hanyadik km tajan ?
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
9 szaksz ismétlése... csókának első kerékről lejött a szingó egy kis összeéréstől
ez kb munkakönyv a szerelőnek, hacsak nem parancsba kapta, hogy "lexarom, ragaszd át,ha 1 óra múlva indulnak is"

avantgardeAcoustic, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, kondo KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
+ a Canyon pont a középrésznél volt javítva, így az ott biztos nem volt már gyári merevségű, de ha az lenne is, a Speci látványosan ronbosztusabb, merevebb dög.lacee írta: ↑2020.10.12., hétf. 12:25A használat során azt tapasztolom,hogy merevebb mint a Canyon,jobban ki lehet gyorsítani vele mint a ,,puskagolyó” még az én súlyommal is,emelkedőn is gyorsabbnak ítélem.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy sokáig nem tudtam menni mind a kettővel mert mindig volt valami akadály,kerék,sor,rotor stb.
A Canyon az kényelmesebb bringa,a másik merevebb de ami sok esetben az előnyömre vállik.
Még a télen ha összejön, egy nyerget + egy jobb kormányt szeretnék.......
A másikat a párom terelgeti,elkopni biztos nem fog![]()
avantgardeAcoustic, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, Quad CDP, kondo KSL, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt
halfnote.hu
halfnote.hu
Már ha a bringa cserére gondolsz akkor a Canyon éppen még jó volt méretben- 54-es de a Speci -56-os igazán ő a nekem való méret.
+bringa bogár
A Specit mikor mentem megnézni nem gondoltam,hogy ilyen mutatós bringa-rossz képek voltak fölrakva a hirdetésben ill. amiket kaptam.Nyílván tudtam,hogy valószínű jó bringa.Mikor kipróbáltam szokatlan volt a váltó -Campagnolo,nem ismertem......de az föltűnt,hogy gurul a bringa rendesen.
Már megvan jó ideje- pár hónapja,mentem vele azért sokat,a Campa rendszer nekem jobban tetszik habár a Dura Ace féket azt jobbnak ítéltem de a váltó ,,nekem “ sokkal jobb.Igazán mutatós canga főleg a Zipp carbon kerékkel.A használat során azt tapasztolom,hogy merevebb mint a Canyon,jobban ki lehet gyorsítani vele mint a ,,puskagolyó” még az én súlyommal is,emelkedőn is gyorsabbnak ítélem.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy sokáig nem tudtam menni mind a kettővel mert mindig volt valami akadály,kerék,sor,rotor stb.
A Canyon az kényelmesebb bringa,a másik merevebb de ami sok esetben az előnyömre vállik.
A másikat a párom terelgeti,elkopni biztos nem fog
Köszi!
Már ha a bringa cserére gondolsz akkor a Canyon éppen még jó volt méretben- 54-es de a Speci -56-os igazán ő a nekem való méret.
+bringa bogár

A Specit mikor mentem megnézni nem gondoltam,hogy ilyen mutatós bringa-rossz képek voltak fölrakva a hirdetésben ill. amiket kaptam.Nyílván tudtam,hogy valószínű jó bringa.Mikor kipróbáltam szokatlan volt a váltó -Campagnolo,nem ismertem......de az föltűnt,hogy gurul a bringa rendesen.
Már megvan jó ideje- pár hónapja,mentem vele azért sokat,a Campa rendszer nekem jobban tetszik habár a Dura Ace féket azt jobbnak ítéltem de a váltó ,,nekem “ sokkal jobb.Igazán mutatós canga főleg a Zipp carbon kerékkel.A használat során azt tapasztolom,hogy merevebb mint a Canyon,jobban ki lehet gyorsítani vele mint a ,,puskagolyó” még az én súlyommal is,emelkedőn is gyorsabbnak ítélem.Az igazsághoz hozzá tartozik,hogy sokáig nem tudtam menni mind a kettővel mert mindig volt valami akadály,kerék,sor,rotor stb.
A másikat a párom terelgeti,elkopni biztos nem fog

sajna a bringa (is) már csak ilyen, és egyre inkább...

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
tegnapi giro győzelem... nem sül ki a szeme
a pofaszélben 10%-on felcipelteti magát,aztán leszedi...

halfnote.hu
halfnote.hu
Mesélhetnél kicsit a váltás miértjéről, valamint, hogy milyen a gyakorlatban az új paripa!
Gratula!

Mesélhetnél kicsit a váltás miértjéről, valamint, hogy milyen a gyakorlatban az új paripa!
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
ezt a szériát már nem ismerem, de a 10-es Veloce-val bezárólag a Campa nálam mindig tökéletes volt, csak váltóbowdent kellett cserélni (de azt is ~10 évente)

- Vinkler
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 3900
Tervben lassan elkezdem a jövő évi szezont...

