Lebuktam... A Reactot abból faragták

Lebuktam... A Reactot abból faragták
Karbonnál mindig a műgyamta a lényeg. Toray verziók felelnek a súlyért,ill a szilárdságért,de a merevséget a gyanyta/ragasztó adja meg. Az lesz kemény. A karbonszövet ami a neve, szövet :) Picike fejlődés biztos van, de alapvetően én nem érzékelek semmi extrát az elmúlt 10 évben. A kipróbált sl3 is tökeltesen tudta,amit tudnia kell. 2010-ről beszélünk... Ha nem lett volna a z sok apró,de bosszantó dolog, rég megvettem volna, a szűk villa ellenére is,max nem tettem volna bele széles felnit,van nekem 20-as két szett, 23-as 1. Már szingó. Az aluk meg mind 20-asok. De Borakra is elég 24-es gumi,pl Conti Force Comp. Csk amikor találsz 3-4 apróságot,már elmegy a kedved...trane írta: ↑2020.10.26., hétf. 20:32ráadásul meg ha jobban beleveted magad (a net segítségével) a témába, kiderül, hogy a karbon szövet szinte semmit nem fejlődött a '80-as évek óta - sokkal inkább a ragasztó, az egyéb, benyomott cuccok (mint pl. a CounterVail adalék a Bianchi-nál), ill. a gyártástechnológiarevox írta: ↑2020.10.26., hétf. 20:21Ebayn találtam egy sima oltre xr superleggare vázat. Asszem 2011-es,vagy hasonló. Ugyanaz a high modulis karbon,mint amit ma xr4-nek hívnak. Nekem a reacto 2011-es fejlesztés, 12-es modell. High modulis karbon és rezféselnyelő,un stay flex technológia a villákban és nyeregcsőben. Ez minden gyártónál megvan a felső régióban. Sok új nincs itt, csak mivel úgyse értünk hozzá,elhisszük.![]()
ráadásul meg ha jobban beleveted magad (a net segítségével) a témába, kiderül, hogy a 'mágikus' karbon szövet szinte semmit nem fejlődött a '80-as évek ótarevox írta: ↑2020.10.26., hétf. 20:21Ebayn találtam egy sima oltre xr superleggare vázat. Asszem 2011-es,vagy hasonló. Ugyanaz a high modulis karbon,mint amit ma xr4-nek hívnak. Nekem a reacto 2011-es fejlesztés, 12-es modell. High modulis karbon és rezféselnyelő,un stay flex technológia a villákban és nyeregcsőben. Ez minden gyártónál megvan a felső régióban. Sok új nincs itt, csak mivel úgyse értünk hozzá,elhisszük.
Ebayn találtam egy sima oltre xr superleggare vázat. Asszem 2011-es,vagy hasonló. Ugyanaz a high modulis karbon,mint amit ma xr4-nek hívnak. Nekem a reacto 2011-es fejlesztés, 12-es modell. High modulis karbon és rezféselnyelő,un stay flex technológia a villákban és nyeregcsőben. Ez minden gyártónál megvan a felső régióban. Sok új nincs itt, csak mivel úgyse értünk hozzá,elhisszük.
Na, ezt kimaxoltukSzalon írta: ↑2020.10.26., hétf. 13:01Előre is elnézést a koszos bicajért, de használva van... nem szoba dísz![]()
Nekem is van, ha erre gondolsz:
Ez a felirat hátul mind a két oldalon ott van!
Valamint ilyen az alsó részen a gyári jelölés:
És van egy ilyen jelölés is a felső cső alján, de ez elég könnyen kopik ill olvashatatlan lesz, az enyémen a képen látható, az asszonyén elég elmosódott:
Ha van még kérdéses rész, akkor nyugodtan, próbálok segíteni, milyen a gyári!
tyű, azért remélem, a láncot/fogsorokat (elől/hátul)/fékpofákat/fékpályákat csak a hazaérés után nem takarítottad meg, de indulás előtt azért megteszed
Én is csak Márkus Jani jelenete miatt írtam.mert úgy adta magát.
