Van, Judder 1 vgy 0 illetve Blur 4 egész jó beállítás másik típuson. nincs "remegés" és szappanopera sem
Rendben, köszönöm szépen a válaszokat - ki kell próbálni személyesen - még kérdés, hogy hogyan? UHD remux az biztosan gyönyörű, de lehet, hogy a nem mozi tv 55 coll ban elég lenne egy Samu Q90T vagy lejjebb. Mozira biztosan a legjobb a CX65.
Aszpirin írta: ↑2021.01.17., vas. 18:08Sajnos passzolnom kell a kérdést. A Digi-s kábeltévével (ami DVB-C) jobb helyzetben vagy ebből a szempontból, mint én az IPTV-vel a Telekomnál.pontyos írta: ↑2021.01.17., vas. 17:46Szia, köszi a kimerítő választ! Igen, a digi koax menne a tv-be, de mivel első oled lenne, elképzelésem sincs milyen lehet rajta teniszt nézni! Nagyon fontos lenne, minden tenisz közvetítést nézek, Forma 1 esetleg, de sznúker is fontos lehet. Láttam, már a guruló golyót akadozva remegve gurulni alacsonyabb besorolású oled en. Ha ebben van tapasztalat szívesen olsanék róla, köszi előre is.![]()
Többi főleg Digi ismeretterjesztő HD csatornák, és UHD remux okkal mozizás.
Csak anyit tudok mondani, hogy a sznúkert én is szoktam nézni, és B7-esen (aminek a képprocesszora 3 évvel idősebb technológiát képvisel, mint a CX-é) a Telekom által adott adásban (sznúker ugye az Eurosport-on van) nem gurulnak remegve a golyók. Épp a tegnap is néztem, elég hosszan, sznúkert, szóval friss az élmény.
De ez sajnos nem jelent semmit, mert az IPTV-dekódolást nem a tévé végzi nálam ilyenkor (ő már 1080p-t kap), és ráadásul nem is Digi, tehát sok a változó...
Azt azért megkockáztatom, hogy ha mégis látsz a CX-en (vagy akármelyik mai modern /és drága ugye/ OLED-es tévén) remegve guruló golyókat, akkor egyrészt nem a tévé a felelős azért, másrészt a tévén (már a B7-en is) van bekapcsolható és állítható intenzitású mozgásinterpoláció (legalábbis emlékeim szerint, mert én az ilyesmiket szinte mindig kikapcsolom), amivel ezt valamennyire lehet korrigálni. A képkorrekciós felhasználói beállítások pedig bemenetekre és bemeneti formátumokra is lehetnek eltérőek.