A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Kicsit tovább gondoltad ezt a tegyük el a mocit a következő szezonra témát.
Van aki csak letakarja, Te egyenként becsomagolod az alkatrészeket.
[/quote]
Bakker! Nem így szokták....?
Angol egybehifi+osztrák Tesla+svájci lemezvakaró+angol fonó+belga drótok+háelté 3.....zene és bona.
Gyerekszoba: Cambridge Audio One+System Audio Saxo 1 active
Mozi:LG PH450UG+Bydium / 55C9
KV: Hario+Dedica
Lassacskán téliesítem a járgányokat. Múlt hét végén kivettem az akkut a Buell-ből, előtte kijárattam a benzint a kaburátorból.
Most a Morini-ből is kivettem és felraktam a csepptöltőre a másik mellé...
Elkezdtem a zárak átalakítását, az új kulcsokhoz.
_20201114_201532.JPG (420.7 KiB) Megtekintve 423 alkalommal
Angol egybehifi+osztrák Tesla+svájci lemezvakaró+angol fonó+belga drótok+háelté 3.....zene és bona.
Kinagyítottam, tényleg látszik, hogy még nem nyúltál hozá, de azért alapnak nagyon jó. Nagyon sokan "retro" és "vintage" névén olyan hulladékot árulnak, gondolom lomizták valahonnan, sokszor még le sem mossák. Horror összegeket kérnek. Ezen látszik némi megvigyázottság Látva a Piaggio-t, ez is biztosan klassz lesz
Köszi! ... majd igyekszem. Ez jelen formájában ár-érték arányban éppen jó volt... aztán majd meglátjuk,hogy mi sül ki belőle...
Most nem nyúlok hozzá, majd csak a következő szezon végén tervezem rendbe rakni.
Ez egyébként gyűjtemény része (lesz) vagy ha kész akkor megy eladásra? (Már nem mintha vevő lennék rá, csak érdekel és kérdezhetek ilyet )
Persze. Szívem szerint megtartanám... ... de egyelőre "eladásra" készül. Nyílván ez sokmindentől függ. Műszakilag alapvetően rendben van. Indul, jön-megy-megáll, világít...stb. És persze a piactól is függ. Mert ha teljeskörű felújításban, restaurálásban gondolkodom, akkor simán rászalad pluszban ~200-250e.... annyit meg már nem igazán adnak érte.
Meglátjuk...
Húú...ez nagyon szép. Te csináltad vagy találtál egy ilyen szèpet?
Köszi, de még közel sem szép... ... reméljük majd egyszer az lesz. Tegnap hoztam...és bőven lesz vele tennivaló.
De nagyon cuki kis jószág. 50-es 4ütemű, kardánhajtás...körváltó. Ja, és önindítós...
Most nem nyúlok hozzá, majd csak a következő szezon végén tervezem rendbe rakni.
Kinagyítottam, tényleg látszik, hogy még nem nyúltál hozá, de azért alapnak nagyon jó. Nagyon sokan "retro" és "vintage" névén olyan hulladékot árulnak, gondolom lomizták valahonnan, sokszor még le sem mossák. Horror összegeket kérnek. Ezen látszik némi megvigyázottság Látva a Piaggio-t, ez is biztosan klassz lesz
Ebben a motorban közel gyári a kompresszió,hibátlan a váltó.
Valószínű hogy keveset futott,jól karbantartott példány.
A menettulajdonság picit jobb lett,a fogyasztást még nem tudom.
Én ragaszkodom a bandithoz,ezért javítgatom.
Gondolom így gazdaságosabb is volt, mintsem a régit felújítani.... és az eredmény is biztosabb.
Sikerült egy komplett sérült motorkerékpárt vennem.
A sérült részek engem nem érdekeltek,viszont az ép részek hibátlanok,így a motorblokk is.
Felújítani nem érdemes, mert akár 1 millió is rámehet csak a motorjára.