A Prestige fölött lesz. Annak a sorsa még nem tisztázott.
A Founder a Persona széria új fejlesztéseit fogja magán hordozni.
Bővebb információ március 1 után.
A műszaki adatokat tartalmazó táblázat magyarul a csatolt word dokumentumban olvasható.
Moderátor: LIMAR
A Prestige fölött lesz. Annak a sorsa még nem tisztázott.
Köszönöm! Minden pillanat egy örökké való élvezet egy ilyen rendszeren.
A sok cserélgetés azért is lehet, mert nem mindig találja meg az ember az adott hangkarhoz a hozzá illő hangszedőt. Másodsorban meg a zenei stílus is lehet oka stb...HSRT8 írta: ↑2020.09.06., vas. 17:35Köszi, ez világos volt, ezért írtam, hogy ez is hasznos összehasonlítás. Azért azt gondoltam, hogy ezen az árszinten a pu próbálgatás - ami egy idő után úgyis kell, ha sok zenét hallgat az ember - azért már nem ritka, de lehet, hogy ebben is tévedek, vagy csak kis hazánkban van így.
Köszi, ez világos volt, ezért írtam, hogy ez is hasznos összehasonlítás. Azért azt gondoltam, hogy ezen az árszinten a pu próbálgatás - ami egy idő után úgyis kell, ha sok zenét hallgat az ember - azért már nem ritka, de lehet, hogy ebben is tévedek, vagy csak kis hazánkban van így.LIMAR írta: ↑2020.09.06., vas. 13:09A teszt célja az volt, ha valaki rászán 1500 USD-t egy komplett lemezjátszóra, kifizeti, hazaviszi, bekapcsolja, azok közül melyik fog a legjobban szólni. Az emberek többsége nem hifista, aki tesztelget, cserélgeti a hangszedőket, belső kábeleket, alátéteket, tápkábeleket... Megveszi, hazaviszi, hallgatja.Klaca írta: ↑2020.09.06., vas. 12:08Köszi, asszem félreértettem, azt hittem, minden készülék külön is kapott egy olyan kis tesztet, mint a mofi. Gondolom akkor ez csak a győztesnek jár. Biztos az ilyen összehasonlítás is hasznos, de engem jobban érdekelt volna, ha pl. ugyanazzal a pu-val tesztelik a lejátszókat, mert pl. a rega pu-k régen legendásan szarok voltak, a mofi meg itt nagyon erős.
Nekik a legjobb választás ebben az ársávban a tesztelt készülékek közül a MoFi Studiodeck+ komplett lemezjátszó lenne.
A teszt célja az volt, ha valaki rászán 1500 USD-t egy komplett lemezjátszóra, kifizeti, hazaviszi, bekapcsolja, azok közül melyik fog a legjobban szólni. Az emberek többsége nem hifista, aki tesztelget, cserélgeti a hangszedőket, belső kábeleket, alátéteket, tápkábeleket... Megveszi, hazaviszi, hallgatja.Klaca írta: ↑2020.09.06., vas. 12:08Köszi, asszem félreértettem, azt hittem, minden készülék külön is kapott egy olyan kis tesztet, mint a mofi. Gondolom akkor ez csak a győztesnek jár. Biztos az ilyen összehasonlítás is hasznos, de engem jobban érdekelt volna, ha pl. ugyanazzal a pu-val tesztelik a lejátszókat, mert pl. a rega pu-k régen legendásan szarok voltak, a mofi meg itt nagyon erős.
Köszi, asszem félreértettem, azt hittem, minden készülék külön is kapott egy olyan kis tesztet, mint a mofi. Gondolom akkor ez csak a győztesnek jár. Biztos az ilyen összehasonlítás is hasznos, de engem jobban érdekelt volna, ha pl. ugyanazzal a pu-val tesztelik a lejátszókat, mert pl. a rega pu-k régen legendásan szarok voltak, a mofi meg itt nagyon erős. (Persze lehet fokozni, hogy ugyanzzal a karral a futóműveket, de a pu cserélgetés mégis csak gyakoribb, könnyebben megoldható, mint a karok variálgatása)LIMAR írta: ↑2020.09.05., szomb. 23:33Ez egy összehasonlító teszt volt közel azonos árú komplett lemezjátszók között. A teljes teszt a mellékelt pdf-ben olvasható. A végén jól leírják a két finalista között hallható különbségeket. Önálló tesztem nincs róla. A neten biztosan sok teszt található róluk.
Ez egy összehasonlító teszt volt közel azonos árú komplett lemezjátszók között. A teljes teszt a mellékelt pdf-ben olvasható. A végén jól leírják a két finalista között hallható különbségeket. Önálló tesztem nincs róla. A neten biztosan sok teszt található róluk.
Fel tudnád esetleg tenni még a Rega tesztjét is? Nagyon köszi!