Még az is nagyon sok érte.Ottokár írta: ↑2021.02.08., hétf. 11:04Igen, belebotlottam, levelet váltottunk. 850-re tartja, 15 évesnek gondolja.
vazze írta: ↑2021.01.02., szomb. 09:28Komolyan és őszintén bízom benne , hogy senki sem dől be ennek a baromságnak!
https://apro.hifipiac.hu/category-table ... -e-d,89715
Az én dobozaim voltak. Ha jól emlékszem 450.000.-ért adtam oda neki.
A “nagy gonddal kivitelezett” állványokat pedig a régi ls5/8-as monitoraimhoz dobtam össze egyik este bauhaus/ikea anyagokból.
Figyelem: a szabályzat 6.8.3.1 - es pontja alapján az adás vételi részen a "pü ment" és "válasz ment" jellegű hozzászólásokat törölni fogjuk, csakúgy mint a hely / posta adatok és ár nélkül feladott hirdetéseket.
Audio Note
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 166
Re: Audio Note
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Igen, belebotlottam, levelet váltottunk. 850-re tartja, 15 évesnek gondolja.
vazze írta: ↑2021.01.02., szomb. 09:28Komolyan és őszintén bízom benne , hogy senki sem dől be ennek a baromságnak!
A “nagy gonddal kivitelezett” állványokat pedig a régi ls5/8-as monitoraimhoz dobtam össze egyik este bauhaus/ikea anyagokból.
Auralic Aries femto - Chord Qutest - Luxman L 435 - ProAc Response D15
Később, úgy ket év múlva, a nyersolaj világpiaci árának jelentős esése következtében, az üzemanyagok ára több, mint száz Forintal csökkent, mégsem jelentették be az említett ágazatok, hogy akkor most e miatt árat csökkentenek. Jobban belegondolva, pedig ez lett volna a korrekt eljárás, de ez csak hiú ábránd marad.
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 766
Természetesen nem! Tudod, ez pont olyan, mint mikor néhány éve, az élelmiszer ipar több ágazata is áremelést jelentett be, az emelkedő üzemanyag árakra hivatkozva.
Később, úgy ket év múlva, a nyersolaj világpiaci árának jelentős esése következtében, az üzemanyagok ára több, mint száz Forintal csökkent, mégsem jelentették be az említett ágazatok, hogy akkor most e miatt árat csökkentenek. Jobban belegondolva, pedig ez lett volna a korrekt eljárás, de ez csak hiú ábránd marad.
Analóg: Alphason solo, Linn Akito, Benz-Micro ACE L, Silver Cord Plus, Hiraga headamp, ARC"By fpalotás", Heed Orbit 2
Digitális: Audiomeca Mephisto, Benchmark dac 1
Rádió: Philips FT-950
Erősítő: Etalon + Conrad Johnson MF 2250
Hangsugárzó: JBL Ti 5000,
Kábelek: Kimber Hero, DIY
Digitális: Audiomeca Mephisto, Benchmark dac 1
Rádió: Philips FT-950
Erősítő: Etalon + Conrad Johnson MF 2250
Hangsugárzó: JBL Ti 5000,
Kábelek: Kimber Hero, DIY
- Smart845
- V.I.P.
Á dehogy!Visszafelé már nem működik.
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
Kíváncsi leszek ha majd helyreáll a gazdaság (ha valaha lesz olyan
) a járványhelyzet után , akkor vajon a most ezek miatt emelkedő árak visszaállnak ?
Kíváncsi leszek ha majd helyreáll a gazdaság (ha valaha lesz olyan

- Smart845
- V.I.P.
Igen,ez sajnos várható volt.Mindennek emelkedik az ára.
az egyik angol kereskedő ismerősömtől kaptam
> "Due to the ongoing economic challenges faced by many manufacturers - Audio Note will be bringing in a 13% price rise as of the 10th February. " 

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Szerintem örök darab lesz neki.
- Smart845
- V.I.P.
Ez tényleg irreálisan magas ár.vazze írta: ↑2021.01.02., szomb. 09:28Komolyan és őszintén bízom benne , hogy senki sem dől be ennek a baromságnak!
Szerintem örök darab lesz neki.
Komolyan és őszintén bízom benne , hogy senki sem dől be ennek a baromságnak!
- std74769
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 2
Szia Ruben, végül megoldódott az OTO SE beszerzés?
