Mert az is vagyok!Úgy írtál, mint ha az öregek tanácsának az elnöke lennél! Jól összefoglaltad tömören.

"Kódolt üzenet Corruscant-ra az öregek tanácsába!"
Mert az is vagyok!Úgy írtál, mint ha az öregek tanácsának az elnöke lennél! Jól összefoglaltad tömören.
Elég régóta itt vagyok, de eddig egyszer olvastam olyat, hogy basszus - igazad volt. Azt is én írtam. Utána kiderült, hogy mégis nekem volt igazam.
Ilyen elégedett vevőjük sem lesz mégegy.Den írta: ↑2021.01.22., pén. 14:20Én boldogan elfogadom, sőt egyenesen kikértem 4- 6 hm üzletág vezető véleményét és tanácsát: vászonról- végfokokról- subokról-processzorokról- média lejátszókról- kábelekről stb és így biztosan a legjobbat vehettem meg minden kompromisszum nélkül, ráadásul sok milliót megspórolva.
Ja!
Erre annyit reflektálnék csak, hogy egyes sztereó rendszerek is képesek, olyan teret rajzolni, hogy azt hinnéd vannak hátterek a szobában...reinerz írta: ↑2021.01.21., csüt. 18:48@Den
Nemrég építettem át a szobámat és az első nap atmos nélkül volt bekötve a rendszerem. Leteszteltem pár demo-t és igen csak elgondolkodtam hogy az atmos-ra egyáltalán szükségem van-e. Arcam olyan teret csinált hogy sokszor azt éreztem mintha tényleg fejem felet lenne egy hangszóró. Szóval atmos nélkül is életképes lehet egy jó rendszer. Lehet a te rendszeredbe ez nem tapasztalható de van az a rendszer ahol igen.
Kedves Den mester.Den írta: ↑2021.01.21., csüt. 16:24Szeretnék egy kéréssel fordulni Morph házimozis kolléga felé így ismeretlenül!
A szintén Érden lakó Fish fórumtárs szerint az atmos hangfalak feleslegesek, mert az 5.1 vagy 7.1 bőven elég, az atmos hangfalak alig kapnak, vagy nem is kapnak jelet az ugyanolyan, mint a tiéd Lexikon 10- es processzor által!
A Klipsch atmos hangfalaiddal elégedett vagy, mint írtad, nekem referencia Klipscheim vannak és maradéktalanul kiszolgálják a végfokokat. Tavaly 7 rendbeli hangminőség előrelépést követtem el és a Klipschek mindet egyenként lekövették.
Én- is- tudom, hogy atmos- ok nélkül nem házimozi a házimozi, nem lehet annak nevezni a térhatású hangot. Sőt több AVX fórumtárs 6- ot használ.
Nálam az utolsó bejáratódás: A.Q. Mackenzie XLR dugói és a 2. Emo XPA GEN3 7x200 wattos végfoka október 22.- től január 2.- ig tartott!
Kérésem: engedd be az érdi kollégát légy szíves és mutassál egy filmrészletet neki, ahol igazán kijön az atmos- ok hatása, tulajdonképpen bármelyik akciófilm, de TE is tudod: Sicario Soldado 1 óra 44- től a 2 helikopter elhúz a maffiózók felett!
Nem is kell keresni, mert mindig dolgozik mind a 4 atmos egy mozgalmasabb filmnél!
Köszönettel: Den
Én elismerem, hogy hozzátesz az Atmos, de olyan jól megvannak nálam a felső effektek mennyezeti hangszórók nélkül is, hogy semmi szükségét nem érzem fejleszteni miatta. Ahol hallottam Atmost ott engem nem győzött meg, hogy annyit hozzátenne az enyémhez képest. (Tervezés szintjén nem vetettem el a lehetőségét, mert be lett csövezve az álmennyezet hozzá, de nem fogom meglépni a dolgot.)DeLorean írta: ↑2021.01.21., csüt. 18:55Egy jó 5.1/7.1 rendszer viszont érdekes módon sokszor meg tudja mutatni, ha valami "fent történik".
A Kapitány és Katona DTSHD hang és az emberek fent futkosnak - úgy lehet hallani.
A natív atmos sajnos sokszor téveszt, de ha nem, akkor bizony élmény és nem lehet leírni, vagy tollvonással elintézni.
Én remélem egyre jobb lesz a filmek atmos hangja.
Jelenleg én az atmos filemekt azzal, a többit Auro3D-ben hallgatom - nem rossz azért.
Fish-nek két atmos hangfala van, vagy volt. Nehéz követni.Den írta: ↑2021.01.21., csüt. 16:24Kérésem: engedd be az érdi kollégát légy szíves és mutassál egy filmrészletet neki, ahol igazán kijön az atmos- ok hatása, tulajdonképpen bármelyik akciófilm, de TE is tudod: Sicario Soldado 1 óra 44- től a 2 helikopter elhúz a maffiózók felett!
Nem is kell keresni, mert mindig dolgozik mind a 4 atmos egy mozgalmasabb filmnél!
Köszönettel: Den
Szeretnék egy kéréssel fordulni Morph házimozis kolléga felé így ismeretlenül!
lehet Morph bevackolta magát a moziszobába és élvezi sz előadást! Akkor csak abban reménykedhetünk hogy a medvével együtt előjön!
Letelt az egy hónap, úgyhogy szerintem már rendszercsere zajlik.
Én is úgy járattam a stereo rendszert, hogy beraktam egy "bejáratós" cd-t és mehet a menet. Amíg reggeltől estig a melóban voltam, otthon ment a bejáratása a hangsugárzóknak
Óraszám kell basszus, nem létszám!