Most,hogy befejeztük a motorom érdemtelen dícséretét...

Most,hogy befejeztük a motorom érdemtelen dícséretét...
Van az a szint, ahol nem éri meg cserélni. Akkor nem is kell.asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 12:50Vilmos motorja gyárilag ilyesmi alkatrészekből van, úgy könnyű, de pszt!![]()
![]()
Egyébként helyesbítek....a te motorodnál ez valóban így van. A kipufogó tényleg sokat ért....és biztosan jó lenne előre-hátra egy-egy állítható Bitubo...
asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 12:50Vilmos motorja gyárilag ilyesmi alkatrészekből van, úgy könnyű, de pszt!![]()
![]()
Vilmos motorja gyárilag ilyesmi alkatrészekből van, úgy könnyű, de pszt!
Hááááát....
Íjjjjjjj! Ebből aztán rengeteg benzint lehetne venni, temérdek kilómétert lehetne motorozni belőle....asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 12:36Az én motoromhoz ennyibe lenne a léleksimogatás:
Háááát, nem occsó játék.![]()
![]()
Kb...mondjuk szerintem ezek olyan dolgok, amik inkább az ember lelkének kellenek...
Főleg elöl-hátul Öhlinssel és akropovic kipuval. Ezek egy másik motor ára...
Nekem mákom volt az oktatómmal, aktív motoros oktató és aktív motoros rendőr.AAttila írta: ↑2020.12.31., csüt. 21:33Sajnos sok ilyen oktató van, vagy ha ha tud is vezetni rendesen,nem tud oktatni vagy egyszerűen nem is érdekli. A feleségem állítása szerint tőlem tanult meg vezetni,pedig már több éve volt jogsija. Csak éppen soha senki nem mondott vagy mutatott neki semmit különböző forgalmi szitukban.asebestyen írta: ↑2020.12.31., csüt. 21:22Rengetegen motoroznak úgy, hogy sose volt jogsijuk nagymotorra. És van köztük sok, akik jól motoroznak, jobban mint én jogsival.Hozzáteszem, az én oktatóm szerintem sok éve inaktív motoros volt már akkor, mikor én tanultam, de a mai napig oktat. Soha nem adott semmilyen vezetéstechnikai instrukciót. Végig kellett tudni csorogni a vizsgaútvonalakon.
Ha nem akarsz hosszabb csomagos túrákra menni, akkor ... persze magyarázható.violin írta: ↑2021.01.01., pén. 11:50Tudja a fene...Egyelőre örülök,ha a bérlés/próba összejön az idén, aztán majd meglátjuk...
A Morini egyelőre mindenképpen marad, semmiféle késztetést nem érzek a cseréjére.... de azért a kíváncsiság dolgozik rendesen.![]()
Tudja a fene...asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:47Belevágsz?
Belevágsz?
Határeset..... MV Agusta Tourismo Veloce 800....
Pedig elég magas a WAF-faktora!
Nagyon megosztó forma, de nekem nagyon bejön.
Na, abban én is bízom, hogy nem hullik szét... Azt meg remélem, hogy én se csukom össze.violin írta: ↑2021.01.01., pén. 11:16asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:11Mik az idei tervek, akár motor fejlesztés, csere, akár motorozási, túra szempontból?
Vili! Idén többet kéne menni!Majd jól lemaradok, hogy ne lássák, hogy egy gagyi nagy tételben gyártott japán motor is Veled van.
![]()
Jóvanmá'! Ne félj,nem ragályos. Egészen közel jöhetsz.... nem kell attól tartani,hogy egyszercsak az MT szétesik...
![]()
Mondjuk a tavalyi teljesítményt nem lesz nehéz túlszárnyalni...![]()
asebestyen írta: ↑2021.01.01., pén. 11:11Mik az idei tervek, akár motor fejlesztés, csere, akár motorozási, túra szempontból?
Vili! Idén többet kéne menni!Majd jól lemaradok, hogy ne lássák, hogy egy gagyi nagy tételben gyártott japán motor is Veled van.
![]()
Sajnos sok ilyen oktató van, vagy ha ha tud is vezetni rendesen,nem tud oktatni vagy egyszerűen nem is érdekli. A feleségem állítása szerint tőlem tanult meg vezetni,pedig már több éve volt jogsija. Csak éppen soha senki nem mondott vagy mutatott neki semmit különböző forgalmi szitukban.asebestyen írta: ↑2020.12.31., csüt. 21:22Rengetegen motoroznak úgy, hogy sose volt jogsijuk nagymotorra. És van köztük sok, akik jól motoroznak, jobban mint én jogsival.Hozzáteszem, az én oktatóm szerintem sok éve inaktív motoros volt már akkor, mikor én tanultam, de a mai napig oktat. Soha nem adott semmilyen vezetéstechnikai instrukciót. Végig kellett tudni csorogni a vizsgaútvonalakon.