Az elmúlt napokban az online hifi magazinok hitelességéről és elfogultságáról volt szó.wittao írta: ↑2019.12.04., szer. 15:19
Azt írtad, hogy alá van támasztva amiket írnál/mondanál/mutatnál. Úgy gondolom, hogy ott belekötni sokmindenbe nem lehet. Ezért is javasoltam a Youtube-ot, ott még mások is okulhatnak belőle, és itt nem lehet a rosszakaratú/indulatú kereskedők és fantáziadús hallgatók + érdekes köreik által szétszedni. Én továbbra is kíváncsi vagyok erre, például imádtam a bűvésztrük-leleplezős videókat, ha meg ugyanezt a hifiben is végignézhetném az nagyon érdekes lenne!
Ennek kapcsán vetettem fel a felhasználói értékelés opciót a cikkekkel egy időben és felületen.
Hogy a vásárlói oldalról is látszódjék a jellemzés, mint ebayen a product review.
Biztos nem csak velem fordult elő, hogy egy már birtokolt, vagy jól ismert termék tesztjét, esetleg az aktuális eladója ömlengését olvasva az az érzésem, hogy a fejlécben elírták a márkát és a típust. Sokszor köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Viszont amint túladtak az első példányokon, privát üzenetben, vagy az internet rejtett zugaiban néha ott lapul az elfogulatlan vélemény, ami érdekes módon minden érintettnél egyezik. Csak térben is időben elcsúszva.
Ha a vásárlók biztonsága érdekében köteleznék a portálokat a felhasználói értékelés lehetőségére, megszüntethető lenne, hogy 25 éve ugyanazzal a 4-5 sablon panellel népszerűsítsenek több ezer terméket.