És a ruházat, hogy nézett ki? Otthon nem ijedtek meg nagyon a látványtól?asebestyen írta: ↑2020.08.31., hétf. 14:09No, az anyagi kár nem jelentős, de legalább van.Az anyag 196.000.- Ft. Elvileg a héten meg is lesz. A dobozt nem cseréltetem ki, hogy ,indig emlékeztessen, de minden más ami karcos vagy hajlott, az csere.
Mindegy...a tájat úgysem látja menet közben....
Szép túra lehetett, csak rövid.
mindenkinek barmiben lehet / van határasebestyen írta: ↑2020.08.30., vas. 09:31...Egyenlőre fejben nem tudok mit kezdeni azzal, hogy úgy érzem, hogy ezt 20 év gyakorlás után se tudtam volna megoldani. És innen adódik a kérdés, hogy akkor hogyan tovább? ...
Sajnálom, hogy eldobtad a vasat...de ezen kár törpölnöd.Ahogyan leírtad - így abszolúte nem motoros emberként - nekem úgy tűnik, hogy egy olyan szituban találtad magad, amit egy rutinos rider sem biztos, hogy kapásból megoldott volna.Sajnos ez van, tedd túl magad rajta és ha kész a gép gurulj tovább.asebestyen írta: ↑2020.08.30., vas. 09:31Egyenlőre fejben nem tudok mit kezdeni azzal, hogy úgy érzem, hogy ezt 20 év gyakorlás után se tudtam volna megoldani. És innen adódik a kérdés, hogy akkor hogyan tovább? Bocsánat ezekért a hangosan gondolkozásokért!![]()
én is
Persze. Rajta leszek....violin írta: ↑2020.08.29., szomb. 16:34Ez most sajnos rád hárul... Szerencsére meg tudod tenni....Rosszabbul is végződhetett volna....
Ez most sajnos rád hárul... Szerencsére meg tudod tenni....asebestyen írta: ↑2020.08.29., szomb. 16:23Igen, valaki pótolhatná.![]()
Igen, valaki pótolhatná.
Óóóó bakker!
köszönöm!feket663 írta: ↑2020.08.29., szomb. 14:25Nagyon sajnálatos dolog. Mihamarabbi gyógyulást a motorodnak és a lelkednek!asebestyen írta: ↑2020.08.29., szomb. 13:29Eldobtam ma a szép új motort. Aki reménykedett, el kell keserítsem, én írom ezt, nem a családom, mint túlvilági üzenetet.
Héreg-Bajna balos visszafordító, kint lógtam a motor mellett mikor beértem a biciklis mögött satuzó autót (szemből is jöttek). Jobbról kerültem, salakon nem volt már tapadás, motor becsúszott az árokba. Nem sok bajom lett, a motornak se, lábon hazajöttem vele. Kormány elgörbült, csúszásnyomok a műanyag alkatrészeken. Majd kiderül... Én olyan 200e környékére tippelek.
Nagyon sajnálatos dolog. Mihamarabbi gyógyulást a motorodnak és a lelkednek!asebestyen írta: ↑2020.08.29., szomb. 13:29Eldobtam ma a szép új motort. Aki reménykedett, el kell keserítsem, én írom ezt, nem a családom, mint túlvilági üzenetet.
Héreg-Bajna balos visszafordító, kint lógtam a motor mellett mikor beértem a biciklis mögött satuzó autót (szemből is jöttek). Jobbról kerültem, salakon nem volt már tapadás, motor becsúszott az árokba. Nem sok bajom lett, a motornak se, lábon hazajöttem vele. Kormány elgörbült, csúszásnyomok a műanyag alkatrészeken. Majd kiderül... Én olyan 200e környékére tippelek.
Kicsit jobb volt, mint amire számítottam. Kékestető után kimondottan jó minőségű az aszfalt, csak a román szerpentinekhez képest kicsit keskeny az út, és meglehetősen rövid is...
És milyen volt?