Tudja a fene...asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:47Belevágsz?

A Morini egyelőre mindenképpen marad, semmiféle késztetést nem érzek a cseréjére.... de azért a kíváncsiság dolgozik rendesen.

Tudja a fene...asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:47Belevágsz?
Belevágsz?
Határeset..... MV Agusta Tourismo Veloce 800....
Pedig elég magas a WAF-faktora!
Nagyon megosztó forma, de nekem nagyon bejön.
Na, abban én is bízom, hogy nem hullik szét... Azt meg remélem, hogy én se csukom össze.violin írta: ↑2021.01.01., pén. 11:16asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:11Mik az idei tervek, akár motor fejlesztés, csere, akár motorozási, túra szempontból?
Vili! Idén többet kéne menni!Majd jól lemaradok, hogy ne lássák, hogy egy gagyi nagy tételben gyártott japán motor is Veled van.
![]()
Jóvanmá'! Ne félj,nem ragályos. Egészen közel jöhetsz.... nem kell attól tartani,hogy egyszercsak az MT szétesik...
![]()
Mondjuk a tavalyi teljesítményt nem lesz nehéz túlszárnyalni...![]()
asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:11Mik az idei tervek, akár motor fejlesztés, csere, akár motorozási, túra szempontból?
Vili! Idén többet kéne menni!Majd jól lemaradok, hogy ne lássák, hogy egy gagyi nagy tételben gyártott japán motor is Veled van.
![]()
Sajnos sok ilyen oktató van, vagy ha ha tud is vezetni rendesen,nem tud oktatni vagy egyszerűen nem is érdekli. A feleségem állítása szerint tőlem tanult meg vezetni,pedig már több éve volt jogsija. Csak éppen soha senki nem mondott vagy mutatott neki semmit különböző forgalmi szitukban.asebestyen írta: ↑2020.12.31., csüt. 21:22Rengetegen motoroznak úgy, hogy sose volt jogsijuk nagymotorra. És van köztük sok, akik jól motoroznak, jobban mint én jogsival.Hozzáteszem, az én oktatóm szerintem sok éve inaktív motoros volt már akkor, mikor én tanultam, de a mai napig oktat. Soha nem adott semmilyen vezetéstechnikai instrukciót. Végig kellett tudni csorogni a vizsgaútvonalakon.
Valamint az is sokat segítene, hogy pl aki újrakezdő, az egy picit nézzen már utána, hogy mi változott az elmúlt 10-20évben...AAttila írta: ↑2020.12.31., csüt. 20:41Hátha segítene,hogy páran még gyakoroljanak mielőtt a forgalomba indulnának.GTomi írta: ↑2020.12.31., csüt. 20:31Jövőre:
https://hegylakok.hu/2020/12/valtozik-a ... -2021-ben/
Persze nagyon sokszor nem a motoros, bringás az okozó, mégis nekik kell a nagyobb mentés, amihez elengedhetetlen a jármű uralása.
Hátha segítene,hogy páran még gyakoroljanak mielőtt a forgalomba indulnának.GTomi írta: ↑2020.12.31., csüt. 20:31Jövőre:
https://hegylakok.hu/2020/12/valtozik-a ... -2021-ben/
Jujujj! Az már a szomszéd utcából is hallatszik....
Nem baj, érte/ünk dolgoznak. Én is melózok még mindig másokért, a családomért, a hobbimért.
De gyönyörű, megvigyázott állapotban van. Gratula!