A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Voyager , ha még egyszer ilyen képet raksz fel egy hét pihit kapsz érte.
Miért nem lehet megérteni, hogy a fórum kevés bevétele a reklámokból van-és a Google ugrik az ilyenekre?
Jó zenék --> Philips CD600 --> Kenwood KR4200 --> Braun L730
Jó zenék --> Marantz CD16 + Marantz ST72 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus
Jó zenék --> Panasonic SC-PMX70BEB, Panasonic SA-PM25
Mindezek különféle madzagokkal összekötve állványokon
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ez tipikusan az az eset, mikor egy hifihez egyáltalán nem értő lakberendező helyezi el a hifi rendszert, és ráadásúl még azt is hiszi magáról, hogy Ő most milyen kreatív volt.
Ja. Az meg már csak hab a tortán, hogy a nagy belmagasság miatt a tetőtérben 35 fok lesz míg a kanapén 20. De ki nézi ezt
De ha már ennyire rajtunk van a kritizálás, őszintén, aki egy kicsit is ért hozzá, az elhelyet így egy hangsugárzót? A jobb oldali talán lemaradt a képről, lehet teljesen a jobboldali falnak van nyomva. Arról már nem is beszélve hogy a mozierősítő, majdhogynem a tüzifa közé van dugva. Különben is, egy ilyen összeállításhoz minek a mozierősítő?
Tisztán látszik, hogy ez egy mondva csinált enteriőr, abszolút nem életszerű.
Hogy egy kicsit on-topic is legyen a dolog, hogyan lehet megoldani még a tervezési fázisban azt, hogy a dizájner tudja, hogy mit és hova - ha hifiről van szó - és ne csináljon ekkora ökörséget? Én nem értek hozzá, de úgy vélem, van egy tervező, aki a házat tervezi, van egy belsőépítész, aki nem tudom, mit csinál, meg van egy dizájner, aki a tűzifa mellé rakja az erősítőt.
Hogy lesz ebből egy élhető, dizájnos, jó hangú ház?
Akkor ez most egy mono rendszer?
chernyi-kottdezh-v-sankt-peterburge-pufikhomes-5[1].jpg
Ez tipikusan az az eset, mikor egy hifihez egyáltalán nem értő lakberendező helyezi el a hifi rendszert, és ráadásúl még azt is hiszi magáról, hogy Ő most milyen kreatív volt.
Ja. Az meg már csak hab a tortán, hogy a nagy belmagasság miatt a tetőtérben 35 fok lesz míg a kanapén 20. De ki nézi ezt
De ha már ennyire rajtunk van a kritizálás, őszintén, aki egy kicsit is ért hozzá, az elhelyet így egy hangsugárzót? A jobb oldali talán lemaradt a képről, lehet teljesen a jobboldali falnak van nyomva. Arról már nem is beszélve hogy a mozierősítő, majdhogynem a tüzifa közé van dugva. Különben is, egy ilyen összeállításhoz minek a mozierősítő?
Tisztán látszik, hogy ez egy mondva csinált enteriőr, abszolút nem életszerű.
Analóg: Technics 1210MKII, Ortofon Blue, Palotás féle phono
Digitál: Philips CD304 futómű, Holo Audio Spring 2 DAC
Erősítés: Mark Levinson 38 + Hibrid By Szabó Tamás.
Hangfal: DIY (Onken doboz, JBL 2226, TAD4002+Yuichi A-290 tölcsér+JBL 077)
Kábelek: Fapaci, AQ, Kimber
Höhö, pont ilyen lábtörlőt kapott tőlem ajándékba szülinapjára a jóbarátom ... és jó ajándéknak bizonyult
Ha nem vagyok indiszkrét: hol sikerült venned?
itt: https://www.ajandekferfiaknak.hu/1870-s ... l-labtorlo
Rengeteg egyéb vicces ajándék és egyéb hülyeség kapható ott, egyszer rendesen bevásároltam, és személyesen mentem érte.
Lábtörlőből van többféle hasonló kérdéssel, pl. “pálinkát hoztál?” Meg ilyenek.
És ami a legfontosabb: egyáltalán nem horror árakon...
(szintén nagyon sikeres ajándék volt, ugyaninnen, egy stresszoldó szilikon műcici, igencsak méretes darab, amit gyúrni, markolászni lehet stresszoldásként, ha nincs jobb Az unokahúgom élettársának vettem ajándékba, és még az unokahúgom is örült neki )
Kösz!
Ez jó. Erről a szilikon ciciről 1 vicc jutott eszembe. Privát üzenetben elküldöm.
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
itt: https://www.ajandekferfiaknak.hu/1870-s ... l-labtorlo
Rengeteg egyéb vicces ajándék és egyéb hülyeség kapható ott, egyszer rendesen bevásároltam, és személyesen mentem érte.
Lábtörlőből van többféle hasonló kérdéssel, pl. “pálinkát hoztál?” Meg ilyenek.
És ami a legfontosabb: egyáltalán nem horror árakon...
(szintén nagyon sikeres ajándék volt, ugyaninnen, egy stresszoldó szilikon műcici, igencsak méretes darab, amit gyúrni, markolászni lehet stresszoldásként, ha nincs jobb Az unokahúgom élettársának vettem ajándékba, és még az unokahúgom is örült neki )
Thorens 206 + Goldring 2200 + Pointe Record TS | Linn Unidisk 1.1 | Mac + CoreAudio Karuna + Wadia 121 → PrimaLuna ProLogue Premium → AudioPhysic Classic 10
Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon 5.0 + Alteco C1 + BKE DoubleGem