Sose volt ilyenre szükségem, de szerintem ha veszel egy kemény laticel matracot azt simán fel tudod darabolni.Palm írta: ↑2020.10.09., pén. 14:55Esetleg tudnál olyan céget ajánlani, akik forgalmaznak olyan kemény spéci szivacsot, mint ami a Szerszámos kocsiban van? Esetleg formára is vágják?Acme írta: ↑2020.10.09., pén. 14:36Szerintem ezen a szinten a koffer nem gond: veszel egy megfelelő méretű dobozt, és vágatsz bele formára szivacsot hogy mindennek legyen helye.Palm írta: ↑2020.10.08., csüt. 23:43
A jó szerszámnak ára van.
Világvége helyeken is megfordulok és utálok segítséget kérni. Sok igen kritikán alluli kontár alak akad, aki magát szakembernek nevezi.
Egyre több mindent magam csinálok meg pont a kontár és lehúzós alakok miatt.
Másrészt ha akad valami hírtelen munka, akkor jó ha van nálam szerszám és nem kell azért hazamenni. Elő szokott fordulni.
Ha minden szerszámot megveszek olyan márkából, amit jó ár-érték arányúnak tartok, akkor a koffer a probléma, mert egyedi kellene.
Én is azt hiszem, hogy amit egy Victorinox bicska + CroVa készlet + Duckt tape kombó nem tud megoldani, arra már szerelőt kell hívni![]()
Én itt vettem:
https://www.dodikft.hu/category/habszivacs
Biztos van olyan cég ahol vállalnak lézeres minta vágást ilyen anyagba.
Legrosszabb esetben te magad körbevágod a formákat egy jó szikével.