Apple / Parasound / Pro-Ject / Diy ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
na, ez má' bringa

nem bírom elolvasni, melyik Campa szet van a bicódon

- Vinkler
- Kiemelt Moderátor
Szuperek a bringák srácok! 

Még így is van, hogy 10-15x csengetek vele aztán csak bámulnak hátrafelé mint a bari....
De, bizony igen, kell mert sok a fax....
Még így is van, hogy 10-15x csengetek vele aztán csak bámulnak hátrafelé mint a bari....
Na ,jó.
Ilyen vót-ilyen lett:
Ilyen vót-ilyen lett:

Ilyen volt-ilyen lett:
mert az egy bevált geometria, főleg hegyre. vixont a nagyon könnyű bicajnak megvan a hátulütője, hogy nem lesz elég merev. eljátszott a Merida is a Sculturával. nekiestek az általuk elnevezett CF5 karbonnal vázat építeni és lemetek 6 kila alá is, aztn mikor ttesztelgették és kapta a mínuszokat, visszatértek a CF4-re. Egyébként annak a geoja is elég tarmacos. a jelenlegi bachrain versenygépek maradtak CF4 karbonból,ami már kellő merevséget tud. A CF5-öt csak a Reactonal tudják bevetni, aminek a keresztmetszetei adnak kellő merevséget.Szalon írta: ↑2020.10.09., pén. 10:52Új Speci bicaj: Aethos
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de számomra nagyon hasonlít a 2 generációval előtti SL-5-ös Tarmacra.
Igazából érdekes, hogy elvileg, 6 kg alatti bicajnak az egyik legnagyobb előnye szerintük a lejtmenetben van, mert annyira jól érzed, hogy ki mered használni. Érdekes amúgy az UCI szábályoknak nem megfelelő, csak a bicajozás élvezetéért épített váz, számomra tetszetős megközelítés, jó lenne kipróbálni, hogy a valóságban milyen lehet, engem mindenesetre kíváncsivá tett...
Egy Dogma mellet még el is férne a tárolómbanpersze csak majd pár év múlva használtan, mert 4 misi felett lehet hozzájutni... de én díjazom, hogy megcsinálták!
youtu.be/nhSt6kUFG-M
youtu.be/UtWrx9XDAaU
a hablaty meg olyan, mint a hifiben :) nem ettől fog jól lejtőzni az a gép, ha egyáltalán fog jól lejtőzni, mert ott éppen csavarodnak a nagyon lekönnyített gépek (általában szlopingosak és lent van a súlyponjuk, de maga a testhelyzet is alacsony rajta, főleg,hogy ebből legalább 1 számmal kisebbet vesznek a racerek. az se baj, hogy a tengelytávja rövideb, így nem lesz orrtolós, de ehhez kell egy bizonyos merevség. annyi nem,mint a támadógépeknek, de kell). Egyszer egy ismerősöm mondta, miután az 530i bömbivel a körforgót be akarta venni gyorsan és majdnem a kukoricásban landoltunk, hogy a fizikát nem lehet seggbe.rni

"...Ultra light but also ultra noodly and way off the pace at this price – or half of it..."
https://www.bikeradar.com/reviews/bikes ... 00-review/
halfnote.hu
halfnote.hu
avl2 írta: ↑2020.10.09., pén. 08:22basszus ! csak az elsö sorodat olvastam el, mar majdnem nyitottam Excel-t, mert szögfüggvennyel ramentem volna, de elöbb megneztem a linket amit betettel, es mar majdnem irtam: mihez kepest a 6° ...aztan elolvastam a masodik bekezdesedet isrevox írta: ↑2020.10.08., csüt. 23:44Stucni számításhoz. Bár nekem karcos, hogy a 6°-os és a 17 között ejtésben lenne 3 centi eltérés,de azt írta nekem... Szerintem itt valami nem OK, de a reach értéket ránézésre jól számolja.
edit: ehhh, a 6°-osnál nem adtam meg, hogy -6°![]()
csodálkoztam,mert nyilván szögfüggvényekkel számol és a gép sose téved... Xal jó lex, csak az alapértelemezetten felajánlott értékek átírásánál figyeljünk az előjelre
![]()
http://yojimg.net/bike/web_tools/stem.php
az abraja is jol szemlelteti: -17°-kal ugye kijöttel vizszintesre (73+17=90°) a 6°-kal meg a csillagokra mutat![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Kiemelt Moderátor
Ugye?!

- Vinkler
- Kiemelt Moderátor