- std74769
van egy eladó OTO PP phono 500-ért a hifipiacon, lehet, itt is van:)
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 700
Nem mennék bele nagyon, mert már régen eldőlt nálam, hogy single end és trióda, de elfogadom ha másnak más. Csak megérteni nem tudom a hallottak alapján.... :)trane írta: ↑2020.10.10., szomb. 18:14ha leveszed a tetejét, meg fogod tudni mondani a korát, mindegyikben van dátumSoundMania írta: ↑2020.10.10., szomb. 17:41Nem tudom mennyi idős, itt vette egy barátom a fórumon. Esetleg ha onnan kiderülhet...(ha másutt nem, a kondikon)
egyébként nem osztom a véleményed a P1SE vs. P1PP-t illetően, szerintem meglehetősen hasonlóak(sőt, a PP rock-ra megfelelőbb is
)
ha leveszed a tetejét, meg fogod tudni mondani a korát, mindegyikben van dátumSoundMania írta: ↑2020.10.10., szomb. 17:41Nem tudom mennyi idős, itt vette egy barátom a fórumon. Esetleg ha onnan kiderülhet...

egyébként nem osztom a véleményed a P1SE vs. P1PP-t illetően, szerintem meglehetősen hasonlóak

védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Csövek is jó állapotúak.
Hogy milyen előfok kell hozzá? Hát kérdés mi a cél. De az M2 biztos, hogy már jó szint.
Másrészt az a jó az Audio Note-kban, hogy jól fejleszthetőek gyári alkatrészekkel. Ha nincs egyben a pénz feljebblépni magasabb kategóriás példánya, elegendő meglevő magasabb szintre hozni.
De nem mennék bele a részletekbe most itt
- SoundMania
- V.I.P.
Nem tudom mennyi idős, itt vette egy barátom a fórumon. Esetleg ha onnan kiderülhet. Klassz kis cucc a maga nemében. Jadis Orchestra kutyafüle hang ehhez képest pl.Ruben írta: ↑2020.10.10., szomb. 17:32Igen gondolkodtam már ezen a felálláson is, csak helyszűke miatt vetettem el. De még agyalok rajta. Mennyi idős a készüléked? Ahhoz legalább egy M2 előfok dukálna ugye?SoundMania írta: ↑2020.10.09., pén. 12:32P1SE végfokot tudok eladót, nagyon jó állapotban. Ahhoz már csak előfok kell.... A PP verziót nem javaslom! Sokkal rosszabb a hangja.
Csövek is jó állapotúak.
Hogy milyen előfok kell hozzá? Hát kérdés mi a cél. De az M2 biztos, hogy már jó szint.
Másrészt az a jó az Audio Note-kban, hogy jól fejleszthetőek gyári alkatrészekkel. Ha nincs egyben a pénz feljebblépni magasabb kategóriás példánya, elegendő meglevő magasabb szintre hozni.
De nem mennék bele a részletekbe most itt
Igen gondolkodtam már ezen a felálláson is, csak helyszűke miatt vetettem el. De még agyalok rajta. Mennyi idős a készüléked? Ahhoz legalább egy M2 előfok dukálna ugye?SoundMania írta: ↑2020.10.09., pén. 12:32P1SE végfokot tudok eladót, nagyon jó állapotban. Ahhoz már csak előfok kell.... A PP verziót nem javaslom! Sokkal rosszabb a hangja.Ruben írta: ↑2020.09.24., csüt. 15:17Pont erre a típusra gondoltam én is. A phono fokozat miatt valóban jó volna.std74769 írta: ↑2020.09.24., csüt. 14:54Szia Ruben, én hosszú válogatás és végtelennek tűnő audio-szalon látogatás után vettem egy AN/E Spe hangfalat, amibe utólagosan kék hemp membránokat tettek Hollandiában. A holland vásárlás után egyből az Audio Note tulajdonosával, Peter Qvortruppal beszéltem meg, hogy a gyárukba elküldöm, ott feltuningolták, behangolták, így lett végül nálam a hangfal. Mondhatom, hogy száz százalékosan meg vagyok vele elégedve, de mivel az AN speciálisan arra törekszik, hogy az ő cuccaikat építsd össze, rövid tanakodás után vettem Angliából másodkézből egy OTO SE erősítőt. Ezzel a hangfal úgy szól, ahogy kell. Én ezt ajánlom hozzá, érdemes OTO SE Phono változatot keresni, hogy ne kelljen külön előfok a lemezjátszóhoz, ha hallgatsz bakelitet (márpedig miért is ne hallgatnál?) Kicsit olyan ez, mint az Apple, ha van egy iPhone-od, akkor jó igazán, ha minden más is az:)
Volt is egy eladó Angliában csak addig tököltem amíg eladták, na mindegy csak lesz még eladó belőle. Úgy is ki kell most hevernem a doboz cserét
Köszönöm a tanácsokat.
- SoundMania
- V.I.P.
