendkívüli a Polk hangfalaknál: a Signature Polkoknak nincs hang színezettsége, magyarul ha bejáratott a hangfal, akkor úgy szól, mintha élő koncerten lennél, vagy a stúdió felvételt hallgatnád.
A dinamikája döbbenetes élményt nyújt.
Olyan részletgazdag minden téren, hogy az igazi hifizés jut az ember eszébe, hogy ez az, ezt akartam, végre rátaláltam. Mikor hallgattam én csellót, soha. Most pedig teljesen odavagyok érte, olyan mélyeket produkál az S20- as. Elképesztő élmény és hozzájutható áron. Rezső gálán ilyen minőséget sok millióért hallani. Igen rám talált a hifizés újra köszönhetően a hangfalnak is. A dupla élvezet, amikor az Oled tévén természetfilmet nézek és közben nagy felbontású zene szól.
Nem CSODA ez, hanem a valóság, hogy ennyiért ilyen minőséghez hozzá lehet jutni.