A csudába! Akkor vennem kell vagy 10-20 négyzetmétert.....

A csudába! Akkor vennem kell vagy 10-20 négyzetmétert.....
Bakker!
Kicsit tovább gondoltad ezt a tegyük el a mocit a következő szezonra témát.
Az...
Háááááát....
Igen, már akkor is ott volt, amikor az enyémet vettem....
Ezzel nem vagy egyedül...
Köszi!AAttila írta: ↑2020.11.08., vas. 10:24Kinagyítottam, tényleg látszik, hogy még nem nyúltál hozá, de azért alapnak nagyon jó. Nagyon sokan "retro" és "vintage" névén olyan hulladékot árulnak, gondolom lomizták valahonnan, sokszor még le sem mossák. Horror összegeket kérnek. Ezen látszik némi megvigyázottságLátva a Piaggio-t, ez is biztosan klassz lesz
![]()
Persze. Szívem szerint megtartanám...
Kinagyítottam, tényleg látszik, hogy még nem nyúltál hozá, de azért alapnak nagyon jó. Nagyon sokan "retro" és "vintage" névén olyan hulladékot árulnak, gondolom lomizták valahonnan, sokszor még le sem mossák. Horror összegeket kérnek. Ezen látszik némi megvigyázottságviolin írta: ↑2020.11.08., vas. 10:00Köszi, de még közel sem szép...... reméljük majd egyszer az lesz. Tegnap hoztam...és bőven lesz vele tennivaló.
De nagyon cuki kis jószág.50-es 4ütemű, kardánhajtás...körváltó. Ja, és önindítós...
Most nem nyúlok hozzá, majd csak a következő szezon végén tervezem rendbe rakni.
Ez egyébként gyűjtemény része (lesz) vagy ha kész akkor megy eladásra? (Már nem mintha vevő lennék rá, csak érdekel és kérdezhetek ilyet
violin írta: ↑2020.11.08., vas. 10:01Sikerült egy komplett sérült motorkerékpárt vennem.Bodoraudio írta: ↑2020.11.08., vas. 09:38Gondolom így gazdaságosabb is volt, mintsem a régit felújítani.... és az eredmény is biztosabb.![]()
A sérült részek engem nem érdekeltek,viszont az ép részek hibátlanok,így a motorblokk is.
Felújítani nem érdemes, mert akár 1 millió is rámehet csak a motorjára.
Bodoraudio írta: ↑2020.11.08., vas. 09:38Gondolom így gazdaságosabb is volt, mintsem a régit felújítani.... és az eredmény is biztosabb.
Köszi, de még közel sem szép...
Ebben a motorban közel gyári a kompresszió,hibátlan a váltó.violin írta: ↑2020.11.08., vas. 08:55Nem arról volt szó, hogy milyen fasza....?Bodoraudio írta: ↑2020.11.08., vas. 08:30Hali.
Csak nem bírtam magammal,vettem egy újszerű motort a banditába.
Nagyon pöpec lettVagy jó-jó....de ez így mégjobb!
![]()
Miben jobb....?
Húú...ez nagyon szép.
Ugye..?