Ha javasolhatom akkor inkabb egy 18-ast probálj ki ha van lehetőséged és helyed rá !
[/quote]
Köszönöm!
Hello Neked a Behringert mennyinél lehet állítani a Hp filtert? A crown-on csak 30hz, nincs lejjebb. A kcs-hez meg simán kell 20.
SziaMorph írta: ↑2020.11.29., vas. 19:55Na, akkor egy kis beszámoló.
Minden a helyére került. Atmosok is. A döntésüknek köszönhetően SOKKAL pozícionáltabb lett a felső szektor!![]()
Pipa.
nagyon jó mozis hang, meglepően részletező! csilingel ám rendesen. Nincs hiányérzet az MK-k után, egyáltalán!
Lehet emelni a hangot szépen és üt nem torzít, nem ordibál, brutál! A 290cm-es vászon mögül elképesztő milyen hang jön!
Pipa.
A vetítő megkapta a 2. epson csodalámpát , így a fényerő is tökéletes, persze majd meg kell mérni mennyi, de ott is előre léptem.
Pipa.
A vászon is szuper lett nincs látható struktúra 260-ról!! Szuper!
Pipa.
A hang mélyszektora, viszont nem elég ütős nekem. Sajnos a két darab peerless 12-es mély nem hoz eléeget a konyhára. Ez köszönhető a viszonylag kicsi doboznak, amibe rakták. Én egy picit fetisiszta vagyok mélyben, így Nekem, be kell raknom még egy mélyet hátulra. Kár volt eladni idő előt az svs sb4000-t. A velo és az svs sokkal durvább volt együtt. Most is meglesz ez, csak be kell dobnom hátra egy szörnyet. Legalább 15-ben gondolkodok. De inkább 18-ban. Még azt nem döntöttem el, hogy aktív, vagy passzívval menjek.![]()
Másnak már ez is elég volna, de az előzmények tükrében ÉN elégedetlen vagyok.
Most indulhat az elmélkedés, mert ezt a hiányt kozmetikázni szeretném, de gyorsan...
Én se!