Más...
A Yamaha kínál gyári futómű tuningot. Öhlins.
Hátsó gátló kedvezménnyel beszerelve ~200e
Előre 3 verziót vázoltak fel gyáriban, de jobban utánanézve, az csak 2.
1. Első villarugók cseréje Öhlins testsúlyra méretezettre, esetleg a villaolaj is. - ilyen verzió nincs valójában. ~50e
2. Öhlins 100-as szett. Ez jelenti az Öhlins első villarugókat, illetve új állítós kupakokat a teló tetejére, illetve a kupak és a rugó közti alátétet és csövet. Ezzel állítható rugóelőfeszítéses lenne elöl és egy jobb rugó lenne benne. ~100e
3. Csillapító patron és rugószett. Itt vannak a testsúlyra méretezett rugók (gyári helyére nem beépíthető magában) és a 2db 22mm-es cartridge. Így komolyabb rugók, állítható előfeszítés és oda-visszacsillapítás állítás lenne. ( Vinkler verzió

) ~300e
A teljes Öhlins tuning tehát ~500e Ft lenne. Ez már nem kevés pénz azért (nekem). Nem tudom van-e értelme. A hátsó gátló szerintem indokolt, nagyon szar a hátsó kerék kontaktja a talajjal, sokszor azért blokkol a hátsó kerék és kezd visszarúgni az ABS, mert a levegőben van a kerék. Persze ebből is vannak nem Öhlins, olcsóbb alternatívák is.
Egyenlőre a kanyarokat finomabban adom elő, mint eddig, az esés miatt. Először paráztam sokmindentől mikor visszaültem. Kb 800km-t mentem azóta, már sokkal jobb a helyzet, de még nem az, mint volt. Túrázós motorozáshoz megfelel a gyári futómű is bőven.
Alces 6 | Audio-PC - Elementary OS - DeaDBeef - Roon | Core Audio Karuna Reference MK1 USB-SPdif konverter | Audio-gd Reference 10.32 dac/előfok | APS Aeon aktív monitorok | Supra kábelezés