P1SE végfokot tudok eladót, nagyon jó állapotban. Ahhoz már csak előfok kell.... A PP verziót nem javaslom! Sokkal rosszabb a hangja.Ruben írta: ↑2020.09.24., csüt. 15:17Pont erre a típusra gondoltam én is. A phono fokozat miatt valóban jó volna.std74769 írta: ↑2020.09.24., csüt. 14:54Szia Ruben, én hosszú válogatás és végtelennek tűnő audio-szalon látogatás után vettem egy AN/E Spe hangfalat, amibe utólagosan kék hemp membránokat tettek Hollandiában. A holland vásárlás után egyből az Audio Note tulajdonosával, Peter Qvortruppal beszéltem meg, hogy a gyárukba elküldöm, ott feltuningolták, behangolták, így lett végül nálam a hangfal. Mondhatom, hogy száz százalékosan meg vagyok vele elégedve, de mivel az AN speciálisan arra törekszik, hogy az ő cuccaikat építsd össze, rövid tanakodás után vettem Angliából másodkézből egy OTO SE erősítőt. Ezzel a hangfal úgy szól, ahogy kell. Én ezt ajánlom hozzá, érdemes OTO SE Phono változatot keresni, hogy ne kelljen külön előfok a lemezjátszóhoz, ha hallgatsz bakelitet (márpedig miért is ne hallgatnál?) Kicsit olyan ez, mint az Apple, ha van egy iPhone-od, akkor jó igazán, ha minden más is az:)
Volt is egy eladó Angliában csak addig tököltem amíg eladták, na mindegy csak lesz még eladó belőle. Úgy is ki kell most hevernem a doboz cserét
Köszönöm a tanácsokat.
Pont erre a típusra gondoltam én is. A phono fokozat miatt valóban jó volna.std74769 írta: ↑2020.09.24., csüt. 14:54Szia Ruben, én hosszú válogatás és végtelennek tűnő audio-szalon látogatás után vettem egy AN/E Spe hangfalat, amibe utólagosan kék hemp membránokat tettek Hollandiában. A holland vásárlás után egyből az Audio Note tulajdonosával, Peter Qvortruppal beszéltem meg, hogy a gyárukba elküldöm, ott feltuningolták, behangolták, így lett végül nálam a hangfal. Mondhatom, hogy száz százalékosan meg vagyok vele elégedve, de mivel az AN speciálisan arra törekszik, hogy az ő cuccaikat építsd össze, rövid tanakodás után vettem Angliából másodkézből egy OTO SE erősítőt. Ezzel a hangfal úgy szól, ahogy kell. Én ezt ajánlom hozzá, érdemes OTO SE Phono változatot keresni, hogy ne kelljen külön előfok a lemezjátszóhoz, ha hallgatsz bakelitet (márpedig miért is ne hallgatnál?) Kicsit olyan ez, mint az Apple, ha van egy iPhone-od, akkor jó igazán, ha minden más is az:)
Volt is egy eladó Angliában csak addig tököltem amíg eladták
Köszönöm a tanácsokat.
Köszönöm a tippeket és a jó tanácsokat.HoriTon írta: ↑2020.09.23., szer. 11:47Jelenleg AN E/Lx kit hangfalat használok és semmi esetre sem válnék meg tőle!
A tapasztalatom az, hogy SE csöves erősítővel jó igazán. Abszolút nincs mély, sem dinamika hiánya (sőt), pedig a faltól és a saroktól viszonylag távol van. DP SE 300B- mono blockok-al és az általam készített mindegyik fajta SE csöves erősítőkkel, valamint a mostani AN Conqueror-al is szuperül szól.
Jadis Orchestra PP-vel nem volt jó páros.
- std74769
Szia Ruben, én hosszú válogatás és végtelennek tűnő audio-szalon látogatás után vettem egy AN/E Spe hangfalat, amibe utólagosan kék hemp membránokat tettek Hollandiában. A holland vásárlás után egyből az Audio Note tulajdonosával, Peter Qvortruppal beszéltem meg, hogy a gyárukba elküldöm, ott feltuningolták, behangolták, így lett végül nálam a hangfal. Mondhatom, hogy száz százalékosan meg vagyok vele elégedve, de mivel az AN speciálisan arra törekszik, hogy az ő cuccaikat építsd össze, rövid tanakodás után vettem Angliából másodkézből egy OTO SE erősítőt. Ezzel a hangfal úgy szól, ahogy kell. Én ezt ajánlom hozzá, érdemes OTO SE Phono változatot keresni, hogy ne kelljen külön előfok a lemezjátszóhoz, ha hallgatsz bakelitet (márpedig miért is ne hallgatnál?) Kicsit olyan ez, mint az Apple, ha van egy iPhone-od, akkor jó igazán, ha minden más is az:)
Jelenleg AN E/Lx kit hangfalat használok és semmi esetre sem válnék meg tőle!
