A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Ezen az az aktív basszus bemenet hogyan működik? Sosem láttam ilyet.
Ez tipikusan csak Linn hangsugárzókon van.
Mindegyiket át lehet alakítani úgynevezett aktív konfigurációra. Jelen esetben 3 (Linn) végfok kell hozzá, illetve a hangfalhoz való 3 pár aktív kártya, amiket az erősítőkbe kell szerelni. (majd a gyári leírásnak megfelelően kiiktatni a hangfal saját hangváltóját.) Így az egyik végfok a magasat hajtja, a másik a mély-közepet, a harmadik pedig a közepet. Ilyenkor persze az említett "hidalás" tilos, nem szabad utána összekötni a bemeneteket.
Ez egyébként ugrásszerű minőségjavulást eredményez úgy, hogy nem kellett hangfalat váltani.
Forrás: Linn Karik + Numerik, Manticore Mantra + Jelco SA 750D + Denon DL-103 + Pointe Spin Doctor
Erősítő: Linn Kairn, Linn 2250
Hangfal: Linn Akurate 212
Tápkábelek: Power-R Live 2
Ic kábelek: Acoustic Zen Matrix Reference
Hangfalkábel: Acoustic Zen Hologram
Szia!
Jó kérdés, magam sem tudom,
megpróbálok utánaolvasni :-)...
Én áthidalva használtam a magas és mély-bemeneteket.
Adom hozzá a "hidat".
Természetesen bikábelezni is lehet illetve akár külön végfokozattal is hajtható.
Mindenki másképp csinálja .
Szép estét minden kedves fórumozónak!
Eladó a címben említett Linn hangdobozpár.
Hibátlan működésű, szép állapotú,
pár kisebb karccal.
Nagyon kellemes hangú hangsugárzó :-)...
"Szövetbugyija" sajnos nincs meg.
95000 forintot szeretnék érte kapni.
Köszönöm a lehetőséget.
DSCF0965.JPG (1.44 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal
DSCF0966.JPG (1.41 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal
DSCF0967.JPG (1.86 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal
DSCF0968.JPG (2.47 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal
DSCF0970.JPG (2.62 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal
DSCF0969.JPG (2.58 MiB) Megtekintve 1438 alkalommal