Tisztelt Fórumtársak!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
viewtopic.php?f=100&t=199327

ős-Audio Note/Kondo hangfalkábel - réz, japán

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
Avatar
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Hozzászólások: 12040
Csatlakozott: 2008.12.12., pén. 11:49
Értékelés: 5711
Tartózkodási hely: SO15 0SB

Re: ős-Audio Note/Kondo hangfalkábel - réz, japán

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

A felesleg az off-ban, ott lehet folytatni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Avatar
Vikunya
Fórumlakó
Fórumlakó
Hozzászólások: 955
Csatlakozott: 2011.12.21., szer. 00:26
Értékelés: 344
Tartózkodási hely: Győr (Nyúl)

Re: ős-Audio Note/Kondo hangfalkábel - réz, japán

Hozzászólás Szerző: Vikunya »

Az elmúlt években került hozzám is (40 méternyi) ilyen kábel. Megjegyzem egy helyről. Amúgy nagyon ritka madár. Hazai berkekben "Kondo zöld fehér" néven emlegetik. Hogy Kondo kábel-e nem tudom. A dupla selyemcérna szigetelés és a litze szerkezet eléggé japános. Az én angol forrásom is Audio Note kábelnek ismerte, s állítása szerint Kondo forgalmazótól vette (Deco Audio).

A felét jó szívvel ajánlottam több ismerősömnek is, akik pozitívan fogadták. Tényleg jó. :D A szélessávú dobozomhoz kiugróan bevált, de más - hagyományos kétutas- dobozommal is igen jól szerepelt. Amelyik doboz nem szereti az ezüstöt, ott jöhet be leginkább. Általánosságban magam is a Ksl Spc verziói felé pozícionálnám, szerencsés esetben magasan veri azokat. A vezetőkeresztmetszet ennél a kábelnél jóval nagyobb.

Meg kell azonban jegyezni, hogy - nyilván valamelyik műszaki paramétere miatt - nem univerzális. :alert2: (Mi az?) Egy ismerős Avantgarde A. Duo hangfalánál nagyon nem vált be, s az AN J/Spx dobozom is rendesen kiköpte. (Utóbbira számítottam, mert a réz ezüst keverése nem szerencsés An dobozoknál. A J/Spx a gyári Ksl Spc-t se szerette, de ezt kimondottan nem kedvelte. A még több réz vezető még nagyobb összeférhetetlenséget szült.)

Lezárt

Vissza: “Kábelek”