A tapasztalatom az, hogy SE csöves erősítővel jó igazán. Abszolút nincs mély, sem dinamika hiánya (sőt), pedig a faltól és a saroktól viszonylag távol van. DP SE 300B- mono blockok-al és az általam készített mindegyik fajta SE csöves erősítőkkel, valamint a mostani AN Conqueror-al is szuperül szól.
Jadis Orchestra PP-vel nem volt jó páros.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20200923-102104521_1_1.jpg (318.12 KiB) Megtekintve 1083 alkalommal
CD futómű: JADIS JD3
DAC: CHORD QUTEST; Táp MCRU
Digitális futómű: AURALIC A F tuningolt
Deck: NAKAMICHI LX5
Előfok: HoriTon AN OTO DIY
Végfok: AUDIO NOTE CONQUEROR SE 300B
Hangfal: AUDIO NOTE E/LX KIT
Kábelek: vdH REVELATION; AQ THUNDER. ValhallA CuAg,AgPt, AURA; DRACO
Elosztó: FISCH AUDIO R L
DAC: CHORD QUTEST; Táp MCRU
Digitális futómű: AURALIC A F tuningolt
Deck: NAKAMICHI LX5
Előfok: HoriTon AN OTO DIY
Végfok: AUDIO NOTE CONQUEROR SE 300B
Hangfal: AUDIO NOTE E/LX KIT
Kábelek: vdH REVELATION; AQ THUNDER. ValhallA CuAg,AgPt, AURA; DRACO
Elosztó: FISCH AUDIO R L
Lehet hogy nagyon leszükítettem a kört, bármelyik E típus összeállítás érdekelne.
Sziasztok
Érdekelnének a tapasztalatok. Egy AN E Spe/ He hangsugárzóhoz ki milyen erősítőt használ illetve kinek mi vált be a legjobban. Én jelenleg egy Pointe Sima 20- at használok, amivel nagyon szépen muzsikál, de érdekelnének a tapasztalaitok. Ja és Phono ügyben is.
Köszönöm
Érdekelnének a tapasztalatok. Egy AN E Spe/ He hangsugárzóhoz ki milyen erősítőt használ illetve kinek mi vált be a legjobban. Én jelenleg egy Pointe Sima 20- at használok, amivel nagyon szépen muzsikál, de érdekelnének a tapasztalaitok. Ja és Phono ügyben is.
Köszönöm
Egyébként járt nálam ugyan abban a 18nn-es szobában (igaz 20 év különbséggel és teljesen más rendszerben) E/B és E/SPe HE is.
Az E/B csillapítás nélküli szobában érezte jól magát,tehát csak akkor volt értékelhető basszusa,az E/SPe HE meg még a sarokhengerekkel,szivacsokkal ellátott akusztikában is basszus többlettel rendelkezett.
Az biztos,hogy a mostani Note dobozok nem szenvednek basszus hiányban.
Mit értesz azon hogy "sérülni szokott a mélytartomány"?
- Smart845
- V.I.P.
Minden HE Hemp membrános,de nem minden Hemp HE.BarG írta: ↑2019.10.12., szomb. 15:13Hello Mindenki,
Bár nem valami nagy élet van errefele, beteszek egy kérést/kérdést, hátha kapok újabb véleményeket.
Réges-régi E/L dobozaimat cserélném, de megakadtam a kiválasztásnál. A két kinézett típus az E/Spe Hemp és E/Spe HE Hemp.
A HE mellett szól, hogy ezüst tekercsesek a hangszórói, de a magasabb érzékenység miatt általában sérülni szokott a mélytartomány, amit végképp nem szeretnék. Van ezzel tapasztalata valakinek? Mennyire kell ettől tartani? Valójában a HE-ségre nincs szükségem, mert van 15-20W teljesítményem. Az ezüstnek meg feltétlen híve vagyok, van is belőle jócskán a rendszeremben.
Szóval ki hogy döntene és miért?
Egyébként járt nálam ugyan abban a 18nn-es szobában (igaz 20 év különbséggel és teljesen más rendszerben) E/B és E/SPe HE is.
Az E/B csillapítás nélküli szobában érezte jól magát,tehát csak akkor volt értékelhető basszusa,az E/SPe HE meg még a sarokhengerekkel,szivacsokkal ellátott akusztikában is basszus többlettel rendelkezett.
Az biztos,hogy a mostani Note dobozok nem szenvednek basszus hiányban.
Mit értesz azon hogy "sérülni szokott a mélytartomány"?