Ahogy írtam is, próbáltam, sőt használtam hónapokig, a készülékek saját fejhallgató kimenetéről, egyáltalán nem volt olyan szörnyű, sőt. Persze fejhallgató erősítővel egész más a leányzó fekvése.Embiggen írta: ↑2020.03.16., hétf. 10:14K701, q701,k712pro fejesekhez kell combos erősítő , neki nagyon nem lenne jó a sztereo erősítőjéről.zoli73 írta: ↑2020.03.16., hétf. 10:02Szia!
Úgy 2 évvel ez előtt én is ugyanilyen feltételekkel kerestem fejhallgatót, és több modellt kipróbálva, végül egy AKG Q701-re esett a választásom. Nagyon kényelmes, és jó hangú fejes! Itt vettem a fórumon 30e-ért, ennyiért szerintem nagyon jó vétel, sőt megkockáztatom a legjobb választás volt. 62 Ohmos, erősítő, cd-játszó, kazettás magnó, fejhallgató kimenete is jól elboldogul vele(saját tapasztalat).
Mikor kerestem, nekem is mindenki szajkózta, hogy fejhallgató erősítő, fejhallgató erősítő! Akkor úgy gondoltam nem akarom olyan nagyban űzni a fejhallgatózást, minek nekem a dedikált erősítő. Aztán kaptam kölcsön egy Heed Canamp-ot, és rögtön megértettem miről is beszélnek itt a feketeöves fejhallgatósok. Egész más világ, még egy elvileg könnyen hajtható fejes is megtáltosodik, ha dedikált fejhallgató erősítővel van hajtva!
Azóta már két fejhalgató erősítőm is van, és szinte napi rendszereséggel fejhallgatózom.
De rábeszélni, semmire sem akarlak, azért fejhallgató erősítő nélkül is el lehet boldogan zenélgetni.
Az, hogy neki mennyire volna jó, vagy nem, azt nem tudom, ki kell próbálnia ezt-azt és utána döntést hozni.