Nem tudja a Hdmi kábeled átvinni a 4k HDR-t, teljesen normálisan működik a tévé. Külső eszköznél a 4kHdr-hez be kell kapcsolni a Deep Color funkciót, ezt jelzi is a tévé. Ha a lejátszónál kisebb felbontást adsz meg kimenetnek, akkor működne az a bemenet is a Deep Color funkció nélkül, csak persze nem használnád ki a legjobb minőséget.pajesz írta: ↑2020.07.04., szomb. 11:56Gondolkodtam mar, hogy irok a gyartonak is, de elobb megprobalom valahogy megoldani. Tegnap odaig jutittam, hogy ha kikapcsolom manualisan a Deep colourt akkor tokeletesen mukodik. De ha aktivva teszem azonnal no signal! A tv az egy Lg C9, nem tudom, hogy esetleg masnak is volt e mar hasonlo tapasztalata? A Hdmi portojra en is gondoltam igy vegig probaltam az osszest de ugyan az a szitu. Viszont igy minden egyes alkalommal csak a gyari beallitasok vissza allitasa segitett! Viszont igy ha a 4k Deep Colour ki van kapcsolva veszithetek a felbontasbol, illetve kepminosegbol?
Próbálgasd a többi HDMI kábellel, hátha valamelyik átviszi azt a sávszélességet, vagy vegyél egy olyan kábelt, ami a célnak megfelel.