Nekem nem azzal van a bajom, hogy mennibe kerül, hanem hogy miért nem ennyi mondjuk 1 havi átlag kereset...
revox írta: ↑2020.10.25., vas. 16:47Igen, az rémlett,hogy a Tied olyan vaskosabb,aerós...
Most beszéltem egy tarmacos haverral,azt mondja,neki a 25ös Conti absz nem ér be sehova és a féktől is kellő távolságban van. Mondjuk,ha Ő nem hajtja be a kereket a vázhozu,akkor az tényleg elfér. Régebben Zippet forgatott. Minden megindulásnál úgy odacsavart a gépnek,mindig súrolt a féke![]()
Sajnos 4+ misinél járnak már az új csúcs bicajok...
Előre is elnézést a koszos bicajért, de használva van... nem szoba dísz
Ez a felirat hátul mind a két oldalon ott van!
Azért.. mondani bármit lehet... tudjuk jól, akinek chinarelloja van, az fennhangon mondja, hogy ugyanaz, csak este készül... én nem igazán hiszek a mesékben, meg a csodákban sem...revox írta: ↑2020.10.25., vas. 00:51Mindkettő s-works. Ma megnéztem az sl3-at. Beszéltem egy tulajjal és mondta, az merevebb,mint az sl5. Persze a szélsőséges méretekbenm. De ezt én is olvastam,hogy az sl5-től a kisebb méreteket nem simán kisebbre vett csövekkel készítették,hanem azt igyekeutek elérni,hogy minden méret azonos merevséget mutasson. Aztán ahol rövidebb a cső, ott régi verzió esetén merevebb a váz.
Az SL-5 pressfit sajnos-nem sajnos... nekem mosás után jelentkezett recsegés, szétszed-újraken-elmúlik, de volt, hogy magától is megszűnt... a 2. után nem mosom... azóta minden rendben, az esőben, meg onnan felvert vízre úgy tűnik nem háklis, 2 hete kb minden nap eláztam, de nem jött még elő semmi. Szóval mosással óvatosan... mondjuk az enyém a feláras CeramicSpeed középcsagyápas.revox írta: ↑2020.10.25., vas. 00:51Egyébként jó bicaj. Talán az első,amire azt mondtam a reacto után,hogy ezel tudnék élni,sőt. Egy baja volt,vagyis kb 3. A haktókar 172,5 volt (full duraace, patika állapot). Aztán a középrésznél néha fura kattanás volt hallható. Néztem nem e a lánc és vezeti át a rendszuer a hajtókarra,de nem. Lehet csak középcsapágycsere..
Én az SL-5-öst elől 26 - hátul 28-mm-es gumival használom minden probléma nélkül! nem hinném, hogy az SL-5-össel problémád lenne ilyen téren!revox írta: ↑2020.10.25., vas. 00:51Aztán ami á kegyelemdöfést megadta, a vision metron epp befért, de minden irányba kb 2 mm hézag maradt és nem is volt felfújva 12 barra, csak kb 9. Nem igazán kompatinilis a 25 ös gumikkal. Nem súrol be, de kiálláskor,ha meg lenne taposva, valsz behúz a láncvilláig(kinti fórumok is erről számolnak be)
Amit tudok, nagyon sajnálom ezeket a dolgokat, mert megörültem,hogy végre pont kerülne a többéves "kellene egy kisebb bicaj is" projekt végére
Talán olvastam valahol, hogy az sl5 esetén már kicsit bővebbre szabták a réseket, de egyelőre nem találtam meg azt a cikket.
Amit én n3zek,lehet kiderül,hoghy kínai a váz. Nem tudom,de egy dolog tuti hiányzik róla, egy vázvédő lemez a hajtóműnél. Ez le tud esni,ha feltekeri a láncot(azt hivatott védeni,vagyis a karbont a lánctól).
Most itt az volt a lényeg,hogy ezen dőlt el a 3 hetes verseny sorsa 2 fiatal srác között,izgi volt,na meg a szép bicók látványa sem utolsó.Valter Attila is jó időt ment,27 helyen végzett az összetettben
hát nemtom, engem a TT valahogy nem vonz